Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Πληροφοριακά να σας δώσω και τις τιμές Netflix στην γείτονα χώρα !

Basic : 17,99 TL (2,90 euro)
Standard : 29,99 TL (4,80 euro)
Premium : 41,99 TL (6,80 euro)

Αυτές είναι τιμές !! :operator:

Attachments

• 042E36E7-1D64-4578-B576-B16605CE3F0D.jpg
    042E36E7-1D64-4578-B576-B16605CE3F0D.jpg
    106.4 KB · Views: 369
Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Σαν τι να γίνει , δεν παίζει κάποιο ρόλο με την συνδρομή.

Το θέμα είναι να βρεις VPN έστω και για 5-10 λεπτά και να φτιάξεις νέα συνδρομή.

Αν θέλω εγώ τώρα για παράδειγμα να ακυρώσω η αλλάξω πρόγραμμα στη συνδρομή μου θα το κάνω μέσα
από το mail μου !

Συμφωνα με ενα αρθρο που διαβασα το netflix μπλοκαρει τα VPN γιατι με την IP προσπαθει να ανιχνευσει που εισαι, ωστε να σου δωσει σωστο περιεχομενο. Και αυτο γιατι πρεπει να τηρησει τις συμφωνιες διανομης περιεχομενου σε καθε χωρα αναλογως.

Ο VPN που θα χρησιμοποιηθει επομενως, πρεπει μεταξυ αλλων να παρακαμπτει το μπλοκαρισμα του νετφλιξ οταν ανιχνευσει VPN.
Kαποιοι VPN το κανουν, καποιοι οχι. Τοτε, θα φας το παρακατω μηνυμα.

CyberGhost-Article-1.png

Που σημαινει πως VPN δεν χρειαζεσαι μονο κατα την εγγραφη ωστε να δειξεις οτι εισαι π.χ. κατοικος τουρκιας.
Αλλα και στην συνεχεια να στριμαρεις με VPN ωστε να φαινεσαι πως εισαι στην τουρκια. Αλλιως αν το netflix διαπιστωσει απο την ip σου πως εισαι μονιμα σε αλλη χωρα και βλεπεις, σε μπλοκαρει.

Αυτο εχει ως συνεπακολουθο να βρεις ενα VPN οπου: μπορει να παρακαμπτει το μπλοκαρισμα, να εχει μεγαλο ευρος γραμμης, να επιτρεπει πολλαπλες συνδεσεις για ολους τους χρηστες , να ειναι κρυπτογραφημενο και να ειναι και σε καλη τιμη, μιας και οι καλοι VPN δεν ειναι δωρεαν.

Οποτε εισαι σιγουρος οτι βλεπεις ή οτι θα εξακολουθεις να βλεπεις ΧΩΡΙΣ vpn ΣΥΝΕΧΕΙΑ χωρις προβλημα. ? Ενδεχομενως να σε αφηνει για ενα Χ χρονικο διαστημα να δεις, αν θεωρησει οτι π.χ. πηγες ταξιδι Ελλαδα.

Ισως αργοτερα σε κλειδωσει αν διαπιστωσει λογω IP οτι εισαι εσυ και οι αλλοι 3 χρηστες , ολοι μονιμα Ελλαδα και βλεπετε εκει.
Γιατι οσα αρθρα εχω διαβασει για VPN+NETFIX αυτα αναφερουν. Πως χρειαζεται vpn KAI κατα την αναπαραγωγη.
Μηπως χωρις vpn σε κλειδωνει αργοτερα. ?

