τον είδα χθες στημένο με οθόνη 110"
αν και το φως ήταν αρκετό, μπορώ να πω πως out-of-the-box δεν θέλει πολύ δουλειά για να στρώσει ειδικά στα χρώματα που ήταν ξεπλυμένα. Περίμενα κάτι καλύτερο να πω την αλήθεια...
Σε τι τομείς ακριβώς βρήκες οτι υστερεί σε σχέση με αυτό που περίμενες;
Τα μεταξωτα ....... θελουν και μεταξωτους............:BDGBGDB55:Τι 100 και 130 λέτε εγω που ξεκίνησα για 100-120 ιντσες(εχω και πανί) και θα ρίχνω σε 70 (αλλάξε ο χωρος και πιστεψτε με δεν υπάρχει λύση) τι να πω εχω τωρα ξενερωσει γιατι με τα ιδια χρήματα περίπου πέρνω fullHD 52 ιντσων και χωρις να χαλάνε οι λάμπες.
Τελος πάντων για πείτε μου εφόσον θα προβάλω απο 2,5μετρα(φακός-οθόνη)και θα χρησιμοποιώ 1,22 ζουμ λογικά θα έχω super φωτεινότητα και θα παίζω μόνιμα low κερδιζω τιποτα σε ζωη λάμπας η να τον πουλήσω(ακομα δεν εχω παραλάβει) και να πάρω μια 50αρα tv να τελειώνω;
Τα μεταξωτα ....... θελουν και μεταξωτους............:BDGBGDB55:
Aπο την στιγμη που αποφασιζεις να παρεις προβολεα τουλαχιστον96 ιντζες πανι βαζεις .Aλλιος μενεις στην τηλεορασιτσα σου.Δεν σκεφτεσαι λοιπον το κοστος του πανιου αφου εχεις μπει σε αυτη την διαδικασια:grandpa:Στην προκειμένη περίπτωση το βρακί δεν είναι μεταξωτό όμως ένας απλός προβολέας 1600 ευρώ έτσι αποφάσισα να τον κρατήσω (οι 70 άλλωστε ειναι καλύτερες απο τις 50)και κάποια στιγμή θα τροποιησω το υπόγειο και θα το κάνω μονο αιθουσα προβολής :smile:
Aπο την στιγμη που αποφασιζεις να παρεις προβολεα τουλαχιστον96 ιντζες πανι βαζεις .Aλλιος μενεις στην τηλεορασιτσα σου.Δεν σκεφτεσαι λοιπον το κοστος του πανιου αφου εχεις μπει σε αυτη την διαδικασια:grandpa:
Πανια εχω δυο ενα 120 ιντσων και ενα 75 ιντσων απλα θα χρησιμοποιηθει αλλιως ο χωρος που προοριζοταν για τον προβολεα και δεν μπορω να προβαλω 100-120 και να βλεπω απο τα 2,5-3 μετρα ...ειναι απλα χαζο :smile:
Πανια εχω δυο ενα 120 ιντσων και ενα 75 ιντσων απλα θα χρησιμοποιηθει αλλιως ο χωρος που προοριζοταν για τον προβολεα και δεν μπορω να προβαλω 100-120 και να βλεπω απο τα 2,5-3 μετρα ...ειναι απλα χαζο :smile:
Μανόλη καλημέρα. Επειδή είμαι κι εγώ στην ίδια απόσταση με αυτήν που αναφέρεις, βλέπω σε 84" και είναι μια χαρά. Θα σου πρότεινα να πας για τις ίδιες ίντσες, γιατί 70" είναι όπως και να το κάνουμε λίγες για χρήση προβολέα... είναι και ψυχολογικό βλέπεις, να έχεις τον προβολέα σε διαστάσεις ίσες με μια μεγάλη τηλεόραση :antlers:
Κατι τετοιο θα κανω απλα θα πρεπει να αγορασω και 3ο πανι...τελος πάντων ας το αφησουμε γιατι ειναι και off-topic θελω να μου πεις αν παιζεις με τον 10αρη στις 80 ιντσες απο τα 3 μετρα πως ειναι η ποιοτητα του?
σπιτι μου απο χθες.
:guitarist::firstprize:
οτι θελετε ρωτηστε με πμ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.