Το upscaling που κάνει το Egreat είναι εξαιρετικό - θα τολμούσα να πω ότι είναι καλύτερο από σχεδόν οποιασδήποτε τηλεόρασης.
Μην το φοβάσαι - δώσε την native ανάλυση του panel σου και άσε το Egreat να κάνει τα υπόλοιπα.
να ρωτησω κατι?Μπορει να ειναι κ βλακεια βεβαια τι εννοεις native
Χαοτική η διαφορά. Έχω δει μέχρι 80ΜΒ/sec από eSATA.
Μεταξύ δύο WD GP (ένας μέσα κι ένας έξω) έκανε copy 100MB/s ενώ πήγε και 110. Με USB και firewire δεν είδα πάνω από 35MB/s με 780G motherboard.Το δοκίμασα και εγώ και έμεινα άφωνος. 15,5Gb 4.5min
παιδιά λίγη βοήθεια.
ενώ μπορώ να δω τον δίσκο του egreat μεσω samba στο Η/Υ,
δεν μου ξεκινά με τίποτα στο ΝΜΤ applications ο myihome server.
και δεν μπορώ να μπω στο interface toy clutch,μάλλον γιαυτόν το λόγο.
χτες μπορούσα αλλα μετά που κσαναέκανα φορματ τον δίσκο απο το ΝΜΤ δεν μπορώ.έχω το τελευτάιο firmware.έκανα επαναγκατάσταση των εφαρμογών γιατί είχα πρόβλημα με τα τορρεντ.ξέμεινα απο χώρο και χτυπούσε ο μανατζερ.τώρα κατάλαβα οτι πρέπαι να αλλάξω τα partisions,ώστε να έχω χώρο στο download partision.
το δίσκο των έχω φορμάρει ext2.
με το myihome server τώρα τι κάνω?αυτό θα φταίει και δεν μπορώ να δω τον clutch?
to παράξενο είναι οτι μπορώ να κάνω streaming κανονικα
Μια χαρά τα βλέπει και από το δίκτυο (samba).
Μόνο μέσω του myiHome έχει πρόβλημα - δεν αναγνωρίζει το file type.
Τορα τον εχω συνδεμενο στο egreat τον σκληρο πως να τον κανω format
σε ευχαριστω
Δημητρη πως γινεται το δικτυο samba.Σορυ αν ειναι χαζη ερωτηση αλλα δεν εχω ιδεα απο δικτυα.Το δουλευω με το myiHome, τι διαφορα εχει το samba?
Όταν μιλάμε για δίκτυο samba ουσιαστικά αναφερόμαστε στις κλασικές δυνατότητες δικτύωσης και διαμοιρασμού αρχείων των Windows.
Με άλλα λόγια, αν απλά ενεργοποιήσεις τον διαμοιρασμό αρχείων στα Windows σε έναν φάκελο και μετά τον ανοίξεις από το Egreat, θα δεις ότι μπορείς να ανοίξεις και τα εκεί αποθηκευμένα ISO αρχεία.
παιρνεις εναν φακελο που θελεις να το δεις απο τον player μεσω δικτυου πας properties μετα share και εισαι οκΚαι πως το κανω αυτο?:ears:
Ελπιζω να μην με :rifle:
Λοιπον , σημερα δοκιμασα με αρχειακια HD . Τα σπασιματα στην εικονα που ειχα με τα avi (xvid) και με τα mp4 , τωρα δεν τα κανει ...παιζει νερακι απο αποψη εικονας. Αλλα εχω προβλημα στον ηχο. Δεν μου βγαζει καθολου ηχο. Τα αρχεια ηταν mkv (H.264) με ηχο AC3 το ενα , και με DTS το αλλο. Σε κανενα δεν πηρα ηχο. Εχω το egreat συνδεδεμενο κατευθειαν στην tv με HDMI. Υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να κανω?? (Υποψην , δεν ξερω αν βοηθαει αυτο , αλλα εχω φορμαρει τον δισκο σε EXT2 , εχω εγκαταστησει το syb8634.nmt , αλλα firmware εχω αφησει οτι εχει απο την μαμα του.)
Ουτε με το νεο firmware που λεει Dts support ???Στα αρχεία με DTS δε θα έχεις ήχο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.