Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Εγω αν κέρδιζα θα έφτιαχνα μια αιθουσα εκδηλώσεων 200 ατόμων με σκηνή για συναυλίες και θα γλύτωνα απο τον παραλογισμό στον δήμο καθε γιορτη που θελω να κανω εκδηλώσεις , όπου για τους προυχοντες του χωριού και τους γνωςτους δεν ισχύουν πρωτόκολλα και συμφωνητικά. Συστέγαση με Ωδειο ,στούντιο και σχολη χορού . Και δεν θελουν να το δουλέψουν τα παιδια μου ας το νοικιάζουν .

Πράγματα που εν μέρη άλλες εποχές θα τα είχα κανει με δάνειο. Τωρα ουτε πιστωτική δεν μου δίνουν...

Δεν φταιω εγω ! :p

Ο Supacoopa φταιει ... :flute:

Δεν ειπα ποτέ οτι ο νικητης θα παρει 1.500.000 ευρω, ειπα οτι θεωρουσα "παγαποντια" να μεταφερονται μονο 1.500.000 ευρω στο τζακποτ θεωρωντας τα λιγα σε σχεση με τον τζιρο της κληρωσης.

Στην συνεχεια παραδεχτηκα οτι η σκεψη μου αυτη ηταν λαθος, καθως ο Spartiatis μου υπενθυμισε οτι απο τον τζιρο αυτο μοιραστηκαν αλλα 2.000.000 σε διανεμομενα κερδη αλλων κατηγοριων.

:guitarist: :drummer: :guitarist:

Στην συνεχεια παραδεχτηκα οτι η σκεψη μου αυτη ηταν λαθος, καθως ο Spartiatis μου υπενθυμισε οτι απο τον τζιρο αυτο μοιραστηκαν αλλα 2.000.000 σε διανεμομενα κερδη αλλων κατηγοριων.

Κατι που προσπερασα εγω ! ....
Αρα ΕΓΩ εφταιγα .... (εβαλα emoticon διπλα στην "καταγγελια" μου :flute: ... )

Nα ρωτησω το αλλο :
τι φορολογια εισοδηματος θα μου ρθει για τοκους απο 9 μυρια ? :chinscratch:

Κατι που προσπερασα εγω ! ....
Αρα ΕΓΩ εφταιγα ....

Οταν κερδισεις το τζακποτ θα δεχτω, ως αποζημιωση ηθικης βλαβης, το παρακατω συμβολικο δωρακι...

Chris_Craft.jpg

Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

με φυσικά μέσα η κλήρωση του τζόκερ??Δηλαδή αυτό το μηχάνημα που μπαίνει στο ρεύμα και γυρίζει τα μπαλάκια είναι φυσικός τρόπος?το μάθαμε και αυτό..
Για το κίνο υπάρχουν πουθενά αναρτημένα στον οπάπ πόσες στήλες παίζονται?Γιατί διαλογή κερδών υπάρχει άλλα πουθενά δεν λέει συνολικές στήλες που παίχτηκαν, βέβαια αν κρίνω από το 5 στα 5 έξι άνθρωποι σε ολόκληρη την Ελλάδα νικητές και μετά τρείς στο 6 στα 6 και κανένας από εκεί και πάνω τι υπολογισμούς να κάνουμε... :grinning-smiley-043

Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ και τα ΜΠΑΛΑΚΙΑ που γυρίζουν εκεί μέσα τι είναι βρε Νίκο ? Ολογράμματα ? Δεν είναι φυσικό μέσο ? Και δεν διαφέρει απο μια κλήρωση μέσω software ?
Στο ρεύμα μπαίνει και γυρίζει, γιατί αν γύριζε με το χέρι θα λέγαμε "οχι το γυρίζει αργά, οχι το γυρίζει γρήγορα" και γιατι είμαστε στο 2015, οχι στο 1950

Το πόσες στήλες παίζονται στο ΚΙΝΟ που σου χρησιμεύει ? Σου λέω οτι δίνει μεσο ορο 4μύρια καθημερινά.Μπορεί να βγάινουν 5 στα 5 εξι άνθρωποι όπως λες, αλλά μάλλον ξεχνάς τους χιλιάδες άλλους σε μικρότερες κατηγορίες ή κάποιους σε μικρότερες κατηγορίες που παίζουν όμως με πολλαπλασιαστή στα δελτία τους.Επίσης σου ανέφερα οτι μεσοπρόθεσμα το payout του ΚΙΝΟ είναι 69% επι των εισπράξεών του.

