Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Έχει κάνει κανείς μεταφορά αρχείου μέσω eSata? Είναι πολύ πιο γρήγορο από το USB ή δεν έχει μεγάλη διαφορά?

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Το upscaling που κάνει το Egreat είναι εξαιρετικό - θα τολμούσα να πω ότι είναι καλύτερο από σχεδόν οποιασδήποτε τηλεόρασης.

Μην το φοβάσαι - δώσε την native ανάλυση του panel σου και άσε το Egreat να κάνει τα υπόλοιπα.

να ρωτησω κατι?Μπορει να ειναι κ βλακεια βεβαια τι εννοεις native

παιδιά λίγη βοήθεια.
ενώ μπορώ να δω τον δίσκο του egreat μεσω samba στο Η/Υ,
δεν μου ξεκινά με τίποτα στο ΝΜΤ applications ο myihome server.
και δεν μπορώ να μπω στο interface toy clutch,μάλλον γιαυτόν το λόγο.
χτες μπορούσα αλλα μετά που κσαναέκανα φορματ τον δίσκο απο το ΝΜΤ δεν μπορώ.έχω το τελευτάιο firmware.έκανα επαναγκατάσταση των εφαρμογών γιατί είχα πρόβλημα με τα τορρεντ.ξέμεινα απο χώρο και χτυπούσε ο μανατζερ.τώρα κατάλαβα οτι πρέπαι να αλλάξω τα partisions,ώστε να έχω χώρο στο download partision.
το δίσκο των έχω φορμάρει ext2.
με το myihome server τώρα τι κάνω?αυτό θα φταίει και δεν μπορώ να δω τον clutch?
to παράξενο είναι οτι μπορώ να κάνω streaming κανονικα

παιδιά λίγη βοήθεια.
ενώ μπορώ να δω τον δίσκο του egreat μεσω samba στο Η/Υ,
δεν μου ξεκινά με τίποτα στο ΝΜΤ applications ο myihome server.
και δεν μπορώ να μπω στο interface toy clutch,μάλλον γιαυτόν το λόγο.
χτες μπορούσα αλλα μετά που κσαναέκανα φορματ τον δίσκο απο το ΝΜΤ δεν μπορώ.έχω το τελευτάιο firmware.έκανα επαναγκατάσταση των εφαρμογών γιατί είχα πρόβλημα με τα τορρεντ.ξέμεινα απο χώρο και χτυπούσε ο μανατζερ.τώρα κατάλαβα οτι πρέπαι να αλλάξω τα partisions,ώστε να έχω χώρο στο download partision.
το δίσκο των έχω φορμάρει ext2.
με το myihome server τώρα τι κάνω?αυτό θα φταίει και δεν μπορώ να δω τον clutch?
to παράξενο είναι οτι μπορώ να κάνω streaming κανονικα

το προβλημα επιλύθηκε με format του δίσκου μεσω H/Y

Παιδια γεια σας προσπαθω να διαβασω τον εσωτερικο σκληρο απο το pc αλλα δεν μου το διαβαζει με τιποτα μολις συνδεω το usb me to pc μαυριζει η οθονη και οταν το κανω επανακενιση δεν μου διαβαζει τον σκληρο πρεπει να τον αποσυνδεσω απο το pc και να κανω παλι επανακενιση για να μου το διαβασει παρακαλω για την βοηθεια σας

υποπτέυομαι οτι έχει να κάνει με το παρτισιον του δίσκου γιατί σε ένα πρόβλημα που είχα και τον σύνδεσα στο Η/Υ για να τον φορμάρω,μου κόλλαγε τα πάντα ,δεν άνοιγαν windows ,τίποτα.έκανα φορματ και μετλα δούλεψε κανονικά.μάλλον δεν έιχε γίνει σωστά κάποια εγκατάσταση ΝΜΤ apps.

Τορα τον εχω συνδεμενο στο egreat τον σκληρο πως να τον κανω format
σε ευχαριστω

Μια χαρά τα βλέπει και από το δίκτυο (samba).

Μόνο μέσω του myiHome έχει πρόβλημα - δεν αναγνωρίζει το file type.

Δημητρη πως γινεται το δικτυο samba.Σορυ αν ειναι χαζη ερωτηση αλλα δεν εχω ιδεα απο δικτυα.Το δουλευω με το myiHome, τι διαφορα εχει το samba?

