Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Το καλύτερο, από τον Καρατζαφέρη η κουκούλα να χαρακτηρισθεί ιδιόνυμο αδίκημα, όποιος φορά να συλλαμβάνεται:flipout::flipout:

Kαι τα σακκίδια ! και τα σακκίδια!...

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

nara_kristallnacht_86838.jpg

Kristallnacht Νοέμβριος 1938

υπαρχουν πραγματι υποπτες ομοιοτητες,ανεξαρτητα με το πως εξηγει κανεις την τρεχουσα κατασταση

Εγώ βλέπω οτι ηθελημένα ή αθέλητα, τα ΜΜΕ παίζουν το παιχνίδι της αποσταθεροποίησης δήθεν στο όνομα της ενημέρωσης του κόσμου... Δυστυχώς η δημοκρατία μας πάσχει και φορείς που καλούνται να την προστατεύσουν αποδεικνύονται καθημερινά ανεπαρκείς έως επικίνδυνοι, είτε αυτοί είναι αστυνομία, είτε ΜΜΕ, είτε κυβέρνηση, είτε απλός πολίτης...
Και εξηγούμαι...
Επεσε ενας , δύο, πέντε, δέκα πυροβολισμοί προς το λεωφορείο των ΜΑΤ... Ε, καί? Ενα μεμονωμένο περιστατικό είναι.... Ισως κάποιος τρελαμένος κουκουλοφόρος αποφάσισε ότι "ήρθε επιτέλους η ώρα", ίσως είναι κρατική προβοκάτσια για τη άρση του ασύλου, ίσως είναι μέρος σχεδίου αποσταθεροποιητικών κύκλων... Ε, καί ? Σε κάθε περίπτωση σκοπός των δραστών είναι α τρομοκρατηθούν οι μάζες για το ενδεχόμενο κοινωνικής αστάθειας και επιδείνωσης του κλίματος... Οι φορείς που αναφέρω πιό πάνω και έχουν άμεση επαφή με τον κόσμο, τι κάνουν? Παίρνουν το περιστατικό, και από 10 το κάνουν 1000. Ολη μέρα στα ΜΜΕ παίζει πρώτη είδηση αν ήταν σφαίρα, αν ήταν 1 η 10 πυροβολισμοί, αν ήταν προειδοποίηση, αν θέλουν αίμα, πόσο αίμα θέλουν κλπ... Αυτός είναι ο πιό εύκολος τρόπος να πανικοβάλεις τον πληθυσμό... Δημοσιογράφοι που γίνονται πυροτεχνουργοί, ανακριτές, τοπογράφοι, εμπειρογνώμονες... Διακοπή προγραμμάτων για "εκτακτη είδηση" από τον τόπο του γεγονότος και τελικά ακούμε μπαρούφες... Και συμβουλές, πολλές συμβουλές - αφού πρώτα έχουν πληροφορήσει για τις "προσπάθειες αποσταθεροποίησης της χώρας" - όπως "προσοχή μη πανικοβάλουμε τον κόσμο" κλπ... Μα αυτό ακριβώς κάνουν... Πώς θα τρομοκρατήσει τον κόσμο ο αποσταθεροποιητής αν ο πυροβολισμός περάσει απ τα ΜΜΕ σαν "πυροβολισμός" και όχι σαν "απόπειρα αποσταθεροποίησης" ? Θα τρελαθούμε τώρα ? Στην αμερική και ίσως και σε άλλες χώρες της ευρώπης τα ΜΜΕ "αυτολογοκρίνονται" χωρίς να χρειάζεται επέμβαση του κράτους... Εκεί υπάρχουν σχέδια και προγραμματισμός - και μη βιαστεί κανείς να τα χαρακτηρίσει κατευθυνόμενα - εκεί ο δημοσιογράφος μένει σταθερά μέσα στα όρια του ρόλου του. Υπάρχουν μελέτες από επιστημονικές ομάδες γιά το τι μπορεί να ειπωθεί, τι δεν μπορεί, πως μπορεί και πότε μπορεί να ειπωθεί... Και αυτό χωρίς περιττά υποκειμενικά σχόλια του εκάστοτε δημοσιογράφου να εξαργυρώνει τις προσωπικές του αντιπάθειες ή συμπάθειες εκμεταλλευόμενος την θέση του και την φήμη του... Συμπεράσματα σαν το "η αστυνομία θερίζει τώρα τους σπόρους που φύτεψε με τον φόνο του μικρού" είναι τουλάχιστον επικίνδυνα και μάλλον ενθαρρυντικά προς τους αποσταθεροποιητές (αν υπάρχει δηλαδή καμμία τέτοια οργανωμένη προσπάθεια) θα τα έλεγα... Μου θυμίζει τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο που περισσότερο ενημέρωναν τους εμπρηστές ποιές περιοχές φυλάσσονται και ποιές είναι αφύλακτες, προς τα πού γυρνάει ο άνεμος, που κατευθύνονται οι άντρες της ΕΥΠ και με τι τρόπο σκοπεύουν να δράσουν (λέμε τώρα...)...
Τελικά τίποτα δεν γίνεται με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου στην Ελλάδα... όλοι αεριτζήδες και τα πάντα στο βωμό της θεαματικότητας και του κέρδους...