Εχω καταλαβει κατι λαθος απο το παρακατω αρθρο. ?

https://el.vpnmentor.com/blog/τα-5-καλύτερα-vpn-για-το-netflix-που-δουλεύουν-πρα/

Αν δεν κανω λαθος, το VPN το χρειαζεσαι κατα την αναπαραγωγη αν θες να δεις περιεχομενο αλλης χωρας. Πχ να εισαι Ελλαδα και να βλεπεις το περιεχομενο της USA. Εκει οντως σε μπλοκαρει στα σιγουρα.
Εστω οτι Καναδα 7 μηνες το χρονο και ερχεσαι διακοπες Ελλαδα 5 μηνες (ναι ξερω κοσμο που το κανει), θα πληρωσεις το ποσο που σου αντιστοιχει στον Καναδα και οντας εδω θα βλεπεις περιεχομενο Ελλαδας.

Είναι καθαρά θέμα τύχης. Αν και το Netflix είναι γενικά ελαστικό σ' αυτές τις περιπτώσεις.

Κάτι μου λέει πως δεν θα μπλοκάρει καμιά IP , .... ελπίζω δηλαδή !
Τώρα που μπαίνει στο παιχνίδι και το Disney Plus σιγά μη χάσει από πρόθεση το Netflix πελάτες του !! :grandpa:

ΥΓ.
Αν έχω στο μέλλον κάποιο πρόβλημα η ότι άλλο, θα ενημερώσω.
Πάντως εδώ και 10 ημέρες που είμαι με το τούρκικο , όλα καλά !

Έχω συνδρομή Αργεντινός με 6 και κάτι cents 6 μήνες τώρα.
Χρειάζεται VPN κατά την εγγραφή μόνο.
Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται.

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

Φυσικά και γίνεται. Αλλά όταν το κάνεις συνέχεια σου κάνουν ban τελικά.

Σου έχουν κάνει ban και το λες; Έχουν κάνει σε κάποιο φίλο σου;
Εμένα πάντως 6 μήνες δουλευει άψογα.

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Σου έχουν κάνει ban και το λες; Έχουν κάνει σε κάποιο φίλο σου;
Εμένα πάντως 6 μήνες δουλευει άψογα.

Κι εμένα εδώ και 13 ημέρες !! :music-smiley-005:

Υ.Γ.1 "Ο φόβος φυλάει τα έρημα":grandpa:
Υ.Γ.2 Φίλε , με 6,00 ευρώ και κάτι που είπες... , ποιο πακέτο έχεις , το Premium της Αργεντινής ;

Το Netflix έβαλε στο μάτι όσους μοιράζονται κωδικούς!

Net_Flix_Logo.png

Το Netflix επιφυλάσσει δυσάρεστα νέα σε όσους μοιράζονται συνδρομές και κωδικούς με φίλους,
συγγενείς και συντρόφους.

Δεν αποτελεί κρατικό μυστικό ότι οι περισσότεροι συνδρομητές του Netflix μοιράζονται το κόστος της συνδρομής
με κάποιον φίλο, συγγενή ή σύντροφο με αντάλλαγμα την παραχώρηση του κωδικού.

Αυτός δηλαδή που πληρώνει 10.99 και έχει δικαίωμα να παίζει το περιεχόμενο του σε δύο οθόνες, μοιραζόταν τα
λεφτά με κάποιον άλλον, δίνοντάς του το δικαίωμα να βλέπει και αυτός σε μία.

Την τακτική αυτή λοιπόν, η συνδρομητική πλατφόρμα, ετοιμάζεται να την σταματήσει, όπως τόνισε ο chief product
officer Greg Peters, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και θα δούμε με ποιους φιλικούς τρόπους μπορούμε να πιέσουμε
τις καταστάσεις στα άκρα, προκειμένου να σταματήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η δήλωση αυτή έρχεται λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη πως η εταιρία τεχνολογίας, Synamedia
έφτιαξε ένα σύστημα που θα εντοπίζει το μοίρασμα κωδικών, καθώς όπως ειπώθηκε κατά την παρουσίασή
του «το συγκεκριμένο πρόβλημα κοστίζει πολλά για να το αγνοήσουμε».

[via]

Yποτιθεται θα κανει χρηση της Synamedia οπου χρησιμοποιει τεχνητη νοημοσυνη, για να καταλαβει ποιος βλεπει τι.

