Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Εχω εδω και μια βδομαδα που η αδυναμια προσβασης στην λιστα επιλογων ταινιων/σειρων
ειναι 1 στην 1. Δηλαδη, μονο καθε δευτερη μερα εχω προσβαση.

Αν συνεχισει αλλη μια βδομαδα αυτο .... ΦΕΥΓΩ !

Θελω να ξαναδω σκηνες απο συγκεκριμενο σηριαλ ... και δεν μπορω.
Βασικα δεν μπορω να δω οτιδηποτε στο NetFlix. Μπαινω ... αλλα μεχρι εκει.

Άμάν βρε Μάνο.. όλα σε σένα τύχανε! :-|

Δεν ξέρω και τι έχεις στήσει τελικά εκεί για το Netflix..
τα είδε και κανείς άλλος ?
ο Θοδωρής ??

Καλημερα στο team!
Εχει ενας φιλος την τηλεόραση Samsung eu40f6400 και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους στο Netflix. Καπου ειχα διαβασει (νομίζω κάπου εδω στο φόρουμ) οτι η Samsung εχει πλήρης υποστήριξη απο τα μοντέλα 2014 και μετα δλδ τα H και μετα...
Ισχύει όντως κατι τέτοιο? Υπάρχει καποιο πλανο για ελληνικά και σε μοντέλα σειράς F.??

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα στο team!
Εχει ενας φιλος την τηλεόραση Samsung eu40f6400 και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους στο Netflix. Καπου ειχα διαβασει (νομίζω κάπου εδω στο φόρουμ) οτι η Samsung εχει πλήρης υποστήριξη απο τα μοντέλα 2014 και μετα δλδ τα H και μετα...
Ισχύει όντως κατι τέτοιο? Υπάρχει καποιο πλανο για ελληνικά και σε μοντέλα σειράς F.??

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν η τηλεόραση δεν δέχεται αναβάθμιση της εφαρμογής netflix καλύτερα να το ξεχάσει.
Το netflix πάντως δοκιμαστικά έχει ανεβάσει κάποια επεισόδια με τους υπότιτλους σε άλλη κωδικοποίηση και κάποιες συσκευές παλαιότερες εμφανίζουν πλέον και Ελληνικούς υπότιτλους. Καλό θα είναι όσοι έχουν πρόβλημα να στέλνουν feedback στο netflix.

Nόμιζα ότι η τιμή των πακέτων για το Netflix είναι 8, 10 και 12 .
Σήμερα έληξε ο δοκιμαστικός μήνας και όταν είδα τις τιμές για επανασύνδεση ήταν 9, 12 , 14 .

Και κάτι άλλο ,αν κάνω επανασύνδεση θα είναι στο πακέτο που είχα επιλέξει αρχικά ή θα διαλέξω ξανά πακέτο και θα ξεκινήσει άμεσα ;

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Αυτό μου δείχνει για τις τιμές.
streaming.jpg

Aυτό μου έδειχνε και εμένα .
Σήμερα που πήγα να δω τις τιμές (επειδή έληξε ο δοκιμαστικός μήνας ,μου βγάζει αλλιώς την κατρέλα) μου δείχνει 8,99 , 11,99 και 13,99 .

Οπότε μάλλον θα έβαλαν άλλες τιμές για νέους πελάτες. ή αν κάνεις διακοπή και μετά.
Δεν εξηγείται αλλιώς.

Οι τιμές που αναφέρω πιο πάνω είναι όταν μπήκα από το pc σε κάποιος browser δηλαδή : 8,99 , 11,99 και 13,99 .

Στο laptop είδα άλλες τιμές 7,99 , 9,99 και 13,99 .

Τι διαφορά μπορεί να έχει όταν μπαίνεις από laptop ή από ένα pc;
Σβήσε το ιστορικό και τα cookies μήπως και...
Μπες στο chat τους και ρώτα και αν θες ενημέρωσε.