Kosh
AVClub Fanatic
απο τι πηγη εβλεπες και με τι υλικο ?JVC DLA X30 Μαύρο είχα κίνηση χάλια χωρίς ζωντανά χρώματα μια θαμπάδα
απο τι πηγη εβλεπες και με τι υλικο ?JVC DLA X30 Μαύρο είχα κίνηση χάλια χωρίς ζωντανά χρώματα μια θαμπάδα
Όπως εγραψε παραπάνω θα πάρει τον Epson πολυ λιγότερα χρήματα από την ονομαστική τιμή άρα μπορεί να είναι κι αυτός ένας παράγοντας προτίμησης. 6000 δεν κάνει ο πιο φθηνός laser JVC;Προσπαθούμε να εξηγήσουμε στον φίλο ότι δεν είναι έτσι όπως περιγράφει τα πράγματα αλλά προφανώς έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στον φίλο του και έχει ''κλειδώσει'' στον Epson (που προφανώς δεν ειναι κακός προβολέας αλλά απλά δεν αξίζει τα χρήματα που ζητάει μιας και με περίπου τα ίδια παίρνεις πολύ καλύτερο μηχανάκι), οπότε ας τον αφήσουμε να χαρεί την επιλογή του.
Μα δεν ειναι αυθαίτερη pic , απο το βίντεο που τραβαει ο αλλοσ live απο πάνω και προβαλει ταυτοχρονα και τουσ δυο στην οθονη είναι..απλα ενα screenshot...O JVC είναι δεξιά... μην μου αγχώνεστε!!!Ειναι τοις πάσι γνωστό (σε όσους τουλάχιστον έχουν στοιχειώδεις γνώσεις περί προβολής) ότι η σύγκριση προβολεων μέσω φωτο είναι εντελώς άκυρη μέθοδος (και κλασικός τρόπος εξαγωγής λάθος συμπερασμάτων).
Αν επιμένεις ότι μπορεί να γίνει σύγκριση προβολέων μεσω φωτο (για την ακρίβεια βιντεο και μάλιστα μέσω κινητού...), σορρυ αλλα αγνοείς πολύ βασικά πράγματα.Μα δεν ειναι αυθαίτερη pic , απο το βίντεο που τραβαει ο αλλοσ live απο πάνω και προβαλει ταυτοχρονα και τουσ δυο στην οθονη είναι..απλα ενα screenshot...O JVC είναι δεξιά... μην μου αγχώνεστε!!!
Επίσης αν δεν υπηρχαν διαφορεσ θα φαινονταν το ιδιο μεσω του Ιphone 13 pro που τραβαει σε συνθηκες πληρησ συσκότισης....να εβγαινε πιο μαυρος ο erpson χλωμο το κοβω...οποτε τα συμπερασματα καλως εξαγονται κ μαυτον τον τρόπο...εστω και απο μια pic...![]()
Φυσικά η τιμή ειναι παραγοντας προτιμήσης.Όπως εγραψε παραπάνω θα πάρει τον Epson πολυ λιγότερα χρήματα από την ονομαστική τιμή άρα μπορεί να είναι κι αυτός ένας παράγοντας προτίμησης. 6000 δεν κάνει ο πιο φθηνός laser JVC;
Το θέμα όμως είναι ποιος είναι ο λαγός και ποια η κουκουβάγιαΓα μένα για τα μάτια μου πρώτα έρχεται η εικόνα και μετά τα χρήματα
Σε άλλους μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη
Και ένα ωραίο για να γελάσουμε και λίγο αλλά τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας!!