εβαλα τελικα εναν εξωτερικο δεν καταφερα να τον κανω φορματ μεσω pc αλλα δεν εχω της ιδιες δυνατοτητες

Τορα τον εχω συνδεμενο στο egreat τον σκληρο πως να τον κανω format
σε ευχαριστω

Τον εσωτερικό δίσκο τον φορμαρεις από το NMT ,εκι που λέέι συντήρηση.εγκατασταση ΝΜΤ applications.εχει καλές οδηγίες στο cd καθώς και το πρόγραμμα που χρειάζεσαι.αντίγραψε το SMP8634.NMT στο USB drive και όταν σε ρωτήσει από που κάνεις την εργασία διάλεξε USB,'οχι δίκτυο.
στο Η/Υ μπορείς να εγκαταστήσεις τους egreat_ext3 drivers,ώστε να δει το δίσκο σου και χρειάζεσαι το paragon partision manager .αλλά όταν τον βάλεις πάλι πίσω στο ΝΜΤ θα σου ζητήσει πάλι φορματ γιατί φτιάχνει 3 παρτισιον.
οπότε συνιστώ μεσω egreat το φορματ.

Δημητρη πως γινεται το δικτυο samba.Σορυ αν ειναι χαζη ερωτηση αλλα δεν εχω ιδεα απο δικτυα.Το δουλευω με το myiHome, τι διαφορα εχει το samba?

Όταν μιλάμε για δίκτυο samba ουσιαστικά αναφερόμαστε στις κλασικές δυνατότητες δικτύωσης και διαμοιρασμού αρχείων των Windows.

Με άλλα λόγια, αν απλά ενεργοποιήσεις τον διαμοιρασμό αρχείων στα Windows σε έναν φάκελο και μετά τον ανοίξεις από το Egreat, θα δεις ότι μπορείς να ανοίξεις και τα εκεί αποθηκευμένα ISO αρχεία.

Λοιπον , σημερα δοκιμασα με αρχειακια HD . Τα σπασιματα στην εικονα που ειχα με τα avi (xvid) και με τα mp4 , τωρα δεν τα κανει ...παιζει νερακι απο αποψη εικονας. Αλλα εχω προβλημα στον ηχο. Δεν μου βγαζει καθολου ηχο. Τα αρχεια ηταν mkv (H.264) με ηχο AC3 το ενα , και με DTS το αλλο. Σε κανενα δεν πηρα ηχο. Εχω το egreat συνδεδεμενο κατευθειαν στην tv με HDMI. Υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να κανω?? (Υποψην , δεν ξερω αν βοηθαει αυτο , αλλα εχω φορμαρει τον δισκο σε EXT2 , εχω εγκαταστησει το syb8634.nmt , αλλα firmware εχω αφησει οτι εχει απο την μαμα του.)

Last edited:

Όταν μιλάμε για δίκτυο samba ουσιαστικά αναφερόμαστε στις κλασικές δυνατότητες δικτύωσης και διαμοιρασμού αρχείων των Windows.

Με άλλα λόγια, αν απλά ενεργοποιήσεις τον διαμοιρασμό αρχείων στα Windows σε έναν φάκελο και μετά τον ανοίξεις από το Egreat, θα δεις ότι μπορείς να ανοίξεις και τα εκεί αποθηκευμένα ISO αρχεία.

Και πως το κανω αυτο?:ears:
Ελπιζω να μην με :rifle:

Λοιπον , σημερα δοκιμασα με αρχειακια HD . Τα σπασιματα στην εικονα που ειχα με τα avi (xvid) και με τα mp4 , τωρα δεν τα κανει ...παιζει νερακι απο αποψη εικονας. Αλλα εχω προβλημα στον ηχο. Δεν μου βγαζει καθολου ηχο. Τα αρχεια ηταν mkv (H.264) με ηχο AC3 το ενα , και με DTS το αλλο. Σε κανενα δεν πηρα ηχο. Εχω το egreat συνδεδεμενο κατευθειαν στην tv με HDMI. Υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να κανω?? (Υποψην , δεν ξερω αν βοηθαει αυτο , αλλα εχω φορμαρει τον δισκο σε EXT2 , εχω εγκαταστησει το syb8634.nmt , αλλα firmware εχω αφησει οτι εχει απο την μαμα του.)

Στα αρχεία με DTS δε θα έχεις ήχο. Στα αρχεία με AC3 λογικά αν πας στις ρυθμίσεις ήχου και αλλάξεις τη ρύθμιση για AC3 (νομίζω RAW αλλά δοκίμασε) θα έχεις ήχο...

Last edited:
Status
Not open for further replies.