Νεος....Panasonic PT-AE2000

Re: Απάντηση: Νεος....Panasonic PT-AE2000

Προσπάθησε να ρυθμίσεις τα χρώματα σου πρώτα.
Μπράβο όμως για όλη αυτην την ενασχόληση.
Μανώλη δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι πολύ ψείρας!!!!!!
Τα primaries και secondaries χρώματα στο Colour1 mode είναι πάρα πολύ κοντά στα σωστά σημεία του REC709. Το έχω δει και σε πολλά τεστ και το έχω δει και από το Spyder3.
Όταν τα βρώ με την κλίμακα του γκρι, τότε θα είμαι 100% ικανοποιημένος.
Αν εξαιρέσω τη (μικρή) ανομοιομορφία στο γκρι που ακόμα έχω, ο προβολέας με αφήνει άφωνο πολλές φορές από την απίστευτη εικόνα που έχει.
Δεν το μετάνιωσα ΚΑΘΟΛΟΥ που πήρα τον πάνυ ανάμεσα στους 4 που είδαμε στο συγκριτικό.
Με βλέπω όμως να τον αλλάζω σύντομα για τον ....PT-AE3000 που επιπλέον έχει και το ANSI Contrast για να ανταγωνιστεί τους καλούς DLP και χωρίς να έχει τα προβλήματα Rainbow και Dithering που έχουν αυτοί.
Κάποια πράγματα στον πάνυ είναι μοναδικά και απίστευτα χρήσιμα, όπως το Waveform Monitor που δεν έχει κανένας άλλος προβολέας στον κόσμο και όπου μπορείς στο τσακ-μπαμ να ρυθμίσεις αυτόματα το κόντραστ (επίπεδο λευκού) και φωτεινότητα (επίπεδο μαύρου) ανάλογα με το υλικό που παίζεις ανά πάσα στιγμή το οποίο έχω παρατηρίσει ότι ΠΟΤΕ δεν είναι ίδιο από ταινία σε ταινία.
Τον Λατρεύω!!!!!:grinning-smiley-043

Νομίζω ότι κι εδώ ο τίτλος πρέπει να αλλάξει λίγο.
Ο ΡΤ-ΑΕ2000 δεν είναι πια νέος!!
Έλα τώρα! Κακίες!!!!!!!:flipout:

Ο νεος που εγινε παλιος!
Η κατασταση τελικα με τον προβολεα μου ειναι <<δραματικη>>
Μετα το τελευταιο post ακομα περιμενω!
Ειμαστε στον 8 μηνα που εχουν τον προβολεα.
Αφου μου ειπαν οτι απο μερα σε μερα ερχεται το νεο οπτικο συστημα οτι αυριο σας περνουμε τηλεφωνο κ.τ.λ παλι τα ιδια και μην τους ειδατε.
Τηλεφωνα στις 2-10 στις 10-10... τηλεφωνο απο δικηγορο,ανθρωποι που ξεραν το θεμα και ειχανε λαβει fax tel email ξαφνικα δεν γνωριζαν το θεμα αλλη μια φορα!!!!!
Τα παραγγειλατε τα ανταλλακτικα?
Ο δικηγορος τους ειπε οτι η παραγγελια ανταλλακτικων για επισκευη μηχανηματος,(και για τι μετα απο τοσο καιρο και οχι απο την αρχη?)χωρις εγγραφη εκθεση και χωρεις την συγκαταθεση του πελατη,για το εαν θελη επισκευη η αλλαγη απαγορευεται απο τον νομο.
Τελος παντων,αυτο μπορω να το παραβλεψω (την στιγμη που παραδεχτηκαν το προβλημα επρεπε αμεσα να αντικαταστησουν τον προβολεα)
Ενω παλι απο τις 10-10,θα σας ενημερωσουμε,θα σας κανουμε...συνεχιζουν την ιδια σταση!!
Τετοιο <<πραγμα>>δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου,τετοια συμπεριφορα!!
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΑΠΟ 26 -2-08.
Ειμαι ετοιμος για επισημες καταγγελιες ΠΑΝΤΟΥ,μηνυση κ.τ.λ
Ολα με ονοματα και γεγονοτα,θα γελασει καθε πικραμενος!
ΕΝΑ τηλεφωνο ρε...δεν γουσταρουμε βρε αδερφε η προσπαθουμε <<τον τελευταιο μηνα>> τιποτα!!!!

