ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

O Andrea ειναι (κατ εμε) μεγαλος δασκαλος της εικονας, αλλα αθλιος φωτογραφος!

IMG_5531_b.jpg

Σα να μην εχεις αδικο..........:flipout::flipout:

καλά είσαι εσύ ένας :BDBDG54:... τι να κάνουμε ρε φιλέ…3 ώρες για να πιστέψει ο άλλος ο 8720 μπορεί να ρυθμιστή και δεν υπάρχει θέμα με το μηχάνημα άλλες δυο ώρες για να τον ρυθμίσουμε, 2 ώρες να κοιτάμε τα σανδάλια του ρωμαίου στη λάσπη και ποτέ πήρε φωτιά το δασός άντε περίμενε για τις φωτο μετά ;) γιατί το Τάκη δε τον βλέπεις έτοιμος είναι ;) -bye-

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

:flipout::flipout: μην λετε τετοια γιατι ο Μπαμπης θα κρυολογησει και θα πρεπει να σκεπαστει :flipout::flipout:

Νόμιζα οτι έγαφες για τιμή Ελλάδας, δεν κατάλαβα οτι εννοούσες πόσο θα κοστίζει στην Κίνα,..... Sorry.
icon10.gif
:flipout:

καλά είσαι εσύ ένας :BDBDG54:... τι να κάνουμε ρε φιλέ…3 ώρες για να πιστέψει ο άλλος ο 8720 μπορεί να ρυθμιστή και δεν υπάρχει θέμα ο ώρες για να τον ρυθμίσουμε, 2 ώρες να κοιτάμε τα σανδάλια του ρωμαίου στη λάσπη και ποτέ πήρε φωτιά το δασός άντε περίμενε για τις φωτο μετά ;) γιατί το Τάκη δε τον βλέπεις έτοιμος είναι ;) -bye-

Διαβασε το αρθρο του που λεει κατι για τη ρυθμιση ......

οσον αφορα το υπολοιπο, δες το Καστρουνη που προσπαθει να βρει το κουμπι στο σβερκο μου να με κανει restart :flipout:

IMG_5530_b.jpg

:grinning-smiley-043

:flipout: :flipout: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :flipout: :flipout:

Καλά μόνο ο Τάσος που τραβαει φωτο είναι όρθιος και ο Καστρο ? :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Επρεπε να βαλει ο Τασος τη σκηνη της αποβασης απο το ryan σε dts-126 db να δεις πως ξυπνανε ολοι:grinning-smiley-043

Δεν χρειαζονταν ντι μπι, αλλα φαη .......

IMG_5528.jpg

:flipout:

Τελος οφ τοπικ !

Last edited:
αριστερα ειναι ο γιωργος.
ο ομορφουλης δεξια του ποιος ειναι ρε σεις??

να τον προωθησουμε στο σινεμα !!!!

ειπα να κρατηθω.

Λογικα με αυτα τα επιπεδα τιμης θα περνεις κατι πιο βελτιωμενο.

Αληθεια γινεται καμμια κουβεντα για 2κ προβολια η ειναι ακομα νωρις?

2K???

ti ennoeis 2160p????

Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Όχι ρε συ. Ο Ναθ περιμένει να πάρει τον ντίλα 2 χιλιάρικα. Δεν το έχεις εμπεδώσει ακόμα? :flipout:

Τόσο ακριβά θα τον δώσουν ο Babis.K και οι υπόλοιποι? :ernaehrung004: Πω πω....!!!!! αισχροκέρδεια....:Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Τόσο ακριβά θα τον δώσουν ο Babis.K και οι υπόλοιποι? :ernaehrung004: Πω πω....!!!!! αισχροκέρδεια....:Banane0:
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά ο Babis K. θα τον δώσει όταν βγεί κάτι πραγματικά καλύτερο. :grandpa:
Δεν με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω το μηχανάκι μου, με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω την εικόνα μου.
Όχι στα screenshots.... Στον τοίχο μου και στην οθόνη μου...

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε....
icon12.gif

Φιλούθκια... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά ο Babis K. θα τον δώσει όταν βγεί κάτι πραγματικά καλύτερο. :grandpa:
Δεν με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω το μηχανάκι μου, με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω την εικόνα μου.
Όχι στα screenshots.... Στον τοίχο μου και στην οθόνη μου...

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε....
icon12.gif

Φιλούθκια... -bye-

Μαζί με τον Babi K. και ο Giannis N.

Ετσι γινεται πα:pντα. Πριν τη μεγαλη διασπαση, φαινονται ολοι και δηλωνουν πιο .....συσπειρωμένοι :flipout: ( και ειστε κι εκτος θεματος:p)

Καλα τα ιδια λεγανε οταν ειχανε τους Pearl και τους Ruby και μετα τρεχανε να αρπαξουν κομματι μην τυχον και δεν δουν το φως το αληθινο......

(ρε σεις μην κανετε δηλωσεις αφου δεν μπορειτε να τις κρατησετε σε ....προβολικο επιπεδο)

Scripta manent.

Το παράδοξο όμως είναι οτι με την πώληση των D-ILA ασχολούνται οι πάντες.... εκτός από αυτούς που τους έχουν...
icon10.gif

Last edited by a moderator: