Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ότι υπάρχουν άνθρωποι στην επαρχία που επειδή αυτό το κωλοκράτος δεν φρόντισε ούτε τα κρατικά κανάλια που όλοι πληρώνουμε και από ΔΕΗ και από ΕΦΟΡΙΑ αλλά ουτε και τα ιδιωτικά μεγάλα να πιάνουν καλά ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να βάζουν τη γΟVA??
και μην μου πεις ότι να βάλουν το start pack γιατί παλιότερα πλήρωναν full pack για ναχουν τα κρατικά και οικονομάγανε καλά!!!
και για να σου απαντήσω και για το off topic: όπως και αυτό που προανέφερα αλλά και για το ότι κάποιοι πουλάνε ΟΣΟ θέλουν το ίδιο ακριβώς προϊόν σε αυτό τον τόπο ανάλογα με το πόσα γουστάρουν να πάρουν με διαφορές ακόμα και τις τάξεως του 75%!!!....ε για αυτό δεν φταίνε οι πολίτες μόνο!
Μαζί σου με 1000. Τα υπόλοιπα τα λες πολύ χύμα, τους παίρνει η μπάλα όλους και αυτό είναι λίγο πρόβλημα. Καταλαβαίνω τι θες να πεις, βγάζεις πολύ οργή από μέσα σου, (εγώ να δεις πόση έχω..), αλλά συγκρατήσου, πες αυτό που θες να πεις λίγο πιο όμορφα, γιατί αν καταλήξουμε να μιλάμε όλοι free, θα βγούν μαχαίρια. Αυτός που κλέβει τις εντυπώσεις είναι αυτός που "τα χώνει" χωρίς να βρίζει. Πάντα με φιλική διάθεση....

@ Johnmore, για χάρη του φόρουμ (και όλων των μελών που μας διαβάζουν) και επειδή σέβομαι τους κανόνες δεν θα σου απαντήσω αναλόγως.

Αν έχεις πρόβλημα μαζί μου τότε πάρε με τηλ να μου τα πεις (βρες το από την υπογραφή μου), οι υπόλοιποι δεν σου φταίνε σε τίποτα...

Καλά Χριστούγεννα.

ποοοο ρε παιδια δηλαδη ελεος ο τυπας μας επριξε καθε μερα μπαινω να διαβασω νεα για το ConnX TV Sat και βλεπω να γραφει το μακρυ του και το κοντο του!.....λοιποοοον καλα Χρισοτυγεννα σε ολους τους συμφορουμιτες και στις οικεγενειες τους,καλες διακοπες,να περασετε τα χριστουγεννα με τις οικογενειες σας(με ολους παππουδες,γιαγιαδες) και να προσεχετε!!!:merrychristmas:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Χρόνια πολλά σε όλους και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το ύφος μου

Ομως μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείς να απαντήσεις σε καποιους...σαν το φρέσκο μέλος εδω..

Αν συνηθίζεις στην παρέα σου να μιλάς προσβάλλοντας η και βρίζοντας τον αλλο ειναι δικαίωμα σου...αλλα ετούτη εδώ η παρέα λειτουργεί με αλλο τρόπο.
Επειδή αυτό δεν σε εκφράζει καλύτερα να μείνεις εκτός της παρέας.. αλλωστε αργά η γρήγορα θα σε αποβαλλει διοτι απλα δεν κολλας μαζί της!
Αν δεν καταλαβαίνεις τι λεει ο αλλος είναι πρόβλημα σου..και κανείς απο εδω δεν μπορεί να το λύσει καλυτερα να απευθυνθεις σε κάποιον ειδικό..
Οσο για την πρώτη σου λέξη(αν την ξεστόμισες νηφαλιος και όχι υπο επηρειες) σε πληροφορω οτι επεσες απολύτως εξω...κι αν βασταει η καρδια σου...μπορεις να το διαπιστώσεις...(πληρώνοντας το τίμημα φυσικά)
Ομολογω στην παρέα πως πιέστηκα πολύ για να μην βρίσω ασχημα αν και θα το ήθελα πάρα πολυ

