Αγαπητέ JOHNMORE, προφανώς εξακολουθείτε να μην έχετε μπει στο κλίμα του avclub..
Είπαμε, αντιπαραθέσεις επί προσωπικού εδώ δεν γίνονται ανεκτές.
Τα λέμε σε 7 μέρες.
σοφή απόφαση.
Αγαπητέ JOHNMORE, προφανώς εξακολουθείτε να μην έχετε μπει στο κλίμα του avclub..
Είπαμε, αντιπαραθέσεις επί προσωπικού εδώ δεν γίνονται ανεκτές.
Τα λέμε σε 7 μέρες.
Μαζί σου με 1000. Τα υπόλοιπα τα λες πολύ χύμα, τους παίρνει η μπάλα όλους και αυτό είναι λίγο πρόβλημα. Καταλαβαίνω τι θες να πεις, βγάζεις πολύ οργή από μέσα σου, (εγώ να δεις πόση έχω..), αλλά συγκρατήσου, πες αυτό που θες να πεις λίγο πιο όμορφα, γιατί αν καταλήξουμε να μιλάμε όλοι free, θα βγούν μαχαίρια. Αυτός που κλέβει τις εντυπώσεις είναι αυτός που "τα χώνει" χωρίς να βρίζει. Πάντα με φιλική διάθεση....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ότι υπάρχουν άνθρωποι στην επαρχία που επειδή αυτό το κωλοκράτος δεν φρόντισε ούτε τα κρατικά κανάλια που όλοι πληρώνουμε και από ΔΕΗ και από ΕΦΟΡΙΑ αλλά ουτε και τα ιδιωτικά μεγάλα να πιάνουν καλά ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να βάζουν τη γΟVA??
και μην μου πεις ότι να βάλουν το start pack γιατί παλιότερα πλήρωναν full pack για ναχουν τα κρατικά και οικονομάγανε καλά!!!
και για να σου απαντήσω και για το off topic: όπως και αυτό που προανέφερα αλλά και για το ότι κάποιοι πουλάνε ΟΣΟ θέλουν το ίδιο ακριβώς προϊόν σε αυτό τον τόπο ανάλογα με το πόσα γουστάρουν να πάρουν με διαφορές ακόμα και τις τάξεως του 75%!!!....ε για αυτό δεν φταίνε οι πολίτες μόνο!
ευαισθητούλη χαλάρωσε ανθρωπέ μου!
δεν επιτέθηκα στον συγκεκριμένο τουλάχιστον άνθρωπο...μια ερώτηση του έκανα.
συμφωνώ για την ανταλλαγή απόψεων αλλά δεν παθαίνει κανείς τίποτα με τα λογια...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
το αν είναι φρέσκο μέλος κάποιος δεν σημαίνει κάτι...υπάρχουν και άλλα forum όπως θα ξέρεις...ελληνικά αλλά και στα αγγλικά και στα γερμανικά
για αυτούς που είναι λάτρες ή γνώστες της τεχνολογιάς. και δεν σημαίνει ότι αν κάποιος είναι φρέσκο μέλος είναι και άσχετος
δεν είπε κανείς ούτε ότι γνωρίζεστε ούτε ότι κανεις τον συνηγορό του. προς Θεού!
σίγουρα δεν βρίσκω ούτε εγώ μεγάλο νόημα στους χαρακτηρισμούς αλλά δεν το βρίσκεις λογικό να απαντά κάποιος στον τρόπο σκέψης του ΑFAM ας πουμε που θεωρεί την γΟVA premium υπηρεσία ΚΑΙ ΜΟΝΟ(δεν λέω ότι δεν είναι) όταν υπάρχουν και άλλοι λόγοι που κάποιοι αναγκάζονται να την έχουν??? δεν θίγει κάποιους δηλαδή αυτό? εμένα όχι γιατί είμαι στους έχοντες αλλά επιτέλους ας σκεφτούμε λιγο και τους άλλους σε αυτό το τόπο και μετά να βγει να μας μιλήσει περι του γιατί φτασαμε εδώ που φτάσαμε. πάντως με την λογική του πως να μην φτάσουμε εδώ που φτάσαμε???
προσωπικά το τελιώνω εδώ και ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ OFF TOPIC
σεβόμενος όσους μπαίνουν εδώ για να ενημερωθούν και δεν θέλουν να διαβάζουν ασχετολογίες! όπως κι εσύ έκανες όταν πρωτάρχισες όπως είπες. λογικό.
όμως το να συγκρίνουμε υπηρεσίες πχ nova με conn-x και κατ' επέκταση και τις άλλες υπηρεσίες που διαθέτουν (αφού κάνουν και συνδυαστικά πακέτα) ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟFF TOPIC
Οτι δέν σάς βάλαμε ''Χωροφυλακα'' είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό..
Καί επ´αυτού έχετε κάνει και άλλες αποτυχημένες προσπάθειες στό παρελθόν.
Προσθέστε άλλη μιά παρόμοια.
Μιά οιαδήποτε Κατηγορία δέν είναι φόρουμ σας ,αλλά υποσύνολο τού διαδικτυακού χώρου Avclub.
Ως εκ τούτου δικαιούμαι νά παρεμβαίνω όποτε τό κρίνω αναγκαίο σέ οιαδήποτε κατηγορία..
Επίσης δέν ήξερα οτι διατηρείτε κάποια ''ιδιοκτησιακά'' προνομια στό club γιά νά φέρεστε με τέτοιου τύπου συμπεριφορά.Απο μένα τέτοια ''ιδιοκτησιακά '' προνόμια δέν έχετε..Φυσικά δέν γνωρίζω πώς ειχατε μάθει αλλά καλό είναι νά τά ξεχάσετε αυτά..
Kύριε Arno εδώ μαγαζί σας πάντως δέν είναι...
Οπως επίσης αγνοώ πόθεν αποκτήσατε ''ιδιοκτησιακά προνόμια''.
Πάντως δέν τάχετε και αυτό είναι σαφές.
Αν δεν τοχετε ακομα καταλάβει σάς το ξαναθυμίζω για τελευταία φορά.
Το κλίμα του AV CLUB το καθορίζουν τα μέλη του και όχι εσείς κε Σούρλα. Σταματήστε λοιπόν συνέχεια να επικαλείστε την λέξη κλίμα, καθώς χωρίς να θέλω να σας προσβάλω και με κάθε σεβασμό που τρέφω στο πρόσωπό σας, νομίζω οτί εσείς είστε εκτός κλίματος.Αν δέν θέλετε νά μπείτε στό κλίμα τού Avclub ,γιά νά επαναλάβω τήν τοποθέτηση τού Γ.Δ. πρόβλημά σας..
Οπότε φροντίστε νά επανέλθετε στό θέμα τού Νήματος
Το κλίμα του AV CLUB το καθορίζουν τα μέλη του και όχι εσείς κε Σούρλα. Σταματήστε λοιπόν συνέχεια να επικαλείστε την λέξη κλίμα, καθώς χωρίς να θέλω να σας προσβάλω και με κάθε σεβασμό που τρέφω στο πρόσωπό σας, νομίζω οτί εσείς είστε εκτός κλίματος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.