dimitr2003
Established Member
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)
Από τον κινέζο του ebay δεν υπήρξε επιπλέον πληροφόρηση (έκανε τον κινέζο στην κυριολεξία :BDGBDGB53
Οπότε θα πάρω 2 κομμάτια για προσωπική χρήση από το site της αυστραλίας. Άλλα 3 κομμάτια μπορώ να παραγγείλω για όποιον ενδιαφέρετε και είναι θεσσαλονίκη (αν και είχα υποσχεθεί στον ευατό μου ότι δεν θα ξαναασχοληθώ με παραγγελίες άλλων... κακό παρελθόν :violent-smiley-030
Ναι θα έχεις πλέον στερεοφωνικό ήχο χωρίς χρήση AV ενισχυτή.
Για τον ebay δεν υπάρχει link το οποίο να πουλά αποκλειστικά το DECODE board. Απλά πουλούσαν το Μ31b και είχαν μια photo με το Board εγκατεστημένο στο εσωτερικό. Για αυτό τους ζήτησα επιπλέον πληροφορίες πως μπορεί να γίνει παραγγελία. Μόλις μου απαντήσουν θα σας δώσω όλες τις λεπτομέρειες.
Επιπλέον υπάρχει και αυτό το site το οποίο το πουλά online. Το είχε προτείνει και κάποιος συμφουρίτης εάν δεν κάνω λάθος.
http://www.mediaplayersandmore.com.au/egreat-decoder-board-p-246.html
Μου απάντησε ότι και αυτός στέλνει Ελλάδα με κόστος μεταφορικών για 1 έως 10 κομμάτια, 84δολάρια (μάλλον δολάρια αυστραλίας). Χρόνος παράδοσης 4-8 ημέρες.
Από τον κινέζο του ebay δεν υπήρξε επιπλέον πληροφόρηση (έκανε τον κινέζο στην κυριολεξία :BDGBDGB53

Οπότε θα πάρω 2 κομμάτια για προσωπική χρήση από το site της αυστραλίας. Άλλα 3 κομμάτια μπορώ να παραγγείλω για όποιον ενδιαφέρετε και είναι θεσσαλονίκη (αν και είχα υποσχεθεί στον ευατό μου ότι δεν θα ξαναασχοληθώ με παραγγελίες άλλων... κακό παρελθόν :violent-smiley-030