Browser
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 10,573
O Andrea ειναι (κατ εμε) μεγαλος δασκαλος της εικονας, αλλα αθλιος φωτογραφος!

Σα να μην εχεις αδικο..........

O Andrea ειναι (κατ εμε) μεγαλος δασκαλος της εικονας, αλλα αθλιος φωτογραφος!
μην λετε τετοια γιατι ο Μπαμπης θα κρυολογησει και θα πρεπει να σκεπαστει
![]()
καλά είσαι εσύ ένας :BDBDG54:... τι να κάνουμε ρε φιλέ…3 ώρες για να πιστέψει ο άλλος ο 8720 μπορεί να ρυθμιστή και δεν υπάρχει θέμα ο ώρες για να τον ρυθμίσουμε, 2 ώρες να κοιτάμε τα σανδάλια του ρωμαίου στη λάσπη και ποτέ πήρε φωτιά το δασός άντε περίμενε για τις φωτο μετάγιατί το Τάκη δε τον βλέπεις έτοιμος είναι
![]()
![]()
Επρεπε να βαλει ο Τασος τη σκηνη της αποβασης απο το ryan σε dts-126 db να δεις πως ξυπνανε ολοι![]()
ειπα να κρατηθω.
Λογικα με αυτα τα επιπεδα τιμης θα περνεις κατι πιο βελτιωμενο.
Αληθεια γινεται καμμια κουβεντα για 2κ προβολια η ειναι ακομα νωρις?
Όχι ρε συ. Ο Ναθ περιμένει να πάρει τον ντίλα 2 χιλιάρικα. Δεν το έχεις εμπεδώσει ακόμα?![]()
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά ο Babis K. θα τον δώσει όταν βγεί κάτι πραγματικά καλύτερο. :grandpa:Τόσο ακριβά θα τον δώσουν ο Babis.K και οι υπόλοιποι? :ernaehrung004: Πω πω....!!!!! αισχροκέρδεια....:Banane0:
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά ο Babis K. θα τον δώσει όταν βγεί κάτι πραγματικά καλύτερο. :grandpa:
Δεν με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω το μηχανάκι μου, με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω την εικόνα μου.
Όχι στα screenshots.... Στον τοίχο μου και στην οθόνη μου...
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε....![]()
Φιλούθκια...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.