Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Πολύ ενδιαφέρον το νήμα σας...τώρα μόλις ευκαίρησα να τα διαβάσω όλα, δηλαδή απο το ποστ 76 και μετά που το νήμα πήρε φωτιά!
(Συνονόματε Φίλιππε είσαι ....πολύ χαλαρός στα μπανιαρίσματα, εγω σε άλλο νήμα έφαγα μπάν για πολύ λιγότερα, αλλά οι δορυφορικοί πιστεύω ότι δεν μαλώνουμε πραγματικά, ακόμη κι αν έτσι φαίνεται, αφού δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε! (σε αντίθεση με τα νήματα όπου γίνονται πολιτικές συζητήσεις...))

Αγαπητό μέλος μας τα έχεις ξαναπεί . Δεν βρίσκω κανένα λόγο να περιφέρεις ανα το φόρουμ την δυσαρέσκεια σου , αφήνοντας δήθεν αθώες μπηχτές σε άσχετα νήματα.

Θεώρησε το ως προειδοποίηση , εάν δεν έχεις σκοπό να το αφήσεις πίσω σου . Εάν αντίθετα θέλεις να το ξεχάσεις , εμπράκτως βέβαια , θεώρησε την παρατήρηση μου ως μη γενόμενη .

ΥΓ. Υπενθυμίζω επίσης ότι δεν μπαναρίστηκες για πολιτικές διαφορές , αλλά για άνοιγμα νήματος με προκλητικό - στην καλύτερη περίπτωση - τίτλο και κριτική σε αποφάσεις της Δ.Ο. Αυτό για την αποκατάσταση της αλήθειας .

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Αγαπητό μέλος μας τα έχεις ξαναπεί . Δεν βρίσκω κανένα λόγο να περιφέρεις ανα το φόρουμ την δυσαρέσκεια σου , αφήνοντας δήθεν αθώες μπηχτές σε άσχετα νήματα.

Θεώρησε το ως προειδοποίηση , εάν δεν έχεις σκοπό να το αφήσεις πίσω σου . Εάν αντίθετα θέλεις να το ξεχάσεις , εμπράκτως βέβαια , θεώρησε την παρατήρηση μου ως μη γενόμενη .

ΥΓ. Υπενθυμίζω επίσης ότι δεν μπαναρίστηκες για πολιτικές διαφορές , αλλά για άνοιγμα νήματος με προκλητικό - στην καλύτερη περίπτωση - τίτλο και κριτική σε αποφάσεις της Δ.Ο. Αυτό για την αποκατάσταση της αλήθειας .

Εγω εξέφρασα την άποψη μου, κι εσυ την δική σου, αν πάντως πρόσεξες η ουσία των όσων είπα ειναι ότι στα δορυφορικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε, ενω στα πολιτικά έχουμε.
Εχω παραβεί πάλι κανένα κανονισμό μήπως;
Οσο για δυσαρέσκεια, φυσικά και έχω για το μπανάρισμα και παρότι προσπαθώ να το ξεχάσω δεν μου έχει φύγει ακόμη. Μπορούσατε στη χειρότερη να μου δείξετε κίτρινη κάρτα και να μου δώσετε την δυνατότητα κάποιας επεξήγησης ή αιτιολόγησης εκ μέρους μου του τι έγραψα και τι εννοούσα πριν με μπανάρετε, αντιθέτως όμως με μπανάρετε με την μία, οπότε εύλογα θεωρώ ότι έπαιξαν ρόλο και οι αντίθετες τοποθετήσεις μου στο άλλο νήμα.
Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είστε υπεράνω κριτικής, εφόσον αυτή γίνεται κόσμια.

2.6.γ) Συζητήσεις που παραβαίνουν τους κανόνες που ορίζονται στο κείμενο αυτό, πρέπει να μη συνεχίζονται από τους χρήστες. Για την αποφυγή αυτού του φαινομένου, πιθανώς κάποια Θέματα Συζήτησης να κλειδώνονται από τους Διαχειριστές. Ενστάσεις, και υποδείξεις για ύπαρξη τέτοιων συζητήσεων δεν επιτρέπεται να γίνονται σε νέα δημοσίευση, αλλά με αποστολή προσωπικού μηνύματος στους Διαχειριστές. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται με ταυτόχρονο περιορισμό πρόσβασης του μέλους για ένα χρονικό διάστημα.

