Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Ναι θα έχεις πλέον στερεοφωνικό ήχο χωρίς χρήση AV ενισχυτή.

Για τον ebay δεν υπάρχει link το οποίο να πουλά αποκλειστικά το DECODE board. Απλά πουλούσαν το Μ31b και είχαν μια photo με το Board εγκατεστημένο στο εσωτερικό. Για αυτό τους ζήτησα επιπλέον πληροφορίες πως μπορεί να γίνει παραγγελία. Μόλις μου απαντήσουν θα σας δώσω όλες τις λεπτομέρειες.

Επιπλέον υπάρχει και αυτό το site το οποίο το πουλά online. Το είχε προτείνει και κάποιος συμφουρίτης εάν δεν κάνω λάθος.
http://www.mediaplayersandmore.com.au/egreat-decoder-board-p-246.html
Μου απάντησε ότι και αυτός στέλνει Ελλάδα με κόστος μεταφορικών για 1 έως 10 κομμάτια, 84δολάρια (μάλλον δολάρια αυστραλίας). Χρόνος παράδοσης 4-8 ημέρες.

Από τον κινέζο του ebay δεν υπήρξε επιπλέον πληροφόρηση (έκανε τον κινέζο στην κυριολεξία :BDGBDGB53:)
Οπότε θα πάρω 2 κομμάτια για προσωπική χρήση από το site της αυστραλίας. Άλλα 3 κομμάτια μπορώ να παραγγείλω για όποιον ενδιαφέρετε και είναι θεσσαλονίκη (αν και είχα υποσχεθεί στον ευατό μου ότι δεν θα ξαναασχοληθώ με παραγγελίες άλλων... κακό παρελθόν :violent-smiley-030:)

Έχω δύο ταινίες με υπότιτλους σε .sub
Την πρώτη την παίζει κανονικά και δείχνει και τους υπότιτλους.
Στην άλλη κολλάει με το που πατάω το play και δείχνει "Buffering..." ατελείωτο.
Αν βγάλω το αρχείο .sub από τον φάκελο η ταινία παίζει μια χαρά.

Καμιά ιδέα κανείς ?

Υπάρχει τρόπος να μετατρέψω το .sub σε .srt ?

Τελικά κατέβασα το Subtitle Workshop 2.51 και τα έκανα srt και όλα οκ.

Από τον κινέζο του ebay δεν υπήρξε επιπλέον πληροφόρηση (έκανε τον κινέζο στην κυριολεξία :BDGBDGB53:)
Οπότε θα πάρω 2 κομμάτια για προσωπική χρήση από το site της αυστραλίας. Άλλα 3 κομμάτια μπορώ να παραγγείλω για όποιον ενδιαφέρετε και είναι θεσσαλονίκη (αν και είχα υποσχεθεί στον ευατό μου ότι δεν θα ξαναασχοληθώ με παραγγελίες άλλων... κακό παρελθόν :violent-smiley-030:)

είμαι αθήνα και έχεις δίκιο για της "ομαδικές" :)

ενημέρωσε μας για το πώς θα πάει το "νταραβέρι" με τον αυστραλό -bye-

και εγώ αθήνα είμαι.

ενημέρωσε μας πως θα πάει αν είναι να κανονίσουμε και εμείς από εδώ κάτω.

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Κι εγώ Αθήνα είμαι.
Ενημέρωσέ με και μιλάμε οι τρεις από πάνω και κανονίζουμε...

Χρόνια πολλλλλλλά για την Εθνική μας εορτή.
Η παραγγελία ξεκίνησε (2 κομμάτια dts decode board).
Τελικά μου μείωσε το κόστος μεταφοράς στα 38 AUD από τα 84AUD.
Συνολικό κόστος παραγγελίας 45+45+38= 128AUD.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά... :laugh:

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Έχω δύο ταινίες με υπότιτλους σε .sub
Την πρώτη την παίζει κανονικά και δείχνει και τους υπότιτλους.
Στην άλλη κολλάει με το που πατάω το play και δείχνει "Buffering..." ατελείωτο.
Αν βγάλω το αρχείο .sub από τον φάκελο η ταινία παίζει μια χαρά.

Καμιά ιδέα κανείς ?

Υπάρχει τρόπος να μετατρέψω το .sub σε .srt ?

Από την εμπειρία υπότιτλους σε sub δεν παίζει καθόλου ή άλλους τους παίζει κι άλλους όχι;

εγώ είχα 2. Το ένα έπαιζε οκ, το άλλο κολλούσε το player και ήθελε restart.

Τελικά το να κάνεις το .sub -> .srt είναι 1 δευτερόλεπτο.

Εχω και εγω τον EGREAT EG-M31B αλλα μου κανει κολπα.Παιζει μονο αρχεια avi και μουσικης.Οτι και να δοκιμασα απο mkv αρχεια dvd,ts δεν δουλευε.Μπορει καποιος να βοηθησει.
Φυσικα δοκιμασα τα παντα με εξωτερκο σκληρο με εσωτερικο,μεσω δικτυου με συνδεση hdmi,composite,component.τιποτε.

Εδώ Ελλάδα πού μπορούμε να το βρούμε το συγκεκριμένο μηχάνημα για αγορά?

edit: Το βρήκα στο e-shop.gr, ΟΚ.

Thanks Νίκο :grinning-smiley-043 -bye-, το βλέπω τώρα και το σκέφτομαι για την κρεβατοκάμαρα, γιατί το Tvico το έχω στο καθιστικό και δεν μπορώ να το μετακινώ.
Γενικά είναι αξιόπιστο? Παίζει μια χαρά όλα τα mkv?

Παιδες το παρηγγειλα , παραδοση απο το e-shop μου ειπαν σε 5-6 εργασιμες (ελπιζω). Απο δισκο παρηγειλα και εναν 500gb western digital sata2. Μου ειπαν απο το τμημα πωλησεων οτι παραπανω απο 500gb μπορει να υπαρχει προβλημα ασυμβατοτητας. Μπορει καποιος να μας το διελευκανει αυτο??

Παιδες το παρηγγειλα , παραδοση απο το e-shop μου ειπαν σε 5-6 εργασιμες (ελπιζω). Απο δισκο παρηγειλα και εναν 500gb western digital sata2. Μου ειπαν απο το τμημα πωλησεων οτι παραπανω απο 500gb μπορει να υπαρχει προβλημα ασυμβατοτητας. Μπορει καποιος να μας το διελευκανει αυτο??

Του εχω βαλει WD 1TB Green.Ολα μια χαρα...

- Μιλαω για εσωτερικο δισκο -

Status
Not open for further replies.