Re: Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)
Εχω τυφλη εμπιστοσυνη στον Δημητρη μας. Αυτος ειναι που ξερει απο ψαρι
Εχω τυφλη εμπιστοσυνη στον Δημητρη μας. Αυτος ειναι που ξερει απο ψαρι

Δεν φταιω εγω !
Ο Supacoopa φταιει ... :flute:
Στην συνεχεια παραδεχτηκα οτι η σκεψη μου αυτη ηταν λαθος, καθως ο Spartiatis μου υπενθυμισε οτι απο τον τζιρο αυτο μοιραστηκαν αλλα 2.000.000 σε διανεμομενα κερδη αλλων κατηγοριων.
Κατι που προσπερασα εγω ! ....
Αρα ΕΓΩ εφταιγα ....
με φυσικά μέσα η κλήρωση του τζόκερ??Δηλαδή αυτό το μηχάνημα που μπαίνει στο ρεύμα και γυρίζει τα μπαλάκια είναι φυσικός τρόπος?το μάθαμε και αυτό..
Για το κίνο υπάρχουν πουθενά αναρτημένα στον οπάπ πόσες στήλες παίζονται?Γιατί διαλογή κερδών υπάρχει άλλα πουθενά δεν λέει συνολικές στήλες που παίχτηκαν, βέβαια αν κρίνω από το 5 στα 5 έξι άνθρωποι σε ολόκληρη την Ελλάδα νικητές και μετά τρείς στο 6 στα 6 και κανένας από εκεί και πάνω τι υπολογισμούς να κάνουμε...![]()
μισο δις δεν σου φτανει για κατι τετοιο...
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι αυτοι που καθονται και λιωνουν στα τυχερα παιχνιδια περιμενουν αυτο το πραγμα για να ζησουν. Να πιασουν την καλη. Αυτοι ειναι τελειωμενοι, οσα και να κερδισουν. Λεφτα που δεν θα τα βγαλουν ουτε τα δισέγγονα μου τα τρωνε σε λιγα χρονια. Απο την αλλη ανθρωποι που ειχαν την δουλεια τους και την ζωη τους και μπορει να μην ηταν πλουσιοι , αλλα ειχαν μια ισορροπια στα οικονομικα τους( δυο περιπτωσεις που ξερω) , δεν ξεστρατησαν ουτε τα φαγανε σε δυο χρονια. Απλα τους εφυγε το αγχος των λογαριασμων και του δανειου τελος του μηνα. Ανοιχτηκαν λιγο παραπανω απο πριν, αλλα δεν τα φαγανε σε Τσεχες... Ταξιδια κανανε και ξεχρεωσαν τα δανεια.Τι στο καλο ρε σεις οι μισοι απο αυτους τα φαγανε σε ναρκωτικα και κ@λους απο εκει να φανταστεις ποσο μυαλο εχουν...
Ακου 300 μυρια και δεν εχει μια τωρα...
Τα λεφτά σου παίρνουν τα μυαλά, δεν το ήξερες?
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.