Γ.Δ.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Οσο για δυσαρέσκεια, φυσικά και έχω για το μπανάρισμα και παρότι προσπαθώ να το ξεχάσω δεν μου έχει φύγει ακόμη. Μπορούσατε στη χειρότερη να μου δείξετε κίτρινη κάρτα και να μου δώσετε την δυνατότητα κάποιας επεξήγησης ή αιτιολόγησης εκ μέρους μου του τι έγραψα και τι εννοούσα πριν με μπανάρετε, αντιθέτως όμως με μπανάρετε με την μία, οπότε εύλογα θεωρώ ότι έπαιξαν ρόλο και οι αντίθετες τοποθετήσεις μου στο άλλο νήμα.
Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είστε υπεράνω κριτικής, εφόσον αυτή γίνεται κόσμια.

Προφανώς εννοείτε οτι άν οιοδήποτε μέλος σε οιαδηποτε κατηγορία τού φορουμ
ανοίξει νήμα μέ τίτλο ´ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ´και συνεχίσει παρομοίως και στο κείμενό πού ακολουθεί ,ασκεί ´κόσμια´κριτική..
Τα λοιπά περί διαφορετικών απόψεων άς τά αφήσουμε καλύτερα,γιατί ειναι παντελώς αβάσιμα..
Με συγχωρείτε άπαντες για το off-topic και δεν θα επανέλθω σε ενα θέμα πού θεωρείται λήξαν..
Καλή συνέχεια στην συζήτηση.

Εγω εξέφρασα την άποψη μου, κι εσυ την δική σου, αν πάντως πρόσεξες η ουσία των όσων είπα ειναι ότι στα δορυφορικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε, ενω στα πολιτικά έχουμε.
Εχω παραβεί πάλι κανένα κανονισμό μήπως;

Προφανώς εννοείτε οτι άν οιοδήποτε μέλος σε οιαδηποτε κατηγορία τού φορουμ
ανοίξει νήμα μέ τίτλο ´ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ´και συνεχίσει παρομοίως και στο κείμενό πού ακολουθεί ,ασκεί ´κόσμια´κριτική..
Τα λοιπά περί διαφορετικών απόψεων άς τά αφήσουμε καλύτερα,γιατί ειναι παντελώς αβάσιμα..
Με συγχωρείτε άπαντες για το off-topic και δεν θα επανέλθω σε ενα θέμα πού θεωρείται λήξαν..
Καλή συνέχεια στην συζήτηση.

Οντως,καλο θα ηταν να μην επανελθουμε στο...θεμα...που κακως/καλως απασχολησε ολοκληρο το φορουμ.Επανερχομαστε στην συζιτιση,τι διαφορα εχει το CI με το CI+;

Οντως,καλο θα ηταν να μην επανελθουμε στο...θεμα...που κακως/καλως απασχολησε ολοκληρο το φορουμ.Επανερχομαστε στην συζιτιση,τι διαφορα εχει το CI με το CI+;
Είναι πιο ασφαλές, υπέρ των εταιριών. Δεν υπάρχουν μοιράσματα καρτών.
Οι παντρεμένες κάρτες δεν πρόκειται να παίξουν πουθενά αλλού από εκεί που προορίζονται.
Και αναγκαστικά όσο και να προσπαθήσει κάποιος, οι κάρτες των παρόχων θα δουλεύουν όπως θέλουν οι πάροχοι.

Ναιιι.... ΔΛΔ εάν τελικά βγει το CI+ θα παίζει μόνο στο δικό τους δέκτη ή και σε οποιονδήποτε δέκτη με υποδοχή CI ;

Η μοντούλα CI+ παίζει ΜΟΝΟ σε δέκτες που υποστηρίζουν CI+. AN ο ΟΤΕ εκπέμψει σε NDS και δίνει παντρεμένη μοντούλα CI+ και κάρτα, η μοντούλα (πιθανόν) θα αναγνωρίζεται από οποιονδήποτε δέκτη με CI+ αλλά δεν πρόκειται αυτός ο δέκτης να ανοίγει την κάρτα. Θα χρειαστεί τον δέκτη του ΟΤΕ. Και επίσης, η κάρτα αυτή δεν πρόκειται να παίξει σε άλλον δέκτη, ακόμα και αν υπήρχε ήδη στην αγορά "ελεύθερη" μοντούλα CI+ NDS.