Η τεχνητη νοημοσυνη λοιπον, φτιαχνει ενα προφιλ στον καθε χρηστη αναλογως των θεματικων κατηγοριων που εκεινος παρακολουθει ή οχι.

Αντιλαμβανομαι λοιπον πως το να δινω τους κωδικους μου σε διαφορους φιλους κατα καιρους, η ΑΙ θα αντιληφθει πως ο χρηστης αλλαξε, μιας και π.χ. ποτε δεν εβλεπε παιδικα πριν, ενω τωρα βλεπει. (ή το αντιθετο)

Ομως τι γινεται αν τους κωδικους, τους εχουν μονιμα και σταθερα τα ιδια ατομα παντα. ? Οι προτιμησεις τους ειναι αυτες που ειναι και η ΑΙ δεν εχει κανενα τροπο να αντιληφθει εαν ο χρηστης ειναι φιλος ή συγγενης.

Εγώ έχω δώσει τον κωδικό στον κολλητό μου στην Κέρκυρα, αν για κάποιο λόγο μ αναγκάσει να τον βγάλω θα διακόψω τη συνδρομή και θα χάσει και το Νέτφλιξ τα 14 ευρώ, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν πορτοκάλια.

Αν απαγορέψει τις 2 οθόνες ας μειώσουν τότε και την τιμή κατά 50%. Ελπίζω ότι και να κάνουν να μην δημιουργήσει προβλήματα. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να υπάρξει μια μέθοδος να αναγνωρίζει με 100% αξιοπιστία ότι έχει μοιραστεί ένας κωδικός.

Τίποτα απολύτως δεν θα κάνει το NetFlix βρε παιδιά , μην αγχώνεστε άδικα !
'Εδωσε μια συνέντευξη ο "Chief Product Officer" και κάτι τρέχει..... :slapface:

Είπαμε , ...δεν θέλει να χάσει ούτε ένα πελάτη , εκτός αν τρελάθηκαν και έχουν σοβαρές τάσεις προς
αυτοκτονία τώρα με το Disney+ , το Apple TV και όλα τα υπόλοιπα !!
:grandpa:

Έχουν κάποιοι ήδη μπλοκαριιστεί. Αυτοί που έχουν κάνει επανειλημμένως δωρεάν μηνιαίες εγγραφές με διαφορετικές κάρτες και άλλα e-mai.
Τι και πως δεν ξέρουμε.

Σε παλιά LG smart του 2012 ή 13 πρέπει να είναι, που την άνοιξα μετά από καιρό αν και δεν έγινε αναβάθμιση της εφαρμογής εμφανίστηκαν Ελληνικοί υπότιτλοι σε σωστό μέγεθος και ευκρινή γραμματοσειρά αλλά σε κίτρινο χρώμα όμως. Αυτό ίσως ρυθμίζεται από τον λογαριασμό μέσα. Οι άλλες μου συσκευές παίζουν κανονικά σε λευκό.

Είναι η εφαρμογή με τα κόκκινα γράμματα στο Netflix και με το λευκό φόντο με έναν και μοναδικό χρήστη στο αρχικό μενού. Αυτά για όσους ισχυρίζονταν ότι δεν πρόκειται να δούμε Ελληνικούς υπότιτλους σε αυτές τις συσκευές αφού δεν τους υποστηρίζουν.
Κάτι είναι και αυτό από το τίποτα αφού εμφανίστηκε και η επιλογή της Ελληνικής γλώσσας στο υπομενού σε αυτές τις σειρές που επέλεξα εγώ τουλάχιστον. Δεν το έψαξα περισσότερο.

Εξακολουθεί βέβαια το μενού να είναι στην Αγγλική γλώσσα.

Λόγω πολύ δουλειάς το καλοκαίρι δεν παρατήρησα την αύξηση που έγινε απο 12 σε 14 ευρώ. Για ποιό λόγο έγινε; ΦΠΑ ή απλά αύξηση απο το Netflix;