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

BIOS;706766 Συμπεράσματα σαν το "η αστυνομία θερίζει τώρα τους σπόρους που φύτεψε με τον φόνο του μικρού" είναι τουλάχιστον επικίνδυνα και μάλλον ενθαρρυντικά προς τους αποσταθεροποιητές (αν υπάρχει δηλαδή καμμία τέτοια οργανωμένη προσπάθεια) θα τα έλεγα... [/QUOTE said:
Αυτό ειπώθηκε απο τηλεοπτικό κανάλι η απο βουλευτή τύπου Ψαριανός??

Ας προσεχουμε γιατι οι ακραιες καταστασεις ευκολα καπελωνονται και υποθαλπτονται υπογειως χρησιμοποιωντας δικαιες αφορμες για να κανουν τις μεγαλυτερες αδικιες.
(....χμ βαρυ ακουγεται αλλα ετσι μου βγηκε:afro:

Πάμε τώρα να θυμηθούμε τί έλεγαν τά ΕΕΑΚ(ή αλλοιώς η Ενιαία Ανεξαρτητη Αριστερή Κινηση που αποτελείται απο διάφορα γκρουπούσκουλα) 'πού κόπτονται υπέρ τών Καταλήψεων γενικώς,τό Σωτήριον Ετος 1999 πρίν τούς βομβαρδισμούς τής Γιουγκοσλαβίας.........
Είχαν κυκλοφορήσει μιάν αφίσα μέ την Γκουέρνικα (τί έφταιγε τό έρμο τό έργο.....)και από κάτω έγραφαν:'Oι Σέρβοι σφάζουν Αμάχους.ΝΑΤΟ καί Ε.Ε.σιωπούν............Τρομεροί ´αντιιμπεριαλιστές´τά ´παιδιά´...
Και μετά ήρθαν οι μπόμπες στά Βαλκάνια..-bye--bye-

Κατά τά άλλα τους μάρανε η κρατική καταστολή..Την Διεθνή βία τήν προσκαλούσαν να έρθει πρός τά μέρη μας πάντως....

Αυτους που φοβαμαι δεν ειναι οι θυμωμενοι 15χρονοι "κουκουλοφοροι " αλλα αυτους που κρυβονται πισω απο εντεταλμενους κουκουλοφορους .
(οι ο οποιοι δυστυχως δεν ειναι καν διεθνεις )

Last edited:
Εντεταλμένη και η "Λαϊκή Δράση" που μπήκε στην Πολυτεχνειούπολη και έβαλλε από το πολυβολείο;

Γι' αυτό έχουν στερέψει από χρήματα τα ταμεία του κράτους. Τόσους εντεταλμένους σε μισθοδοσία, πού να τους σηκώσουν.

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Εντεταλμένη και η "Λαϊκή Δράση" που μπήκε στην Πολυτεχνειούπολη και έβαλλε από το πολυβολείο;

Γι' αυτό έχουν στερέψει από χρήματα τα ταμεία του κράτους. Τόσους εντεταλμένους σε μισθοδοσία, πού να τους σηκώσουν.

Μα και η 17Ν προβοκατόρικη θεωρήθηκε..Οτι δεν βολεύει τήν ´αριστερίστικη´βία γίνεται προβοκάτσια...

Γενικά οι ´Κοινωνικοί Αγωνιστές´ουδέποτε βλάπτουν...Ουτε κλέβουν πισιά,ούτε προκαλούν βανδαλισμούς.........
Ε καμιά τραπεζούλα απαλλοτριώνουν γιά πάρτη τους πού και πού,αλλά σιγά τά ωά....:flipout::flipout:

Ποιος ξέρει... λογικώς τίποτα δεν αποκλείεται. Μπορεί και όλοι εσείς που μιλάμε τώρα δα να είστε αποκυήματα της φαντασίας μου... εντεταλμένοι συνομιλητές της νοσηρής μου σκέψης.

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Αυτό ειπώθηκε απο τηλεοπτικό κανάλι η απο βουλευτή τύπου Ψαριανός??

Ναί, διάλογος μεταξύ 2 δημοσιογράφων τύπου Ψαριανού...

Ποιος ξέρει... λογικώς τίποτα δεν αποκλείεται. Μπορεί και όλοι εσείς που μιλάμε τώρα δα να είστε αποκυήματα της φαντασίας μου... εντεταλμένοι συνομιλητές της νοσηρής μου σκέψης.

Κι ακόμα περισσότερο, να είμαστε ένα όνειρο μέσα στο όνειρό σου...

Φωνέεεεεεεες...

Ακούω φωνέεεεεεεεεες...:ADFADF1::grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Μα και η 17Ν προβοκατόρικη θεωρήθηκε..Οτι δεν βολεύει τήν ´αριστερίστικη´βία γίνεται προβοκάτσια...

Γενικά οι ´Κοινωνικοί Αγωνιστές´ουδέποτε βλάπτουν...Ουτε κλέβουν πισιά,ούτε προκαλούν βανδαλισμούς.........
Ε καμιά τραπεζούλα απαλλοτριώνουν γιά πάρτη τους πού και πού,αλλά σιγά τά ωά....:flipout::flipout:

Δημητράκης π.χ.

Το αστείο στις ειδήσεις ήταν στο Mega,όπου η Τρέμη και οι συνεργάτες της (Καψής,Οικονομέας,Πρετεντέρης) και το συγκεκριμένο περιστατικό το απέδωσαν (με ύφος Δικαστή που ανακοινώνει απόφαση) στην αδυναμία της κυβέρνησης.:flipout:

(Ο Ευαγγελλάτος το έθεσε στην ανυπαρξία του Κράτους !):BDGBGDB55:

Για τα λοιπα δεν άντεξα..