Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Δε χρείαζεται να κατεβάσεις τίποτα. Βάλε το πρόγραμμα από το CD που λέει το μάνιουαλ, κάνε και μια επανεκκίνηση και βλέπεις 3 partitions στα Windows...

Αλήθεια μήπως να αλλάξει ο τίτλος του θέματος σε eGreat γενικά?

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Παιδιά τι βλέπω;Το e-shop ξανάφερε το Μ31-Α (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801713) ταυτόχρονα με το Μ31-Β και μάλιστα στην ίδια τιμή;Μήπως είναι κομμάτια από επιστροφή που τα είχαν αγοράσει κάποιοι από εμάς με 159 ευρώ;Μάλιστα τα έχει σε διαφορετικές κατηγορίες και το Μ31-Β μόνο με αναζήτηση το βρίσκεις.Στο κατάστημα Χαλανδρίου είναι μάλιστα και ετοιμοπαράδοτο.Μήπως εκεί είναι το service;

1080p και 16 frames δεν παίζει ούτε με σφαίρες...

Το μηχανάκι (όπως κι όλα τα ΝΜΤ δηλ. pcH, iStar κτλ) υποστηρίζει επίσημα L4.1 δηλαδή

Ανάλυση (Frames)
[email protected] (9)
[email protected] (4)
[email protected] (4)

Οπότε ή βρίσκεις το Transformers σε άλλη έκδοση ή πειράζεις το αρχείο που κατέβασες....

Έχω και αρχεία L5.1 που παίζουν κανονικά αλλά με 8RF. Όταν λες να πειράξω το αρχείο, πώς ακριβώς γίνεται?

Πάντως εγώ που το τρέχω μέσω δικτύου και μάλιστα με ρούτερ ως δρομολογητή, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ταχύτητα, ακόμα και σε 1080p αρχεία. Ενσύρματα πάντα. Ακόμα και με utorrent ανοιχτό το τρέχω.

Πήρα χθες το EGREAT EG-M31B από e-shop 199 ευρώ.Παίζει μια χαρά mkv με ελληνικούς υποτίτλους. Σύνδεση με ένα εξωτερικό σκληρό usb και αναπαραγωγή όλα τα αρχεία (mkv-divx κ.α). Ακούγεται λίγο το ανεμιστηράκι του (φυσικά έχει καλλίτερη ψύξη) αλλά όχι τόσο ώστε να είναι ενοχλητικό. Μάλλον είναι και το μοναδικό του μειονέκτημα. Κατά τα άλλα 512 μνήμη,διακόπτη on-of και στο κουτί και στο τηλεχειριστήριο,eSATA που δεν έχει ο ανταγωνισμός(Popcorn Hour A-110).Δεν μπορεί να κάνει DTS decoding εκτός και το συνδέσεις σε ενισχυτή ,αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα.θα επανέλθω όταν του βάλω και εσωτερικό δίσκο.

Δεν είναι πρόβήμα που δεν μπορεί να κάνει DTS decoding? Έχω πάνω από 50 mkv files μόνο με DTS? Εσείς πως τα παίζετε αυτά χωρίς ενισχυτή?

Ευχαριστώ.

Παίδες μια ίσως χαζή ερώτηση: Γίνεται το egreat να μπαίνει σε ιστοσελίδες ιντερνετ ?youtube ? p2p programs torrent? Μεσω ασυρματου δικτυου απο το pc?

Τελικά μου το αλλάξανε το Egreat EG-M31Β στο e-shop.Είχε πρόβλημα λέει και γιαυτό το αντικαταστήσανε με ένα καινούργιο.Μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία μου είπαν και τα γνωστά.Έβαλα τον δίσκο στο καινούργιο και τον βλέπει κανονικά.Τα υπόλοιπα έπονται.