Για το φίλο που ρώτησε παραπάνω γιατί κάνει μισή ώρα απο το κλείσιμο των συμμετοχών μέχρι να αρχίσει η κλήρωση του απαντώ οτι χρειάζεται αυτή η ώρα για να γίνουν κωδικοποιήσεις αρχείων, μεταφορά τους, πιστοποίηση εγκυρότητας τους, κλπ διαδικαστικά, για τη διασφάλιση της κλήρωσης.

Επίσης όσοι έχουν πρόβλημα δισπιστίας, έχουν μαι τεράστια δικλείδα ασφαλείας.
Απλά δεν παίζουν και τελειώνουν τα βάσανά τους.
Δεν το λέω ειρωνικά.Αυτή είναι κι η πρότασή μου προς τους πελάτες μου που έχουν τέτοια θέματα.
Μην παίξτε.100% ασφάλεια.

Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κάποιον για την ορθότητα ή μη των λεγομένων μου.Αλλο όμως αυτό κι άλλο να λέει κάποιος ανακριβή πράγματα επειδή πολύ απλά δεν γνωρίζει για ποιό πράγμα ακριβώς μιλάει.
Σαν να έρθω εγω και να σας λέω πως θα καλιμπράρετε τους προβολείς σας.Θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Kαι για να κάνω λίγο πιο συγκεκριμένες τις διαδικασίες κλήρωσεων παραθέτω μια σειρά ερωταπαντήσεων που ελπίζω να βοηθήσουν.

Ερώτηση 1:

"Η διαδικασία κληρώσεων ελέγχεται;

Πως ξέρω ότι δεν είναι στημένες οι κληρώσεις;

Μήπως τα μπαλάκια έχουν μαγνήτες;"

Απάντηση 1

Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και το αδιάβλητο των κληρώσεων, πραγματοποιούνται μια σειρά από διαδικασίες, οι οποίες είναι:

1. Οι κληρώσεις γίνονται παρουσία μιας ανεξάρτητης Επιτροπής Κληρώσεων που αποτελείται από μέλη που ορίζονται από το Υπουργείο Πολιτισμού. Η Επιτροπή πιστοποιεί ότι έχουν τηρηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για το αδιάβλητο της κλήρωσης (α. τελική έγκριση από την Επιτροπή Ελέγχου, β. η διαδικασία δοκιμαστικών κληρώσεων).

2. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κάθε κλήρωσης πραγματοποιούνται έλεγχοι στις κληρωτίδες και στα σφαιρίδια από την Επιτροπή Κληρώσεων. Πιο συγκεκριμένα, γίνονται δοκιμαστικές κληρώσεις για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των κληρωτίδων και, παράλληλα, τα σφαιρίδια ζυγίζονται με ζυγαριά ακριβείας, ώστε να πιστοποιείται ότι οι αποκλίσεις στο βάρους τους είναι εντός των πλαισίων που ορίζει ο κατασκευαστής.

3. Οι ζυγαριές ακριβείας, οι μηχανικές κληρωτίδες και τα σφαιρίδια είναι πιστοποιημένα από διεθνώς πιστοποιημένους κατασκευαστές.

4. Την διαδικασία ελέγχου των κληρωτίδων και των σφαιριδίων, καθώς και τη ζωντανή κλήρωση, μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον.

5. Η μετάδοση των κληρώσεων γίνεται ζωντανά από τηλεοπτικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας διασφαλίζοντας και με αυτό τον τρόπο το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Ερώτηση 2

"Γιατί μεσολαβούν 30 λεπτά από τη στιγμή που κλείνει η κατάθεση δελτίων (21:30) μέχρι την έναρξη της κλήρωσης (22:00);

Πως ξέρω ότι αυτά τα 30 λεπτά δεν γίνεται κάποια νοθεία στα αποτελέσματα;"

Απάντηση 2

Το 30λεπτο που μεσολαβεί από το κλείσιμο των συμμετοχών (21:30) μέχρι την έναρξη της κλήρωσης (22:00) είναι ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας. Συγκεκριμένα, με το που κλείσει η κατάθεση δελτίων στις 21:30, ασφαλίζεται με ένα κλειδάριθμο το αρχείο που περιέχει όλες τις συμμετοχές. Αμέσως μετά το αρχείο αποστέλλεται ηλεκτρονικά στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Ελέγχου του Υπουργείου Πολιτισμού και όλες οι συμμετοχές φορτώνονται στο ανεξάρτητο σύστημα της Επιτροπής, η οποία πιστοποιεί την εγκυρότητα του αρχείου. Μόνο μετά τη διασφάλιση των στοιχείων, η Επιτροπή Ελέγχου δίνει το τελικό ΟΚ για την έναρξη της κλήρωσης.

