Αυτο γιατι ?
Γιατί σου δίνει λίγο περιθώριο ακόμα πρίν αναγκαστείς να αλλάξεις λάμπα.
Αυτο γιατι ?
Γιατί σου δίνει λίγο περιθώριο ακόμα πρίν αναγκαστείς να αλλάξεις λάμπα.
Τελικά γεμίζει 120" ικανοποιητικά για ταινία (σε μαύρα σκοτάδια), ή όχι?
Σαν δεύτερος ρόλος θα είναι κάνα GT5 στο PS3 με ελάχιστο φως (μην σκουντουφλάμε κιόλας).
Η απορία η δικιά μου είναι ποια θα είναι η συμπεριφορά της λάμπας του προβολέα, μετά τις 350-400 ώρες λειτουργίας. Γιατί πέρυσι ο περίφημος Topaz της εταιρίας, ενώ ξεκίνησε πολλά υποσχόμενος, μετά οι περισσότεροι κάτοχοι τον είχανε στις αγγελίες. Φυσικά δεν συνέβη το ίδιο με τον VW60.
Πάνο και εγώ την έχω αυτήν την απορία και θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Όσο για τον VW60 με τι καρδιά να τον βγάλουν "στο σφυρί" οι άνθρωποι, που τον πλήρωσαν ~5000 ??? Είναι εύκολο να "σκοτώσεις" 5000 σήμερα???
Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.
φιλος τον σκοτωσε τον 60 εδω στο φορουμ για χαρη του 10![]()
...εγω που εχω 14 μυωπια 8 αστιγματισμό και λίγο αχρωματοψία ...χωρις γιαλια ...βλέπω να παίζει το ιδιο καλα με τον δεκάρη ενας epson 640χ480 του 1998:silly: ...αντικειμενικα ο hw10 ειναι καλυτερος απο τον epson αντε να με πεισετε εμενα ομως...
και θα πάρω το μηχανάκι με το powerbuy και θα του κανω ενα καλιμπράρισμα.......:shot:
Ξέρει κανείς αν ο HW 10 έχει σφραγισμένα οπτικά ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τη σκόνη?
Ξέρει κανείς αν ο HW 10 έχει σφραγισμένα οπτικά ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τη σκόνη?
Σήμερα είδα για πρώτη φορά τον HW10. Στις 90" ίντσες και αρύθμιστο.
Δεν θα πώ πολλά λόγια αλλά το μηχανάκι μόλις του βάλαμε λίγο χέρι μου άρεσε πάρα πολύ.
Χρωματικά θέλει ρύθμιση, έχει μιά πρασινωπή χροιά που φαίνεται αμέσως. Επίσης το φώς δεν του περισσεύει. Εντάξει, εμένα δεν μου έλειψε καθόλου, ακόμα και με τη λάμπα στο low, αλλά μιλάμε για 90" ίντσες. Από 100" και πάνω το ξεχνάς το low.
Από ευκρίνεια με το sharpness στο 0 κι άν έχεις συνηθίσει σε DLP θα σου λείψει, θα σου φανεί θολός αλλά αρκεί να ανεβάσεις το ρυθμιστικό του στο 50 και είσαι μιά χαρά.
Τα υπόλοιπα κλασσικός sxrd SONY. Πανέμορφος και απολαυστικός.
Τρομερά ξεκούραστος και κίνηση περίφημη. Χωρίς να είμαι σίγουρος επειδή τους είδα σε εντελώς ξεχωριστά setup μου φάνηκε καλύτερος κι απ´τον 80 χωρίς το motion flow.
Να μην μιλήσω για το motion judder καλύτερα γιατί θα κλάψουν όλοι οι DLP-άκηδες και πρώτος απ´όλους εγώ, που βλέπωντας την εισαγωγική σκηνή του "Sahara" στα παναρίσματα της κάμερας όταν πέφτουν οι τίτλοι έφαγα ήττα. Καμία σχέση με το δικό μου, πολύ καλύτερος ο μικρός.
Κι επειδή μιλάμε για 1700 Ευρώ, αν με ρωτήσετε αν θα τον έπαιρνα σας λέω οτι τον αγόραζα όχι αύριο, χθές αν είναι δυνατόν.
Δεν ξέρω τι θα κάνει μετά από 200 ώρες, δεν ξέρω αν θα δείχνει το ίδιο καλά λίγο ή πολύ χειρότερα, αυτό που είδα πάντως μου άρεσε πάρα πολύ.
Μεταξύ του SONY και του BemQ 5000 ποιόν θα διάλεγα; Δύσκολο.
Δύο διαφορετικές σχολές, δύο διαφορετικές τεχνολογίες.
Αν θές ευκρίνεια ξυράφι, στα όρια της οξύτητας, και πολύ φώς πάς στον 5000.
Αν θές ξεκούραστη εικόνα, κινηματογραφική χωρίς rainbow και ζαλάδες αλλά οι ίντσες που θα ανοίξεις δεν ξεπερνούν τις 100 πάς στον 10.
It's up to you.
Το σίγουρο είναι οτι σήμερα, με 1700 Ευρώ περίπου, παίρνεις στο σπίτι σου ΕΙΚΟΝΑΡΑ !!!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.