ευαισθητούλη χαλάρωσε ανθρωπέ μου!
δεν επιτέθηκα στον συγκεκριμένο τουλάχιστον άνθρωπο...μια ερώτηση του έκανα.
συμφωνώ για την ανταλλαγή απόψεων αλλά δεν παθαίνει κανείς τίποτα με τα λογια...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
το αν είναι φρέσκο μέλος κάποιος δεν σημαίνει κάτι...υπάρχουν και άλλα forum όπως θα ξέρεις...ελληνικά αλλά και στα αγγλικά και στα γερμανικά
για αυτούς που είναι λάτρες ή γνώστες της τεχνολογιάς. και δεν σημαίνει ότι αν κάποιος είναι φρέσκο μέλος είναι και άσχετος
δεν είπε κανείς ούτε ότι γνωρίζεστε ούτε ότι κανεις τον συνηγορό του. προς Θεού!
σίγουρα δεν βρίσκω ούτε εγώ μεγάλο νόημα στους χαρακτηρισμούς αλλά δεν το βρίσκεις λογικό να απαντά κάποιος στον τρόπο σκέψης του ΑFAM ας πουμε που θεωρεί την γΟVA premium υπηρεσία ΚΑΙ ΜΟΝΟ(δεν λέω ότι δεν είναι) όταν υπάρχουν και άλλοι λόγοι που κάποιοι αναγκάζονται να την έχουν??? δεν θίγει κάποιους δηλαδή αυτό? εμένα όχι γιατί είμαι στους έχοντες αλλά επιτέλους ας σκεφτούμε λιγο και τους άλλους σε αυτό το τόπο και μετά να βγει να μας μιλήσει περι του γιατί φτασαμε εδώ που φτάσαμε. πάντως με την λογική του πως να μην φτάσουμε εδώ που φτάσαμε???
προσωπικά το τελιώνω εδώ και ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ OFF TOPIC
σεβόμενος όσους μπαίνουν εδώ για να ενημερωθούν και δεν θέλουν να διαβάζουν ασχετολογίες! όπως κι εσύ έκανες όταν πρωτάρχισες όπως είπες. λογικό.
όμως το να συγκρίνουμε υπηρεσίες πχ nova με conn-x και κατ' επέκταση και τις άλλες υπηρεσίες που διαθέτουν (αφού κάνουν και συνδυαστικά πακέτα) ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟFF TOPIC

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Οτι δέν σάς βάλαμε ''Χωροφυλακα'' είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό..

Καί επ´αυτού έχετε κάνει και άλλες αποτυχημένες προσπάθειες στό παρελθόν.

Προσθέστε άλλη μιά παρόμοια.

Χωροφύλακας δεν είμαι, άποψη έχω και θα τη λέω μέχρι να σταματήσω να μπορώ να τη λέω. Δεν υπάρχει κανείς υπεράνω κριτικής και αυτό πρέπει να το καταλάβετε καλά. Άλλωστε ο χαμένος απ' όλη αυτή την ιστορία σίγουρα δεν είμαι εγώ. Αν νομίζετε ότι κάτι κάνετε με τα ban, μάλλον έχετε εσφαλμένη αντίληψη της πραγματικότητας. Οι χρήστες που θέλουν να διαβάσουν τις απόψεις μου θα βρουν να με διαβάσουν, είτε στο περιοδικό που γράφω είτε αλλού.

Μιά οιαδήποτε Κατηγορία δέν είναι φόρουμ σας ,αλλά υποσύνολο τού διαδικτυακού χώρου Avclub.
Ως εκ τούτου δικαιούμαι νά παρεμβαίνω όποτε τό κρίνω αναγκαίο σέ οιαδήποτε κατηγορία..

Επίσης δέν ήξερα οτι διατηρείτε κάποια ''ιδιοκτησιακά'' προνομια στό club γιά νά φέρεστε με τέτοιου τύπου συμπεριφορά.Απο μένα τέτοια ''ιδιοκτησιακά '' προνόμια δέν έχετε..Φυσικά δέν γνωρίζω πώς ειχατε μάθει αλλά καλό είναι νά τά ξεχάσετε αυτά..

