Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Έκανα και εγώ τα ίδια παλαιότερα. Στο τέλος δεν έβλεπα την ταινία. Μια μου έφτσιγε η εικόνα στην οθόνη μια το σετάρισμα των ηχείων. Το subwoofer κτλ.
Τώρα αν και διακρίνω ατέλειες και στην εικόνα και στον ήχο δεν.με πολύ ενδιαφέρει. Εκτός αν η κατάσταση είναι χοντρή.
Τα ίδια έκανα παλαιότερα και με τα πικάπ.
Τώρα απλά προσπαθώ να απολαύσω το.περιεχόμενο ακόμα και στο Netflix.
Μην ξεχνάμε πως βλέπαμε πριν μια δεκαετία.

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Έκανα και εγώ τα ίδια παλαιότερα. Στο τέλος δεν έβλεπα την ταινία. Μια μου έφτσιγε η εικόνα στην οθόνη μια το σετάρισμα των ηχείων. Το subwoofer κτλ.
Τώρα αν και διακρίνω ατέλειες και στην εικόνα και στον ήχο δεν.με πολύ ενδιαφέρει. Εκτός αν η κατάσταση είναι χοντρή.
Τα ίδια έκανα παλαιότερα και με τα πικάπ.
Τώρα απλά προσπαθώ να απολαύσω το.περιεχόμενο ακόμα και στο Netflix.
Μην ξεχνάμε πως βλέπαμε πριν μια δεκαετία.

Ακριβώς έτσι !!!!!!!

Μα αυτο ειναι το νοημα.
Μαθαινεις 5-10 βασικα πραγματα, καλιμπραρεις το μεσο προβολης σου και...set it and forget it.
Υστερα απλα παρακολουθεις το υλικο σου οποιο κι αν ειναι
Το μεσο σου ειναι καλιμπραρισμενο για να αποδωσει τα μεγιστα που μπορει.

Υπήρξε κάποια ενημέρωση σε υφιστάμενους συνδρομητές για αύξηση της μηνιαίας συνδρομής;

Υπήρξε κάποια ενημέρωση σε υφιστάμενους συνδρομητές για αύξηση της μηνιαίας συνδρομής;

Δεν είχα μέχρι τώρα κάποια ενημέρωση για αύξηση της μηνιαίας συνδρομής

Ισως μετατεθει για τις συνδρομες του ιουλιου.προχθες τράβηξε το ποσο χωρις την αυξηση

Θεωρω πάντως πως τελη 2019 αρχες του 20 θα πρεπει να αποκαλυψουν κατι οσον αφορά τις βλεψεις σκεψεις για ελληνική παραγωγη,εννοω κατι πιο συγκεκριμένο

Το πραγματικά εξοργιστικό του θέματος είναι ότι ενώ πληρώνεις σχεδόν τα ίδια με άλλες χώρες ακόμα και όταν για μια 3rd party σειρά δεν υπάρχει ταυτόχρονη κυκλοφορία. Localisation σου λέει και περίμενε 2-3 μέρες. Πάντως αυτό που ξέρω επίσημα είναι ότι οι νέες τιμές θα ισχύουν με την επόμενη χρέωση.

Παιδιά να ρωτήσω κάποια χρηστικά:

1. Για να κάνω λογαριασμό στο netflix για πρώτη φορά,θα πρέπει να το κάνω από σταθερό/φορητό υπολογιστή,μέσω της ιστοσελίδας του netflix? Η αρχική εγγραφή στο netflix μπορεί να γίνει και από την εφαρμογή του netflix κάποιας τηλεόρασης μου ή θα πρέπει υποχρεωτικά η αρχική εγγραφή να γίνει από σταθερό/φορητό υπολογιστή,μέσω της ιστοσελίδας του netflix?

2. Στη συνέχεια πως μπορεί κανείς να ορίσει διαφορετικά προφίλ χρηστών? Το κάνει αφού εγγραφεί,κάνοντας login μέσα από την ιστοσελίδα του netflix από σταθερό υπολογιστή?Για τη διαδικασία μιλάω,αν έχει κάποιος κάποιο link με κάποιο οδηγό θα μου ήταν πολύ χρήσιμο.