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Τελικά μου το αλλάξανε το Egreat EG-M31Β στο e-shop.Είχε πρόβλημα λέει και γιαυτό το αντικαταστήσανε με ένα καινούργιο.Μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία μου είπαν και τα γνωστά.Έβαλα τον δίσκο στο καινούργιο και τον βλέπει κανονικά.Τα υπόλοιπα έπονται.
Αυτά άραγε τα επιστρέφουν;

Παίδες μια ίσως χαζή ερώτηση: Γίνεται το egreat να μπαίνει σε ιστοσελίδες ιντερνετ ?youtube ? p2p programs torrent? Μεσω ασυρματου δικτυου απο το pc?:guitarist:

Ρε παιδιά έκανα Format τον δίσκο σε ext2.Τον βλέπει κανονικά το Egreat σαν άδειο δίσκο.Κάνω εγκατάσταση το προγραμματάκι από το cd,κάνω επανεκκίνηση,συνδέω με usb το Egreat στο laptop και τίποτα.Δεν το βλέπει.Ξανακάνω επανεκκίνηση με το Egreat στη usb και τότε το βλέπει.Μέσα έχει τρεις φακέλους.video music κ.λ.π. Πάω να ανοίξω τον φάκελο για να μεταφέρω μέσα την ταινία και μου λέει ότι δεν γίνεται να ανοίξει γιατί τα αρχεία μέσα στο φάκελο είναι κατεστραμμένα.Έχω απεγκαταστήσει και εγκαταστήσει το πρόγραμμα (drivers για ext2) στο laptop (με vista) 2 φορές.Έχω κάνει τον δίσκο του Egreat format σε εχτ2 άλλες 2 φορές άλλα πάλι τα ίδια.Καμιά ιδέα?

Παίδες μια ερώτηση: Γίνεται το egreat να μπαίνει σε ιστοσελίδες ιντερνετ ?youtube ? p2p programs torrent? Μεσω ασυρματου δικτυου απο το pc?:guitarist:

Παίδες μια ερώτηση: Γίνεται το egreat να μπαίνει σε ιστοσελίδες ιντερνετ ?youtube ? p2p programs torrent? Μεσω ασυρματου δικτυου απο το pc?:guitarist:

Ναι και στις 2 ερωτήσεις. Το πρώτο μέσω του μενού του αλλά δεν το πολυέψαξα, δεν ξέρω δηλαδή αν υπάρχει και τρόπος να χρησιμοποιείς το search του youtube. Για το δεύτερο ξέρω ότι γίνεται αλλά δεν ξέρω πώς. Δίκτυο γίνεται και ενσύρματο και ασύρματο.

παίζει και Internet readio ???? υπάρχει τρόπος να παίξει mms stream απο νετ ?

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

..κάνε και μια επανεκκίνηση και βλέπεις 3 partitions στα Windows...
Λοιπόν τους οδηγούς τους εγκατέστησα εχθές αλλά το PC εξακολουθούσε να μην βλέπει το τανκ. ΔΕΝ είχα κάνει επανεκκίνηση...
Σήμερα τo είδε κανονικά!

- Thanks takis2007! :ernaehrung004:
(και καλώς ήρθες στο Avclub!)

Χμ από ένα ψάξιμο που έκανα είδα ότι δεν παίζει...
Οπότε μένουμε στη λύση των 30 δευτερολέπτων....

ΠΑΙΔΕΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΥΚΤΙΟ??????? ΕΧΩ ΤΟ Μ31Β ΚΑΙ ΤΟ TP-LINK TL-WN821N WIRELESS-N 2T2R USB ADAPTER ΑΛΛΑ....... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΟς ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΧΕΔΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!

Δεν είναι πρόβήμα που δεν μπορεί να κάνει DTS decoding? Έχω πάνω από 50 mkv files μόνο με DTS? Εσείς πως τα παίζετε αυτά χωρίς ενισχυτή?

Ευχαριστώ.

Προσπάθησα να αγοράσω μέσω ebay ένα DTs decoder board, αλλά αυτός που το πουλούσε με διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται να προχωρήσω στην αγορά και ότι και αυτός θα το αποσύρει από την λίστα των προϊόντων του, καθώς από το επόμενο firmware, θα υποστηρίζει DTS ήχο!!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.