Kύριε Arno εδώ μαγαζί σας πάντως δέν είναι...

Οπως επίσης αγνοώ πόθεν αποκτήσατε ''ιδιοκτησιακά προνόμια''.
Πάντως δέν τάχετε και αυτό είναι σαφές.
Αν δεν τοχετε ακομα καταλάβει σάς το ξαναθυμίζω για τελευταία φορά.

Το φόρουμ ανήκει στα μέλη που γράφουν και όχι σε αυτόν που έχει το root password. Αυτό δε το έχετε καταλάβει ακόμα δυστυχώς, και από εκεί ξεκινάει το πρόβλημά σας. Όταν θα μάθετε να σέβεστε τα μέλη που γράφουν, τότε θα μπορείτε και εσείς να απαιτείτε σεβασμό. Γιατί ο σεβασμός είναι κάτι που αποκτάται με τη συμπεριφορά και τα γραφόμενα, όχι με τίτλους τύπου ΑΓΔ, SM κτλ.

Καλά Χριστούγεννα.

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Αν δέν θέλετε νά μπείτε στό κλίμα τού Avclub ,γιά νά επαναλάβω τήν τοποθέτηση τού Γ.Δ. πρόβλημά σας..

Οπότε φροντίστε νά επανέλθετε στό θέμα τού Νήματος
Το κλίμα του AV CLUB το καθορίζουν τα μέλη του και όχι εσείς κε Σούρλα. Σταματήστε λοιπόν συνέχεια να επικαλείστε την λέξη κλίμα, καθώς χωρίς να θέλω να σας προσβάλω και με κάθε σεβασμό που τρέφω στο πρόσωπό σας, νομίζω οτί εσείς είστε εκτός κλίματος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Το κλίμα του AV CLUB το καθορίζουν τα μέλη του και όχι εσείς κε Σούρλα. Σταματήστε λοιπόν συνέχεια να επικαλείστε την λέξη κλίμα, καθώς χωρίς να θέλω να σας προσβάλω και με κάθε σεβασμό που τρέφω στο πρόσωπό σας, νομίζω οτί εσείς είστε εκτός κλίματος.

Θλίβομαι πού εμφανιστήκατε μετά τον συνεργάτη σας πού μάλιστα μάς ενημέρωσε καί πού μπορούμε νά τον διαβάζουμε εκτός avclub δηλαδή στό ''περιοδικό''..

Την προηγούμενη φορά η ''κριτική'' σας παρότι είχε υπερβεί κάθε όριο απλά απαντήθηκε..

Φαίνεται όμως οτι εσείς επιθυμείτε νά προκαλείτε flames και δεν γνωρίζω τον λόγο(ή μάλλον τον γνωρίζω αλλά τον προσπερνώ) ,παρότι και το Σωματείο αλλά και η Δ.Ο. σάς έχει δείξει μεγίστη επιείκεια..

Λυπάμαι αλλά η επιείκεια αυτή μόλις έληξε..

Καλη Χρονιά.

Last edited:
Κ. Σούρλα,

επειδή μάλλον ακόμα δεν καταλάβατε, θα σας πω μία ιστορία.

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν μία μεγάλη παρέα φίλων που τους άρεσε να παίζουν ποδόσφαιρο 7x7. Είχαν βρει λοιπόν ένα χώρο που μπορούσαν να παίζουν, και μάλιστα εντελώς δωρεάν! Ο μόνος περιορισμός που είχαν ήταν πως ο ιδιοκτήτης του γηπέδου αποφάσιζε ποιοι θα είναι οι διαιτητές στις αναμετρήσεις τους, κάτι που δέχτηκαν με ευχαρίστηση. Όσο λοιπόν οι διαιτητές δε χαλούσαν το παιχνίδι όλα ήταν μια χαρά και οι φίλοι μας απολάμβαναν το παιχνίδι τους. Κάποια στιγμή όμως μερικοί διαιτητές βαρέθηκαν να είναι βοηθητικοί και θέλησαν να γίνουν πρωταγωνιστές. Άρχισαν να καταστρέφουν το παιχνίδι, μοιράζοντας κόκκινες κάρτες επί δικαίων και αδίκων. Οι φίλοι μας πλέον δεν απολάμβαναν το παιχνίδι τους, κάθε φορά έρχονταν σε αντιπαράθεση με τους διαιτητές και έχαναν την ουσία του παιχνιδιού.

