Μπορω να παρω για αριστερο δεξι CRYSTAL AUDIO BPS 2.0 PIANO BLACK 125watt 89db 8ohm και για κεντρικο CRYSTAL AUDIO THX-C WENGE στα 100watt 8ohm 89db
CRYSTAL AUDIO GCR BLACK 125watt rms 90db τι ειναι αντικαθιστα το αριστερο-δεξι;
Νομιζω δυο επιλογες εχω και απο οτι καταλαβαινω δε βρισκω ηχεια ραφιου/βιβλιοθηκης που ψαχνω στη τιμη που ψαχνω
1)JBL Loft 20 Black
JBL Loft 30 Black (Ζεύγος)
2)Wharfedale Vardus Center Black
Wharfedale CR-30-1 Black (Ζεύγος)
Crystal Audio BPS 2.0 Piano Black (Ζεύγος)
Crystal Audio LCR Black
αλλα αυτο το κεντρικο δεν ξερω αν υποκαθιστα και τα αλλα δυο(αρ.δεξι) ας μου εξηγησει καποιος γιατι εχω χαθει.Εξαλλου απο οτι καταλαβαινω δε προκειται να παρω ενισχυτη που να ξεπερνα τα 100watt..
Λοιπον σκεφτηκα κατι αλλο.να παρω τον ραδιοενισχυτη pioneer VSX-422 ή VSX 527 και να κρατησω τα ηχεια που ειχε το home cinema
SA-VE 345 Μπροστινα και περιφερειακα στα 8Ω και ισχυς μεγιστης εισοδου 110w πεδιο συχνοτητας 120hz-20.000hz
κεντρικο 8Ω και μεγιστη ισχυς εισοδου 110w πεδιο συχνοτητας 90hz-20.000hz.ποια η γνωμη σας;ολα τα ηχεια ειναι στα 85 db
Λίγο αναίσθητα τα εν λόγω ηχεία, αλλά δεν τίθεται θέμα. Προκειμένου να κάνεις πειράματα με ηχεία που δεν μπορείς προηγουμένως να ακούσεις, νομίζω πως αυτή είναι η ενδεδειγμένη προς το παρόν λύση.
Περισσότερη σημασία σ´ένα ηχείο έχει το να παρουσιάζει σταθερή ωμική αντίσταση,λιγότερη σημασία έχει η ευαισθησία
Οι av ενισχυτές κατά κύριο λόγο θέλουν ευκολοδήγητα ηχεία,δηλ με σταθερή ωμική αντίσταση
Nαί,ας πούμε ναί,σε γενικές γραμμές!
Ρώτα τον καταστηματάρχη μέχρι που πέφτει η αντίσταση του ηχείου.ή καλύτερα ρώτα τον αν είναι ευκολοδήγητο
Ελπίζω να γνωρίζει!
Για να καταλάβεις(τα συγκεκριμένα ηχεία δεν τα ξέρω,άρα δεν φέρω γνώμη) τα περισσότερα ηχεία της αγοράς είναι στα 8 ωμ,αυτή η τιμή είναι μεταβλητή δεν είναι σταθερή,με απλά λόγια έχει σκαμπανευάσματα.
'Οσα λιγότερα σκαμπανευάσματα από το απόλυτο 8,τόσο ευκολότερη γίνεται η ζωή του ενισχυτή,όταν θα καλεσθεί να τα οδηγήσει.όπερ σημαίνει να μην πέφτει κάτω από το 6(χονδρικά)
Διάβασε το πόστ 58
Τι σου λέω να κάνεις;