Πολύ απλά... για να παίξει ο ΟΤΕ, πρέπει να βλέπεις ΜΟΝΟ με τον εξοπλισμό που θα σου δώσει.

Μα ο σκοπός του CI και CI+ δεν είναι ώστε να αποφύγουμε το πάντρεμα κάρτας δέκτη (ας γίνεται πάντρεμα μόνο με μοντούλα) ώστε να έχουμε το δικαίωμα επιλογής δέκτη;

Με το CI+, παντρεύεται η κάρτα με τη μοντούλα ΜΟΝΟ. Η μοντούλα όμως, παίζει σε οποιονδήποτε δέκτη που έχει CI+ υποδοχή (όχι σκέτη CI όμως, εκεί ΔΕΝ παίζει).

Μέχρι στιγμής πάντως, δέκτες με CI+ υποδοχή, δεν ξέρω να κυκλοφορούν, τουλάχιστον στην Ελλάδα ...

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Μην χαλάτε μερικοί την ενότητα τον δορυφορικών, παρακαλώ πάρα πολλή να σβηστούν τα άσχετα ποστ στο νήμα αυτό. Αν έχετε κάποιες διάφορες στα πμ.

Αν εννοείς τα μηνύματα του Γενικού Διαχειριστή του Αναπληρωτή Γενικού Διαχειριστή και του συνονόματού μου, αυτά υπάρχουν με την σύμφωνη γνώμη της Διαχείρισης και με την επιθυμία μου να μην επεκταθούν στο παρόν νήμα.

Αν εννοείς κάποια άλλα, δώσε λεπτομέρειες :smile:

Καλή μέρα να έχουμε !

Καλήμερα φίλε μου.
Ναι για όλα αυτά λέω, είναι άσχημο όταν μπαίνω στο σπίτι μου μέσα να βλεπω τέτοια μηνύματα. Και δεν το λέω από μεριά να προσβάλω κάποιον, είπα την γνώμη μου. Άλλα με κουράζει να διαβάζω τέτοιου είδους ποστ.

Καλήμερα φίλε μου.
Ναι για όλα αυτά λέω, είναι άσχημο όταν μπαίνω στο σπίτι μου μέσα να βλεπω τέτοια μηνύματα. Και δεν το λέω από μεριά να προσβάλω κάποιον, είπα την γνώμη μου. Άλλα με κουράζει να διαβάζω τέτοιου είδους ποστ.

Τότε θα σε παρακαλούσα να απευθυνθείς στο μέλος Voreios που ευκαιρίας δοθείσης , περιφέρει τον πόνο του , σε άσχετα θέματα .

Με το CI+, παντρεύεται η κάρτα με τη μοντούλα ΜΟΝΟ. Η μοντούλα όμως, παίζει σε οποιονδήποτε δέκτη που έχει CI+ υποδοχή (όχι σκέτη CI όμως, εκεί ΔΕΝ παίζει).

Μέχρι στιγμής πάντως, δέκτες με CI+ υποδοχή, δεν ξέρω να κυκλοφορούν, τουλάχιστον στην Ελλάδα ...

Πολυ σωστό, πάντως ακόμη ουσιαστικά δεν υπάρχει πρακτική εμπειρία με CI+ μοντούλες, αλλά αρκετές σοβαρές εταιρείες έχουν ανακοινώσει ότι θα καταστήσουν συμβατούς και τους παλιούς δέκτες τους με μοντούλες προτύπου CI+ με αναβαθμίσεις που θα διαθέσουν.
Αν το επεκτείνουμε πιστεύω ότι θα βγουν και "ανεπίσημα λογισμικά" που θα καθιστούν συμβατούς άλλους δέκτες.
Γενικότερα πάντως οι κάρτες που θα παντρεύονται με μοντούλες νομιμοποιούν πολύ περισσότερο την διαδικασία του παντρέματος και επιπλέον αυξάνουν και την ευελιξία των παρόχων, αφού αν κάτι "στραβώσει" στην πορεία (εννοώ πειρατεία, ξεπάντρεμα κλπ) μπορούν να αντιδράσουν πολύ ευκολότερα και με χαμηλότερο κόστος (παρα να αλλάζουν δέκτες).