Οι φίλοι μας στο τέλος αποφάσισαν να πηγαίνουν σε άλλο γήπεδο να παίξουν.

Οι διαιτητές πρέπει να ρυθμίζουν το παιχνίδι και όχι να γίνονται πρωταγωνιστές. Το δε γήπεδο χωρίς παίκτες είναι άχρηστο.

Κακώς μού απευθύνεστε προσωπικά.
Απ´εδώ και εμπρός θά απευθύνεστε στην Γενική Διαχείριση και στην Δ.Ο.

Τίς ιστορίες σας νά τίς κρατήσετε γιά τά εγγόνια σας,γιά τό μέλλον..ή μπορείτε νά τίς χρησιμοποιείτε ώς καλλωπισμό τού παρελθόντος,αδιάφορο...................................
Ως Δ.Ο. λοιπόν αδιαφορούμε πλήρως γιά τίς διδαχές σας.

Ισχύει η προηγούμενη προειδοποίηση πού σάς εδόθη..

Υ.Γ.

Αλλως τε δέν πρόκειται νά ασχοληθούμε άλλο μέ μέλος πού δημοσίως προέτρεπε γιά συλλογές υπογραφών γιά προτάσεις μομφής πρός sm ,μπερδεύοντας εντελώς τίς διαδικασίες και τήν λειτουργία ενός φόρουμ.
Αρκετά.

Last edited:
Χρόνια πολλά,

Δέκτες κωδικός:
ΟΤΕ N8750H
ΟΤΕ N9760B

Παρασκευαστική:
ΚΑΟΝ

ΣΚΑΪ HD σε κοινή συχνότητα με αθλητικό και μουσικό κανάλι, επτά κανάλια σύνολο για το πρώτο δίμηνο. Μέχρι το τέλος του πρώτου πιλοτικού διμήνου σύνολο HD καναλιών 9. Συζητήσεις αυτή την περίοδο για ανέβασμα πιλοτικού ΕΡΤ-HD.

Ιδιωτικά πανελλαδικής εμβέλειας αρχικά μόνο μέσω DVB-T δυνατότητας του δέκτη, από το Πάσχα στο βασικό.

Πακέτο Conn-XTV Sat
Τιμή: 16,90 /μήνα, δέκτης, εξοπλισμός, τεχνική υποστήριξη και εγκατάσταση περίπου 189 , δυνατότητα λήψης περισσοτέρων του ενός δορυφόρου.

Πακέτο Conn-XTV Sat+EXPLORE
Τιμή: 36,80 /μήνα! δέκτης, router, δορυφορικός εξοπλισμός, τεχνική υποστήριξη και εγκατάσταση επίσης 189 . Στην τιμή των 36,80 συμπεριλαμβάνεται το Conn-x 2Mbps, όχι το πάγιο PSTN και ούτε απεριόριστη τηλεφωνία.

Conn-X Sat Soft Launch: 1/2/2011
Conn-X Sat Explore Soft Launch: 15/2/2011

Διάθεση μέσω 13888 από 15 Ιανουαρίου 2011
Πρώτα διαφημιστικά σποτ την Κυριακή, 9 Ιανουαρίου μέσα από το Just The 2 of Us του MEGA.

Συγνώμη,αλλά συνεχίζω να μην είμαι σίγουρος για τις τιμές..έχω πληροφορηθεί ότι δεν έχουν καθοριστεί ακόμη...Όσον αφορά τα υπόλοιπα,τα επιβεβαιώνω μερικώς.Δεν γνωρίζουμε ακόμη για το ΣΚΑΙ HD...