Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)
Σαν τι να γίνει , δεν παίζει κάποιο ρόλο με την συνδρομή.
Το θέμα είναι να βρεις VPN έστω και για 5-10 λεπτά και να φτιάξεις νέα συνδρομή.
Αν θέλω εγώ τώρα για παράδειγμα να ακυρώσω η αλλάξω πρόγραμμα στη συνδρομή μου θα το κάνω μέσα
από το mail μου !
Συμφωνα με ενα αρθρο που διαβασα το netflix μπλοκαρει τα VPN γιατι με την IP προσπαθει να ανιχνευσει που εισαι, ωστε να σου δωσει σωστο περιεχομενο. Και αυτο γιατι πρεπει να τηρησει τις συμφωνιες διανομης περιεχομενου σε καθε χωρα αναλογως.
Ο VPN που θα χρησιμοποιηθει επομενως, πρεπει μεταξυ αλλων να παρακαμπτει το μπλοκαρισμα του νετφλιξ οταν ανιχνευσει VPN.
Kαποιοι VPN το κανουν, καποιοι οχι. Τοτε, θα φας το παρακατω μηνυμα.
Που σημαινει πως VPN δεν χρειαζεσαι μονο κατα την εγγραφη ωστε να δειξεις οτι εισαι π.χ. κατοικος τουρκιας.
Αλλα και στην συνεχεια να στριμαρεις με VPN ωστε να φαινεσαι πως εισαι στην τουρκια. Αλλιως αν το netflix διαπιστωσει απο την ip σου πως εισαι μονιμα σε αλλη χωρα και βλεπεις, σε μπλοκαρει.
Αυτο εχει ως συνεπακολουθο να βρεις ενα VPN οπου: μπορει να παρακαμπτει το μπλοκαρισμα, να εχει μεγαλο ευρος γραμμης, να επιτρεπει πολλαπλες συνδεσεις για ολους τους χρηστες , να ειναι κρυπτογραφημενο και να ειναι και σε καλη τιμη, μιας και οι καλοι VPN δεν ειναι δωρεαν.
Οποτε εισαι σιγουρος οτι βλεπεις ή οτι θα εξακολουθεις να βλεπεις ΧΩΡΙΣ vpn ΣΥΝΕΧΕΙΑ χωρις προβλημα. ? Ενδεχομενως να σε αφηνει για ενα Χ χρονικο διαστημα να δεις, αν θεωρησει οτι π.χ. πηγες ταξιδι Ελλαδα.
Ισως αργοτερα σε κλειδωσει αν διαπιστωσει λογω IP οτι εισαι εσυ και οι αλλοι 3 χρηστες , ολοι μονιμα Ελλαδα και βλεπετε εκει.
Γιατι οσα αρθρα εχω διαβασει για VPN+NETFIX αυτα αναφερουν. Πως χρειαζεται vpn KAI κατα την αναπαραγωγη.
Μηπως χωρις vpn σε κλειδωνει αργοτερα. ?
Εχω καταλαβει κατι λαθος απο το παρακατω αρθρο. ?
https://el.vpnmentor.com/blog/τα-5-καλύτερα-vpn-για-το-netflix-που-δουλεύουν-πρα/