Παιδιά να ρωτήσω κάποια χρηστικά:
1. Για να κάνω λογαριασμό στο netflix για πρώτη φορά,θα πρέπει να το κάνω από σταθερό/φορητό υπολογιστή,μέσω της ιστοσελίδας του netflix? Η αρχική εγγραφή στο netflix μπορεί να γίνει και από την εφαρμογή του netflix κάποιας τηλεόρασης μου ή θα πρέπει υποχρεωτικά η αρχική εγγραφή να γίνει από σταθερό/φορητό υπολογιστή,μέσω της ιστοσελίδας του netflix?
2. Στη συνέχεια πως μπορεί κανείς να ορίσει διαφορετικά προφίλ χρηστών? Το κάνει αφού εγγραφεί,κάνοντας login μέσα από την ιστοσελίδα του netflix από σταθερό υπολογιστή?Για τη διαδικασία μιλάω,αν έχει κάποιος κάποιο link με κάποιο οδηγό θα μου ήταν πολύ χρήσιμο.
3. Το ίδιο password που θα βάλω κατά την εγγραφή μου στο netflix,θα πρέπει να το χρησιμοποιούν όλοι οι χρήστες-προφίλ ή ο καθένας χρήστης-προφίλ θα ορίσει το δικό του password? Δηλαδή τα διάφορα προφίλ στο netflix θα μοιράζονται το ίδιο password,αυτό που δόθηκε αρχικά κατά την πρώτη εγγραφή στο netflix?
4. Τα διάφορα προφίλ που θα οριστούν είναι απολύτως ανεξάρτητα μεταξύ τους? Εννοώ είναι ανεξάρτητα και ως προς τις προτάσεις που "πετάει" το netflix και ως προς τις διάφορες ρυθμίσεις αναπαραγωγής κλπ του κάθε προφίλ χρήστη? Δηλαδή εκτός από τις επιλογές που πετάει το netflix στον κάθε χρήστη ανάλογα με τις προτιμήσεις του στις ταινίες/σειρές,οι διάφορες ρυθμίσεις που έχει επιλέξει ο κάθε χρήστης σε ένα προφίλ είναι ανεξάρτητες για το κάθε προφίλ?
Δηλαδή, αν για παράδειγμα ο ένας χρήστης στο ένα προφίλ έχει επιλέξει Ποιότητα streaming: Υψηλή, αυτή η επιλογή θα ισχύει για όλα τα προφίλ ή μπορεί ξεχωριστά και ανεξάρτητα το κάθε προφίλ να κάνει τη δικιά του ρύθμιση?
5. Οι 4 οθόνες στο μεγάλο πακέτο Ultra HD του netflix,αναφέρονται σε ταυτόχρονη θέαση το πολύ μέχρι σε 4 οθόνες.Όμως αν έχω καταλάβει καλά δεν υπάρχει περιορισμός ή κλείδωμα στο να είναι κάποιες συγκεκριμένες 4 συσκευές που θα γίνεται η ταυτόχρονη θέαση.Το έχω καταλάβει σωστά?
Δηλαδή μπορώ να βλέπω μια φορά από την εφαρμογή της μιας μου τηλεόρασης,άλλη αφορά μέσα από την εφαρμογή μιας άλλης τηλεόρασης μου,την άλλη φορά από τον υπολογιστή μου,μετά από την εφαρμογή μιας τηλεόρασης ενός ξενοδοχείου κλπ αρκεί σε κάθε χρονική στιγμή να μην υπερβαίνουν τις 4 (οποιεσδήποτε 4 κι αν είναι αυτές) οθόνες ταυτόχρονης θέασης.