Πάντως ρε παιδιά γιατι είναι άδικο το συγκριτικό ?Οι 230 ώρες είναι πολλές και τα τρία χιλιάρικα διαφορά (συγκρίνοντας αρχικές τιμές) δεν είναι?
Και για να γυρίσω στις ώρες...ρε σεις οι 230 ώρες είναι πολύ λίγες για να βγει <μη συγκρίσιμο > ένα μηχάνημα.Κανονικά έπρεπε να είναι οι ώρες που η λάμπα ωριμάζει και βγάζει τα καλύτερά της .Δηλαδή θα μας έρχεται κόστος φθοράς δέκα ευρώ η ώρα? Δεν είμαστε καλά...
Τελευταία στην sony.... οι λάμπες ωριμάζουν πολύ γρηγορότερα....
Πάντως ρε παιδιά γιατι είναι άδικο το συγκριτικό ?Οι 230 ώρες είναι πολλές και τα τρία χιλιάρικα διαφορά (συγκρίνοντας αρχικές τιμές) δεν είναι?
Και για να γυρίσω στις ώρες...ρε σεις οι 230 ώρες είναι πολύ λίγες για να βγει <μη συγκρίσιμο > ένα μηχάνημα.Κανονικά έπρεπε να είναι οι ώρες που η λάμπα ωριμάζει και βγάζει τα καλύτερά της .Δηλαδή θα μας έρχεται κόστος φθοράς δέκα ευρώ η ώρα? Δεν είμαστε καλά...
Δε νομίζω ότι εννοούσε κανείς πως είναι άδικο να γίνεται η σύγκριση, απλά πως είναι άδικα τα αποτελέσματα επειδή το ένα έχει καινούργια λάμπα, άρα δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το ποιο μηχάνημα είναι καλύτερο. Τι σημαίνει δηλαδή το ότι όοοοταν βγήκε ο 60 είχε 3000 ευρώ παραπάνω (πλέον η διαφορά είναι κάτω από το χιλιάρικο παρεμπιπτόντως και αυτό είναι που πρέπει να μας νοιάζει), ότι είναι λογικό να τους συγκρίνουμε με τον ένα να έχει καινούργια λάμπα; Τι δηλαδή, για να τους φέρουμε στα ίσα;Πάντως ρε παιδιά γιατι είναι άδικο το συγκριτικό ?Οι 230 ώρες είναι πολλές και τα τρία χιλιάρικα διαφορά (συγκρίνοντας αρχικές τιμές) δεν είναι?
pantws o reviewer sto projectorcenter ton dokimazei(opous olous) sthn dikh tou othonh(128") kai ton thewrei fwteino!
den exw diabasei se kanena thread edw kati kako...toulaxiston apo osous ton eidan giati oi ypoloipoi...
70 πολύ κρίμα, εδώ εγώ θα προβάλλω στις 90 και πάλι κάπως μού φαίνεται. Καμία οθόνη που να μαζεύεται δεν παίζει;
Εγω σκεφτομαι να παρω την othello 110" ηλεκτρικη αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να την γεμισει γιατι θα προβαλει απο τα 3.20 καθαρα, δηλαδη απο τον φακο του hw10 μεχρι το πανι. Ξερετε παιδια να μου πειτε ή να περιμενω να ερθει ο προβολεας να τον εγκαταστησω για να ειμαι σιγουρος τι ιντσες μπορει να βγαλει και μετα να παρω το πανι;
Αυτη αγορασα και εγω εδω και καμια 10αρια μερες, και μπορει να την εχω κρεμασμενη σημερα, με λιγη τυχη...![]()
Σάκη απλά πρόσεξε πολύ να την αλφαδιάσεις όσο καλύτερα μπορείς :grandpa:
![]()
o 10 μπορει να φωτησει και 140" στο χαμηλο ανετα σε σωστο χωρο βεβαια...
εχει μηκος 47 εκ.
και βγαζει 98" απο 3 μετρα
και 104" απο 3 μετρα και 20 εκ.
δες εδω
http://www.projectorcentral.com/Sony-VPL-HW10-projection-calculator-pro.htm
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.