Ερώτηση 3

"Γιατί δεν μαθαίνουμε ποτέ ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ;

Γιατί δεν λένε ποτέ σε ποιο μέρος βρέθηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ;"

Απάντηση 3

"Η ΟΠΑΠ σέβεται το δικαίωμα που έχουν οι παίκτες να μην δημοσιοποιούν τα προσωπικά τους στοιχεία, και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να μοιραστεί δημόσια οποιοδήποτε στοιχείο αφορά το μεγάλο νικητή. Το τυχερό πρακτορείο, το κόστος και ο τρόπος συμμετοχής του δελτίου επικοινωνούντα με Δελτίο Τύπου.

Γενικά, το θεσμικό πλαίσιο της προστασίας των προσωπικών δεδομένων είναι διαφορετικό μεταξύ χωρών. Σύμφωνα με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου αφορά το μεγάλο νικητή χωρίς το άτομο να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του."

Ερώτηση 4

Πως γίνεται να βγαίνει τόσο συχνά (τόσες πολλές φορές / συνέχεια) ΤΖΑΚΠΟΤ;

Απάντηση 4

"Τα αποτελέσματα του παιχνιδιού είναι τυχαία και κάθε συνδυασμός 5+1 έχει τις ίδιες πιθανότητες να εμφανιστεί στην κλήρωση. Κάθε φορά που πραγματοποιείται η κλήρωση και δεν προκύπτει τυχερό δελτίο που να έχει προβλέψει τον συνδυασμό 5+1, τότε έχουμε ΤΖΑΚΠΟΤ και το διανεμόμενο ποσό για την 1η κατηγορία αυτής της κλήρωσης μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση. Το αν θα υπάρξει ή όχι ΤΖΑΚΠΟΤ είναι ένα τυχαίο γεγονός που δεν μπορεί να προβλεφθεί. Η κάθε κλήρωση είναι ανεξάρτητη της προηγούμενης.

Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και το αδιάβλητο των κληρώσεων, πραγματοποιούνται μια σειρά από διαδικασίες, που περιγράφονται στην απάντηση 1."

Ερώτηση 5

"Είναι ζωντανή η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ;

Πως ξέρω ότι η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ δεν είναι βιντεοσκοπημένη από πριν;"

Απάντηση 5

Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ & του ΠΡΟΤΟ πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 22:10 και Κυριακή στις 22:00. Προβάλλονται ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Τη ζωντανή κλήρωση, μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Θα αγορασω ενα τεραστιο κρεβατι,
θα βαλω επανω 30 γυμνες μοντελες,
και θα κανω μια βουτια αναμεσα τους.
Ανωριμοτητα στο φουλ δλδ.

Μετα θα παω να παρω και τα grande utopia
να δω πως στο καλο ακουγονται.

Τι στο καλο ρε σεις οι μισοι απο αυτους τα φαγανε σε ναρκωτικα και κ@λους απο εκει να φανταστεις ποσο μυαλο εχουν...
Ακου 300 μυρια και δεν εχει μια τωρα...

Τι στο καλο ρε σεις οι μισοι απο αυτους τα φαγανε σε ναρκωτικα και κ@λους απο εκει να φανταστεις ποσο μυαλο εχουν...
Ακου 300 μυρια και δεν εχει μια τωρα...
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι αυτοι που καθονται και λιωνουν στα τυχερα παιχνιδια περιμενουν αυτο το πραγμα για να ζησουν. Να πιασουν την καλη. Αυτοι ειναι τελειωμενοι, οσα και να κερδισουν. Λεφτα που δεν θα τα βγαλουν ουτε τα δισέγγονα μου τα τρωνε σε λιγα χρονια. Απο την αλλη ανθρωποι που ειχαν την δουλεια τους και την ζωη τους και μπορει να μην ηταν πλουσιοι , αλλα ειχαν μια ισορροπια στα οικονομικα τους( δυο περιπτωσεις που ξερω) , δεν ξεστρατησαν ουτε τα φαγανε σε δυο χρονια. Απλα τους εφυγε το αγχος των λογαριασμων και του δανειου τελος του μηνα. Ανοιχτηκαν λιγο παραπανω απο πριν, αλλα δεν τα φαγανε σε Τσεχες... Ταξιδια κανανε και ξεχρεωσαν τα δανεια.