απο αυτό το safe mode όμως από ότι εχω διαβασει δεν φευγουν μόνοι τους οι ενισχυτες. Απαιτείται πλήρης επαναφορά.Δεν υπάρχουν θέματα ισχύος. Στους Onkyo και Pioneer υπάρχει προστασία από δύσκολα φορτία. Αυτό θυμάμαι έδειχναν οι μετρήσεις σε dummy load. Μείωναν δραστικά την ισχύ τους για προστασία από υπερθέρμανση.
Διότι τι είναι το ηχείο; Μια αντίσταση είναι. Και τι είναι ο ενισχυτής; Ένα κύκλωμα είναι.
Απλό αν το δεις ηλεκτρολογικά.
Επίσης στο μενού τους υπάρχει και επιλογή για ηχεία 8 ή 6ohm. Αυτό με τον κλασικό τρόπο, δεν κάνουν καμία μαγεία εδώ οι ενισχυτές - ανεξαρτήτως μάρκας - απλώς μειώνουν τη διαθέσιμη ισχύ από το τροφοδοτικό.
απο αυτό το safe mode όμως από ότι εχω διαβασει δεν φευγουν μόνοι τους οι ενισχυτες. Απαιτείται πλήρης επαναφορά.
Επιλογη για 4 Ω δεν υπάρχει?
Σε αυτό αναφέρομαι.
![]()
Onkyo TX-RZ30
It'd be pretty meaningless to only add DLBC capability w/o the ability to do the "multi" part! Not totally meaningless, I have been using DLBC with my AVR-X1800H, with DLBC (PC version obviously and just 2 ch stereo) I've got smoother bass/i.e. less bumps and dips in the 20-200 Hz range. It is...www.audiosciencereview.com
Αγορα το 2009 20 ατομα απο το φορουμ 759 στην πορτα μου ο 807 και εδω 1260.
Και πάλι φθηνότερα τους κόστισε και με τα μεταφορικά + σέρβις.
Δεν μιλάμε για διαφορά 100αρικο.
Δεν υπάρχουν ούτε δηλαδή, ούτε άλλα whataboutisms.Δλδ...
gambler σημαίνει τζογαδόρος τι ακριβώς τζογαρει ένας που ψωνίζει 30-40% φθηνότερα από επωνυμα μαγαζιά του εξωτερικού με χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως;
Ότι του περισσεύουν λεφτά για τζογο αυτό να το δεχτώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.