Μην με παρεξηγείται κάτι μου έκατσε στραβά για τους JVC δεν έχω τίποτα με την εταιρεία
Ξαναλέω (χωρίς καμία διαθεση αντιπαράθεσης) ότι είναι λάθος να συγκρίνεις μέσω φωτο.Σιγουρα το ματι απο κοντα ειναι το απολυτο εργαλείο για να κρίνεις...εαν δεν εχεις ομωσ αυτην την πολυτελεια συγκρισης live που 99% δεν την εχεις...μια ιδεα παίρνεις απο εικονες reviewers ειτε από βίντεο έστω στο youtube...και ειδικα αμα συγκρινονται δυο πραγματα μαζί από την ίδια συσκευή φακού...πχ εδώ Ο JVC φαινεται να εχει πιο καλό μαύρο και ο Epson λίγο πιο έντονα χρώματα...το λευκό του JVC φαινεται πιο κιτρινο στην αρχή σε σχεση με αυτό του Επσον..αλλα μετα λεει ο τυποσ στο βίντεο πως μετα απο κανα 10 lepto φτιάχνει κ αυτό...κ γίνεται πιο λευκό...Ισχύουν όλα αυτά ή να μην ξαναδώ βίντεο στην ζωή μου για προβολικά??
Επίσης οι εικόνες του LG που έχω ποστάρει στο review μου λες να είναι όλες photoshop??
Σιγουρα το ματι απο κοντα ειναι το απολυτο εργαλείο για να κρίνεις...εαν δεν εχεις ομωσ αυτην την πολυτελεια συγκρισης live που 99% δεν την εχεις...μια ιδεα παίρνεις απο εικονες reviewers ειτε από βίντεο έστω στο youtube...και ειδικα αμα συγκρινονται δυο πραγματα μαζί από την ίδια συσκευή φακού...πχ εδώ Ο JVC φαινεται να εχει πιο καλό μαύρο και ο Epson λίγο πιο έντονα χρώματα...το λευκό του JVC φαινεται πιο κιτρινο στην αρχή σε σχεση με αυτό του Επσον..αλλα μετα λεει ο τυποσ στο βίντεο πως μετα απο κανα 10 lepto φτιάχνει κ αυτό...κ γίνεται πιο λευκό...Ισχύουν όλα αυτά ή να μην ξαναδώ βίντεο στην ζωή μου για προβολικά??
Επίσης οι εικόνες του LG που έχω ποστάρει στο review μου λες να είναι όλες photoshop??
Εν ολίγοις, δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα από φωτός ή videos για το πως αποδίδουν οι προβολείς, ειδικά αν είναι και οι δυο δίπλα-διπλα διότι εισάγονται πολλές νέες παράμετροι από την χρήση της φωτογραφικής μηχανής (σε ποιον προβολέα έχει φωτομετρησει, που έχει εστιάσει, σε τι color profile τραβάει, έχει προσθέσει sharpening, τι dynamic range έχει κλπ) Επίσης, τη δυναμική περιοχή που μπορούν να αντιληφθούν τα μάτια μας, είναι αδύνατον να την αποτυπώσουν (ακόμα) οι cameras.Σιγουρα το ματι απο κοντα ειναι το απολυτο εργαλείο για να κρίνεις...εαν δεν εχεις ομωσ αυτην την πολυτελεια συγκρισης live που 99% δεν την εχεις...μια ιδεα παίρνεις απο εικονες reviewers ειτε από βίντεο έστω στο youtube...και ειδικα αμα συγκρινονται δυο πραγματα μαζί από την ίδια συσκευή φακού...πχ εδώ Ο JVC φαινεται να εχει πιο καλό μαύρο και ο Epson λίγο πιο έντονα χρώματα...το λευκό του JVC φαινεται πιο κιτρινο στην αρχή σε σχεση με αυτό του Επσον..αλλα μετα λεει ο τυποσ στο βίντεο πως μετα απο κανα 10 lepto φτιάχνει κ αυτό...κ γίνεται πιο λευκό...Ισχύουν όλα αυτά ή να μην ξαναδώ βίντεο στην ζωή μου για προβολικά??
Αν και ειναι για άλλο νημα, δες εδω για ενα σοβαρο review του 700 από άνρθωπο που φαίνεται ότι το κατέχει καλά το αντικείμενο:
Αφορά τον LS12000 η σύγκριση και όχι τον EH-QB1000B που είναι ανώτερος από τον 12000 και έχει βγει πριν από τρία χρόνια
Αστοχη η σύγκριση
Σιγουρα το ματι απο κοντα ειναι το απολυτο εργαλείο για να κρίνεις...εαν δεν εχεις ομωσ αυτην την πολυτελεια συγκρισης live ......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.