......Ενω παλι απο τις 10-10,θα σας ενημερωσουμε,θα σας κανουμε...συνεχιζουν την ιδια σταση!!
Τετοιο <<πραγμα>>δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου,τετοια συμπεριφορα!!
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΑΠΟ 26 -2-08.
Ειμαι ετοιμος για επισημες καταγγελιες ΠΑΝΤΟΥ,μηνυση κ.τ.λ
Ολα με ονοματα και γεγονοτα,θα γελασει καθε πικραμενος!
ΕΝΑ τηλεφωνο ρε...δεν γουσταρουμε βρε αδερφε η προσπαθουμε <<τον τελευταιο μηνα>> τιποτα!!!!
Κάνε καταγγελίες εδώ και τώρα σε όλους τους φορείς!!!
http://www.kepka.org/Grk/support/Complaints/c02.htm
http://www.newinka.gr/kataggelies.php?version=gr
http://www.efpolis.gr/content/contact.asp
http://www.katagelies.gr/katagelies/content/blogsection/6/42/

Για αυτό ίσως τους επόμενους μήνες αν πάρω τον PT-AE3000 (για αυτό μην παραξενευτήτε αν δείτε τον 2000 μου στις πωλήσεις), σκέφτομαι να τον φέρω από Γερμανία πχ για να έχω εγγύηση ΚΑΙ εξυπηρέτηση αν χρειαστώ κάτι.....

Last edited:
Πανε σε έναν συνάδελφο Αθηνών (ΑΝ θέλεις σε στέλνω σε φίλο) και ζήτα να κάνει εξώδικο αναστροφή πώλησης και να ζητάει τα χρήματα σου πίσω εντός προθεσμίας, άλλως θα καταθέσετε αγωγή. Αν περάσει η προθεσμία κάνεις αγωγή και περιμένεις.....

Σήμερα δεν ήξερα τι να κάνω οποτε πήρα το Spider3 και έκανα νέο calibration στον Πάνυ.
Όσο "σωστή" και να είναι η θερμοκρασία του γκρί στα 6500Κ, στα μάτια μου δεν είναι ουδέτερο χρώμα καθώς το βλέπω ελαφρώς ροζ-μπεζ.
Έκανα νέα "λάθος" ρύθμιση της κλίμακας του γκρί λίιιγο πιο ψηλά στα 6700Κ (και με κάπως ανεβασμένο το πράσινο bias) και είμαι πιο ικανοποιημένος (αλλά και πάλι στα μάτια μου το 6800Κ είναι πιο ουδέτερο).

Μετά από αρκετές ώρες δουλειάς, έφτιαξα ρυθμίσεις για colour1, cinema1 και Normal modes.

Είμαι επίσης χαρούμενος διότι από τότε που ξανάεβαλα τον προβολέα όρθιο και όχι ανάποδο, μου μειώθηκε κατά πολύ η ανομοιομορφία του γκρί και ίσως εξαφανιστεί τελείως με τον καιρό αν τα πολωτικά φίλτρα/καθρεφτες πάνε και πάλι στη θέση τους.

Πάντως όποιος θέλει να δει τα "θαύματα" που κάνει ο PT-AE2000 είναι ευπρόσδεκτος να έρθει από το σπίτι!

Eπιτελους σημερα δεχτηκα τηλεφωνο!!!!!:operator:
Στις 11 του μηνος ερχεται το οπτικο συστημα!:drummer:
Για να δουμε θα τελειωσουμε ποτε?:argue::slapface::gossip::devil-smiley-029::shot::vroam::D

Το χαίρομαι όσο μπορώ!

Έχω γράψει 410 ώρες από τα μέσα Απριλίου που το πήρα και να σκεφτείς το καλοκαίρι δεν δούλεψε και πολύ. Τώρα το χειμώνα θα του δώσω να καταλάβει! :flipout:

Σημερα παρελαβα τον προβολεα!!!!!:firstprize:
Επιτελους μετα απο 9+ μηνες!!
Το μηχανακι αυτη την στιγμη ειναι...τι να πω...ισως ειναι και ο πολυς καιρος που εχω να το δω!
Η εικονα ειναι καταπληκτικη!!
Ειναι πολυ καλα ρυθμισμενος....ρε λες να τον δωσανε στον Καστρο?
Καμια σχεση με αυτο που ειχα πριν!
Δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα, απο αυτα που ειχε πριν...καινουργιο μηχανακι!!!
Ειδα ολο το οπτικο συστημα που αλλαχτηκε.
Απο τον φακο μεχρι τα ενδοτερα,ολα αλλαχτηκαν με καινουργια.
Δεν ξερω ποιος τον ρυθμισε αλλα σε cinema 1 που βλεπω ειναι....:a0210:
Κοστος ανταλλακτικων....2.300ε παρα κατι ψιλα!!!!!!
Δεν ημαστε καλα!:blink::blink:

Για μια υποθεση που μπορουσε να λυθει σε μια εβδομαδα? και κρατησε 9μηνες!...δεν εχω να πω τιποτα!!!καλυτερα να γελαμε και να κλαιμε με τις ταινιες που θα βλεπουμε απο εδω και περα.:popcorn::popcorn::food-smiley-005:
Τελος καλο ολα καλα!
Καιρος για ΣΙΝΕΜΑ:popcorn::party:
-bye-

Έχεις απίστευτη υπομονή φίλε a_sxizas, εγώ στην θέση σου ειλικρινά δεν ξέρω τι θα είχα κάνει...
Εν πάσει περιπτώσει κύττα να τον χαρείς πλέον όσο μπορείς! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Eυχαριστω geodengr...αυτο θα κανω!-bye-

Το τιμολογιο εννοειτε οτι δεν το πληρωσα αφου ο προβολεας ηταν στην εγγυηση,(καινουργιος).
Φίλε Ανδρέα, καλοθέατος (επιτέλους)!!!!!!!!

Όποτε θες μπορούμε να βρεθούμε για να σε βοηθήσω να τον ρυθμίσουμε με το χρωματόμετρο.

Πάντως ο δικός μου πετάει μετά τις τελευταίες μου ρυθμίσεις!!!

Eγινε UItra-One Θα τα πουμε!
Προς στιγμην προσπαθω να λυσω το προβλημα με το pc και την συνεργασια του με τον προβολεα.
Δεν μπορω να σταματησω το σπασιμο στην εικονα,την ευθεια δηλ. γραμμη κατα μηκος ολης της εικονας που ξεκιναει απο πανω προς τα κατω σπαζοντας την εικονα.
Πολυ σπαστικο πραγμα,με το προηγουμενο pc ειχα καταφερει καποια στιγμη με μια ρυθμιση να το αφαιρεσω αλλα τωρα, δεν θυμαμαι με τιποτα τη ειχα κανει τοτε και το ειχα φτιαξη!!
(οταν παιζει blu-ray δισκακι το pc δεν εχει προβλημα, αλλα οταν παιζει αρχεια matroskes..):chinscratch:-bye-

Eγινε UItra-One Θα τα πουμε!
Προς στιγμην προσπαθω να λυσω το προβλημα με το pc και την συνεργασια του με τον προβολεα.
Δεν μπορω να σταματησω το σπασιμο στην εικονα,την ευθεια δηλ. γραμμη κατα μηκος ολης της εικονας που ξεκιναει απο πανω προς τα κατω σπαζοντας την εικονα.
Πολυ σπαστικο πραγμα,με το προηγουμενο pc ειχα καταφερει καποια στιγμη με μια ρυθμιση να το αφαιρεσω αλλα τωρα, δεν θυμαμαι με τιποτα τη ειχα κανει τοτε και το ειχα φτιαξη!!
(οταν παιζει blu-ray δισκακι το pc δεν εχει προβλημα, αλλα οταν παιζει αρχεια matroskes..):chinscratch:-bye-
Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με μια samsung 46f86 και το ελυσα οριζοντας ως κυρια οθονη την οθονη της tv. Το προβλημα παρουσιαζοταν οταν επαιζα τα mkv σε clone mode.