CI+ μοντουλες με NDS θα πρωτοκυκλοφορησει η Kabel για το δικο της πακετο. Το ανακοινωσαν στην ANGA αρχες του μηνα. Λογικα, μεχρι Σεπτεμβρη μπορει κι ο ΟΤΕ να κανει το ιδιο.

CI+ μοντουλες με NDS θα πρωτοκυκλοφορησει η Kabel για το δικο της πακετο. Το ανακοινωσαν στην ANGA αρχες του μηνα. Λογικα, μεχρι Σεπτεμβρη μπορει κι ο ΟΤΕ να κανει το ιδιο.

Αυτό ακούγεται καλό ! Να είχαμε και δέκτες, τί καλά που θα ήτανε !

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Τότε θα σε παρακαλούσα να απευθυνθείς στο μέλος Voreios που ευκαιρίας δοθείσης , περιφέρει τον πόνο του , σε άσχετα θέματα .

Δεν θα περιέφερα κανένα πόνο, αν δεν ειχε προχωρήσει η διαχείριση στο άδικο για μένα μπαν. Θαπρεπε μήπως να δηλώνω και ευτυχής γι αυτό; Πάντως τις πιο πολλές φορές που αναφέρθηκα σ αυτό το έκανα με τρόπο σκωπτικό, για να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν έγινε και τίποτε σοβαρό και έτσι να το διασκεδάσω ώστε να το ξεχάσω γρηγορότερα (πχ στο νήμα αεκτζίδικα ζήτησα απο τον Χατζηγεωργίου να με κάνει κι εμένα μπαν, όταν απείλησε στην πλάκα ότι θα κάνει καποιους άλλους).
(Με την ευκαιρία στειλε μου αν θες με ΠΜ τις υπόλοιπες περιπτώσεις ατόμων που κάνατε μπαν καποια μέλη στο φορουμ και τις αιτίες που έγινε αυτό γιατι έχω σαφώς την αίσθηση ότι το δικό μου ήταν το αυστηρότερο...)
Ζητώ συγγνώμη απο τα μελη που δεν έχουν όρεξη να διαβάζουν "αντιπαραθέσεις" σ αυτό το νήμα, δεν έχω πρόθεση ούτε και διάθεση να το συνεχίσω, αλλά δεν μπορω και να μην απαντω όταν απευθύνονται σε μένα, καλώς ή κακώς είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Δεν θα περιέφερα κανένα πόνο, αν δεν ειχε προχωρήσει η διαχείριση στο άδικο για μένα μπαν. Θαπρεπε μήπως να δηλώνω και ευτυχής γι αυτό; Πάντως τις πιο πολλές φορές που αναφέρθηκα σ αυτό το έκανα με τρόπο σκωπτικό, για να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν έγινε και τίποτε σοβαρό και έτσι να το διασκεδάσω ώστε να το ξεχάσω γρηγορότερα (πχ στο νήμα αεκτζίδικα ζήτησα απο τον Χατζηγεωργίου να με κάνει κι εμένα μπαν, όταν απείλησε στην πλάκα ότι θα κάνει καποιους άλλους).
(Με την ευκαιρία στειλε μου αν θες με ΠΜ τις υπόλοιπες περιπτώσεις ατόμων που κάνατε μπαν καποια μέλη στο φορουμ και τις αιτίες που έγινε αυτό γιατι έχω σαφώς την αίσθηση ότι το δικό μου ήταν το αυστηρότερο...)
Ζητώ συγγνώμη απο τα μελη που δεν έχουν όρεξη να διαβάζουν "αντιπαραθέσεις" σ αυτό το νήμα, δεν έχω πρόθεση ούτε και διάθεση να το συνεχίσω, αλλά δεν μπορω και να μην απαντω όταν απευθύνονται σε μένα, καλώς ή κακώς είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου.

Μην το συνεχεισετε αυτον τον διαλογο,τουλαχιστον οχι εδω,και δεν προκειται να βγαλει και καπου..