ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Δεν υπαρχει τετοια ομαδα ( η δευτερη ) period !

Εγώ σε πιστεύω...
icon10.gif

Τι εχουμε εδω??

Η αποψη μου ειναι κατ' αρχας αυθαιρετη που λεω οτι ο ντιλα ειναι καλυτερος.
Και τι εγινε? Θα δουμε.

Δευτερον οκ, να αλλαξω (καποια στιγμη) προβολεα, αλλα ελεος, οχι τον ντιλα για τον 60αρι. Για τον 200αρι, κυριε ναι.
Αυτη η αναβαθμιση μαλλον αξιζει.

καλα θα μπει κανας ανθρωπος πρωτη φορα εδω και θα θελησει να ενημερωθει για τα τεχνικα θεματα του 60αρη και θα διαβαζει μιση ωρα.....

:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Τι εχουμε εδω??

Η αποψη μου ειναι κατ' αρχας αυθαιρετη που λεω οτι ο ντιλα ειναι καλυτερος.
Και τι εγινε? Θα δουμε.

Δευτερον οκ, να αλλαξω (καποια στιγμη) προβολεα, αλλα ελεος, οχι τον ντιλα για τον 60αρι. Για τον 200αρι, κυριε ναι.
Αυτη η αναβαθμιση μαλλον αξιζει.

Το θέμα δεν είναι να αλλάξετε προβολέα οι ντιλάκιδες αλλά εμείς που δεν έχουμε τι είναι καλύτερα να πάρουμε λαμβάνοντας υπόψη τον γνωστό λόγο τιμή/απόδοση.

Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Το θέμα δεν είναι να αλλάξετε προβολέα οι ντιλάκιδες αλλά εμείς που δεν έχουμε τι είναι καλύτερα να πάρουμε λαμβάνοντας υπόψη τον γνωστό λόγο τιμή/απόδοση.

όταν θ'αρχίσουν όμως οι ντιλάκηδες ν'αλλάζουν προβολέα θα είναι η στιγμή να πάρετε εσείς που δεν έχετε... (τους ντίλες σε χαμηλή τιμή)...:rifle:

καλα θα μπει κανας ανθρωπος πρωτη φορα εδω και θα θελησει να ενημερωθει για τα τεχνικα θεματα του 60αρη και θα διαβαζει μιση ωρα.....

:flipout::flipout:

Θα βγαλει ακρη, μην τον φοβασαι

Ετσι ακριβως!!
Ο Ζeb πχ, δεν πειστηκε??
:flipout:

o zeb είχε πάρει προβόλι πριν γραφεί στο φόρουμ... όχι σαν κάτι άλλους που ρωτούσανε και ψάχνανε και μετά αγοράσανε...

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Sorry, εννουσα τον Zebius.....

Ναι ρε, που ειναι αυτος ?

Τωρα τελευταια τον πηρε το ματι μου στο αμερικανικο....

καπου εδω ειναι που ερχεται ο Συριος και μας λεει οτι το μαμησαμε (φτου κακα 3) παλι το θεμα..... :p

Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Ναι ρε, που ειναι αυτος ?

Τωρα τελευταια τον πηρε το ματι μου στο αμερικανικο....

καπου εδω ειναι που ερχεται ο Συριος και μας λεει οτι το μαμησαμε (φτου κακα 3) παλι το θεμα..... :p

Και καλά θα σας κάνει... Να χαθεί τε... βρωμιάρηδες.... Μπαν να σας κάνουν..

BRAVIA VPL-VW60

Ο νέος βιντεοπροβολέας BRAVIA VPL-VW60 χρησιμοποιεί τεχνολογία Sony SXRD (Silicon X-Tal Reflective Display) η οποία εξασφαλίζει ευκρινή εικόνα ανάλυσης 1080p Full HD χωρίς εφέ «πλέγματος», ενώ η ψηφιακή επεξεργασία σήματος από το μηχανισμό BRAVIA ENGINE επιτυγχάνει μείωση θορύβου και βελτίωση των χρωμάτων με εξαιρετική ακρίβεια. Η υψηλών επιδόσεων λυχνία Ultra-High Pressure με ισχύ 200W ανεβάζει την φωτεινότητα στην εκπληκτική τιμή των 1000 lumens, εξασφαλίζοντας εκπληκτική αναπαραγωγή χρωμάτων και αρκετή φωτεινότητα για εικόνα διαγωνίου 300 ιντσών.

Η τεχνολογία BRAVIA Theatre Sync επιτρέπει στον βιντεοπροβολέα να συνεργαστεί με άλλες συσκευές του συστήματος Home Theatre σας μέσω των συνδέσεων HDMI έτσι ώστε να μπορείτε να εκτελείτε λειτουργίες όπως η αναπαραγωγή ή η μετάβαση σε κατάσταση αναμονής με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού στο τηλεχειριστήριό σας.

Στα υπόλοιπα γνωρίσματα περιλαμβάνεται η δυνατότητα ακριβούς ρύθμισης της σύγκλισης για την εξασφάλιση απόλυτα καθαρής εικόνας καθώς και η λειτουργία αναμορφικού zoom που λειτουργεί με αναμορφικό φακό τρίτου κατασκευαστή. Η λειτουργία αυτή αναδημιουργεί τον πρωτότυπο λόγο εικόνας CinemaScope 2,35:1, μεταφέροντας ουσιαστικά την κινηματογραφική αίθουσα μέσα στο ίδιο σας το σαλόνι. Ο βιντεοπροβολέας VPL-VW60 χρησιμοποιεί το σύστημα Advanced Iris 2 με μια λειτουργία αυτόματης ρύθμισης η οποία ανταποκρίνεται στο επίπεδο φωτισμού της προβολής δυναμικά σε κάθε σκηνή, επιτυγχάνοντας εκπληκτικά υψηλό λόγο αντίθεσης 35.000:1, αρκετό για να αναδείξει κάθε λεπτομέρεια της πρωτότυπης ταινίας.

H τιμή του θα κυμανθεί στα 3500 ευρώ.

(από το : http://www.news247.gr/a/30!20983)

Οχι βεβαια, γιατι να παρεξηγηθεις? Απλα εξηγησε μας λιγο, πως σου προέκυψε ...:FSGSFGS4:

Μόνο και μόνο απο ότι είδα στις foto στο δικό μου Monitior.Δεν ξέρω πως είχαν ρυθμιστεί οι προβολείς, αλά σε όλα τα σημεία μου άρεσε περισσότερο ο HD1...μαύρο,χρώματα, ευκρίνεια ,contrast.Ιδιαίτερα στην foto με το απόλυτο σκοτάδι και την μορφή στην μέση η διαφορά σε εμένα ήταν τεράστια,αφού στον 60άρη δεν φαινόταν σχεδόν τίποτα.Σε όλα αυτά συμφωνούσαν και τα μάτια της Αννας με την οποία παίζοντας την ρωτούσα χωρίς να ξέρει ποιόν απο τους δύο βλέπει στις foto.

καλα τωρα ειπαμε να λεμε και καμια λαλακια να περνα η ωρα αλλα μη το παρακανουμε και κανουμε συγκριτικο απο φωτογραφιες.....

Εδω LIVE και δεν βγαζουμε αποδεκτα απο ολους αποτελεσματα