3. Το ίδιο password που θα βάλω κατά την εγγραφή μου στο netflix,θα πρέπει να το χρησιμοποιούν όλοι οι χρήστες-προφίλ ή ο καθένας χρήστης-προφίλ θα ορίσει το δικό του password? Δηλαδή τα διάφορα προφίλ στο netflix θα μοιράζονται το ίδιο password,αυτό που δόθηκε αρχικά κατά την πρώτη εγγραφή στο netflix?

4. Τα διάφορα προφίλ που θα οριστούν είναι απολύτως ανεξάρτητα μεταξύ τους? Εννοώ είναι ανεξάρτητα και ως προς τις προτάσεις που "πετάει" το netflix και ως προς τις διάφορες ρυθμίσεις αναπαραγωγής κλπ του κάθε προφίλ χρήστη? Δηλαδή εκτός από τις επιλογές που πετάει το netflix στον κάθε χρήστη ανάλογα με τις προτιμήσεις του στις ταινίες/σειρές,οι διάφορες ρυθμίσεις που έχει επιλέξει ο κάθε χρήστης σε ένα προφίλ είναι ανεξάρτητες για το κάθε προφίλ?
Δηλαδή, αν για παράδειγμα ο ένας χρήστης στο ένα προφίλ έχει επιλέξει Ποιότητα streaming: Υψηλή, αυτή η επιλογή θα ισχύει για όλα τα προφίλ ή μπορεί ξεχωριστά και ανεξάρτητα το κάθε προφίλ να κάνει τη δικιά του ρύθμιση?

5. Οι 4 οθόνες στο μεγάλο πακέτο Ultra HD του netflix,αναφέρονται σε ταυτόχρονη θέαση το πολύ μέχρι σε 4 οθόνες.Όμως αν έχω καταλάβει καλά δεν υπάρχει περιορισμός ή κλείδωμα στο να είναι κάποιες συγκεκριμένες 4 συσκευές που θα γίνεται η ταυτόχρονη θέαση.Το έχω καταλάβει σωστά?

Δηλαδή μπορώ να βλέπω μια φορά από την εφαρμογή της μιας μου τηλεόρασης,άλλη αφορά μέσα από την εφαρμογή μιας άλλης τηλεόρασης μου,την άλλη φορά από τον υπολογιστή μου,μετά από την εφαρμογή μιας τηλεόρασης ενός ξενοδοχείου κλπ αρκεί σε κάθε χρονική στιγμή να μην υπερβαίνουν τις 4 (οποιεσδήποτε 4 κι αν είναι αυτές) οθόνες ταυτόχρονης θέασης.

1. Για να κάνω λογαριασμό στο netflix για πρώτη φορά,θα πρέπει να το κάνω από σταθερό/φορητό υπολογιστή,μέσω της ιστοσελίδας του netflix? Η αρχική εγγραφή στο netflix μπορεί να γίνει και από την εφαρμογή του netflix κάποιας τηλεόρασης μου ή θα πρέπει υποχρεωτικά η αρχική εγγραφή να γίνει από σταθερό/φορητό υπολογιστή,μέσω της ιστοσελίδας του netflix?

2. Στη συνέχεια πως μπορεί κανείς να ορίσει διαφορετικά προφίλ χρηστών? Το κάνει αφού εγγραφεί,κάνοντας login μέσα από την ιστοσελίδα του netflix από σταθερό υπολογιστή?Για τη διαδικασία μιλάω,αν έχει κάποιος κάποιο link με κάποιο οδηγό θα μου ήταν πολύ χρήσιμο.

3. Το ίδιο password που θα βάλω κατά την εγγραφή μου στο netflix,θα πρέπει να το χρησιμοποιούν όλοι οι χρήστες-προφίλ ή ο καθένας χρήστης-προφίλ θα ορίσει το δικό του password? Δηλαδή τα διάφορα προφίλ στο netflix θα μοιράζονται το ίδιο password,αυτό που δόθηκε αρχικά κατά την πρώτη εγγραφή στο netflix?

