Browser
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 10,573
O Andrea ειναι (κατ εμε) μεγαλος δασκαλος της εικονας, αλλα αθλιος φωτογραφος!
Σα να μην εχεις αδικο..........
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
O Andrea ειναι (κατ εμε) μεγαλος δασκαλος της εικονας, αλλα αθλιος φωτογραφος!
μην λετε τετοια γιατι ο Μπαμπης θα κρυολογησει και θα πρεπει να σκεπαστει
![]()
καλά είσαι εσύ ένας :BDBDG54:... τι να κάνουμε ρε φιλέ…3 ώρες για να πιστέψει ο άλλος ο 8720 μπορεί να ρυθμιστή και δεν υπάρχει θέμα ο ώρες για να τον ρυθμίσουμε, 2 ώρες να κοιτάμε τα σανδάλια του ρωμαίου στη λάσπη και ποτέ πήρε φωτιά το δασός άντε περίμενε για τις φωτο μετάγιατί το Τάκη δε τον βλέπεις έτοιμος είναι
![]()
![]()
Επρεπε να βαλει ο Τασος τη σκηνη της αποβασης απο το ryan σε dts-126 db να δεις πως ξυπνανε ολοι![]()
ειπα να κρατηθω.
Λογικα με αυτα τα επιπεδα τιμης θα περνεις κατι πιο βελτιωμενο.
Αληθεια γινεται καμμια κουβεντα για 2κ προβολια η ειναι ακομα νωρις?
Όχι ρε συ. Ο Ναθ περιμένει να πάρει τον ντίλα 2 χιλιάρικα. Δεν το έχεις εμπεδώσει ακόμα?![]()
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά ο Babis K. θα τον δώσει όταν βγεί κάτι πραγματικά καλύτερο. :grandpa:Τόσο ακριβά θα τον δώσουν ο Babis.K και οι υπόλοιποι? :ernaehrung004: Πω πω....!!!!! αισχροκέρδεια....:Banane0:
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά ο Babis K. θα τον δώσει όταν βγεί κάτι πραγματικά καλύτερο. :grandpa:
Δεν με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω το μηχανάκι μου, με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω την εικόνα μου.
Όχι στα screenshots.... Στον τοίχο μου και στην οθόνη μου...
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε....![]()
Φιλούθκια...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.