Μανώλη δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι πολύ ψείρας!!!!!!Προσπάθησε να ρυθμίσεις τα χρώματα σου πρώτα.
Μπράβο όμως για όλη αυτην την ενασχόληση.
Έλα τώρα! Κακίες!!!!!!!Νομίζω ότι κι εδώ ο τίτλος πρέπει να αλλάξει λίγο.
Ο ΡΤ-ΑΕ2000 δεν είναι πια νέος!!
Κάνε καταγγελίες εδώ και τώρα σε όλους τους φορείς!!!......Ενω παλι απο τις 10-10,θα σας ενημερωσουμε,θα σας κανουμε...συνεχιζουν την ιδια σταση!!
Τετοιο <<πραγμα>>δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου,τετοια συμπεριφορα!!
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΑΠΟ 26 -2-08.
Ειμαι ετοιμος για επισημες καταγγελιες ΠΑΝΤΟΥ,μηνυση κ.τ.λ
Ολα με ονοματα και γεγονοτα,θα γελασει καθε πικραμενος!
ΕΝΑ τηλεφωνο ρε...δεν γουσταρουμε βρε αδερφε η προσπαθουμε <<τον τελευταιο μηνα>> τιποτα!!!!
Καταγγελία ΚΑΙ εδώ:Ευχαριστω!Θα περιμενω λιγο ακομα και θα το κοιταξω.
Φίλε Ανδρέα, καλοθέατος (επιτέλους)!!!!!!!!Eυχαριστω geodengr...αυτο θα κανω!
Το τιμολογιο εννοειτε οτι δεν το πληρωσα αφου ο προβολεας ηταν στην εγγυηση,(καινουργιος).
Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με μια samsung 46f86 και το ελυσα οριζοντας ως κυρια οθονη την οθονη της tv. Το προβλημα παρουσιαζοταν οταν επαιζα τα mkv σε clone mode.Eγινε UItra-One Θα τα πουμε!
Προς στιγμην προσπαθω να λυσω το προβλημα με το pc και την συνεργασια του με τον προβολεα.
Δεν μπορω να σταματησω το σπασιμο στην εικονα,την ευθεια δηλ. γραμμη κατα μηκος ολης της εικονας που ξεκιναει απο πανω προς τα κατω σπαζοντας την εικονα.
Πολυ σπαστικο πραγμα,με το προηγουμενο pc ειχα καταφερει καποια στιγμη με μια ρυθμιση να το αφαιρεσω αλλα τωρα, δεν θυμαμαι με τιποτα τη ειχα κανει τοτε και το ειχα φτιαξη!!
(οταν παιζει blu-ray δισκακι το pc δεν εχει προβλημα, αλλα οταν παιζει αρχεια matroskes..):chinscratch:![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.