4. Τα διάφορα προφίλ που θα οριστούν είναι απολύτως ανεξάρτητα μεταξύ τους? Εννοώ είναι ανεξάρτητα και ως προς τις προτάσεις που "πετάει" το netflix και ως προς τις διάφορες ρυθμίσεις αναπαραγωγής κλπ του κάθε προφίλ χρήστη? Δηλαδή εκτός από τις επιλογές που πετάει το netflix στον κάθε χρήστη ανάλογα με τις προτιμήσεις του στις ταινίες/σειρές,οι διάφορες ρυθμίσεις που έχει επιλέξει ο κάθε χρήστης σε ένα προφίλ είναι ανεξάρτητες για το κάθε προφίλ?
Δηλαδή, αν για παράδειγμα ο ένας χρήστης στο ένα προφίλ έχει επιλέξει Ποιότητα streaming: Υψηλή, αυτή η επιλογή θα ισχύει για όλα τα προφίλ ή μπορεί ξεχωριστά και ανεξάρτητα το κάθε προφίλ να κάνει τη δικιά του ρύθμιση?

5. Οι 4 οθόνες στο μεγάλο πακέτο Ultra HD του netflix,αναφέρονται σε ταυτόχρονη θέαση το πολύ μέχρι σε 4 οθόνες.Όμως αν έχω καταλάβει καλά δεν υπάρχει περιορισμός ή κλείδωμα στο να είναι κάποιες συγκεκριμένες 4 συσκευές που θα γίνεται η ταυτόχρονη θέαση.Το έχω καταλάβει σωστά?

Δηλαδή μπορώ να βλέπω μια φορά από την εφαρμογή της μιας μου τηλεόρασης,άλλη αφορά μέσα από την εφαρμογή μιας άλλης τηλεόρασης μου,την άλλη φορά από τον υπολογιστή μου,μετά από την εφαρμογή μιας τηλεόρασης ενός ξενοδοχείου κλπ αρκεί σε κάθε χρονική στιγμή να μην υπερβαίνουν τις 4 (οποιεσδήποτε 4 κι αν είναι αυτές) οθόνες ταυτόχρονης θέασης.
Όταν βρω χρόνο, θα στα απαντήσω ένα της ξεχωριστά, αλλά αφού τσάμπα είναι, φτιάξε ένα account και δες μόνο σου τι ώρα και απλά που είναι όλα σε αυτήν τη υπηρεσία.

1. Από όπου θες.

2. Νομίζω οτι και προφίλ κάνεις από όπου θες. https://help.netflix.com/el

3. Ναι

4. Ναι.

5. Ναι.

Με ρωτάει ένας φίλος, αλλά ποτέ δεν το έχω προσέξει για να του απαντήσω.Οταν λέει το netflix ότι μια σειρά θα βγει την τάδε ημερομηνία πχ αύριο 4 Ιουλίου που θα βγει το stranger things , υπάρχει συγκεκριμένη ώρα Ηνωμένων Πολιτειών που γίνεται αυτό; Και όταν είναι δικές του οι σειρές που έχει τα δικαιώματα για όλες τις περιοχές , βγαίνει ταυτόχρονα παντού;

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν λίγο που μπήκα στο Netflix, μόλις επέλεξα τον χρήστη το πρώτο μήνυμα που έβγαλε πριν με αφήσει να μπω, ήταν ότι η συνδρομή μου αυξάνει στα 13,99 $ (νομίζω ήταν σε δολάρια) από 5 Αυγούστου.

Φαίνεται ότι μπαίνουν οι παλαιότεροι χρήστες στις νέες χρεώσεις σταδιακά.

έμενα τιποτα... 7,9,11 ειναι ακομα τα πλάνα.

Παράξενη πολιτική ανατιμολογησης ομολογουμενως!

Και μένα μου ήρθε σήμερα ότι από 06/08 θα γίνει 13,99 .

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γεια χαρά!
Συνδρομητές και μεις 3-4 μήνες τώρα,το μοιραζόμαστε 3 άτομα στην οικογένεια, αλλά σκεφτόμαστε να μας ανοίξει η αδερφή που μένει UK καινούριο λογαριασμό επειδή έχει περισσότερους τίτλους εκεί και επίσης παρακολουθεί και αυτή.

Θα μπορούμε εμείς στην Ελλάδα να βλέπουμε τις ταινίες του UK κανονικά? επίσης θα υπάρχουνε ελληνικοί υπότιτλοι?

ευχαριστώ!!