Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Xθες (βραδυ) και σημερα ανεβηκε λιγο το bandwidth στα 2.87 mbps (στο Travellers).
Να κανω μια ερωτηση (σε οποιονδηποτε καλοπροαιρετο και ανεπηρεαστο συμφορουμιτη) :
ειναι δυνατον να μην συνδεσω την μερικη αρση των μετρων απο χθες, Δευτερα,
με αυτην την μικρη αυξηση (απο το 1.61 mbps στα 2.87 mbps) ?

Δεν λεω τιποτε αλλο .... ο λογος σε ΣΑΣ !

Παρέλαβα σήμερα την LG55SM8200PLA και έβαλα να δω νετφλιξ, κάτω κάτω μου γράφει πως η συσκευή δεν υποστηρίζει Ελληνικά, τρόμαξα στην αρχή αλλά τελικα συνδέθηκα και έχει κανονικότατα και υπότιτλους σε όλα και τα μενού εξ αρχής ήταν Ελληνικά- Ελληνικότατα. Τελικά τί παίχτηκε; Γιατί ενώ εμφανίζει πως η συσκευή δεν υποστηρίζει Ελληνικά, εγώ και υπότιτλους αλλά και όλο το μενού ειναι στα Ελληνικά; Η τηλεόραση ειναι μοντέλο του 2019.

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Xθες (βραδυ) και σημερα ανεβηκε λιγο το bandwidth στα 2.87 mbps (στο Travellers).
Να κανω μια ερωτηση (σε οποιονδηποτε καλοπροαιρετο και ανεπηρεαστο συμφορουμιτη) :
ειναι δυνατον να μην συνδεσω την μερικη αρση των μετρων απο χθες, Δευτερα,
με αυτην την μικρη αυξηση (απο το 1.61 mbps στα 2.87 mbps) ?

Δεν λεω τιποτε αλλο .... ο λογος σε ΣΑΣ !

Νομίζω είναι ανάλογα τι βλέπεις, εγώ πάντως είμαι σταθερά εδώ και ένα μήνα στα 3,2.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Νομίζω είναι ανάλογα τι βλέπεις, εγώ πάντως είμαι σταθερά εδώ και ένα μήνα στα 3,2.

Γιαυτο θα ηταν ΜΑΛΛΟΝ χρησιμο να ξερουμε ΠΟΙΕΣ σειρες εχουν την χαμηλοτερη θεαματικοτητα.
Ομως ΑΝ το ξεραμε αυτο .... τοτε θα αναιρουσαμε το πλεονεκτημα !
Σωρηδον ....

Εκτός απο το τι βλέπεις νομίζω έχει σχέση και τι απαιτήσεις έχει κάθε επεισόδιο/ταινία. Πχ θυμάμαι (πριν το lockdown) σε κάποιες σειρές το 1 επεισόδιο τερμάτιζε στα 3.5mbps και το άλλο στα 7.5 (εννοείται back to back αναπαραγωγή και με καλή σύνδεση) και τα 2 σε ανάλυση 1080p.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

???!!!

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

Προφανώς εννοείς σε Netflix, νομίζω πως δεν γίνεται. Αναζήτησε στο Netflix το φιλμ test patern λογικά θα κάνει τη δουλειά σου.

Sent from my iPad using Tapatalk

Υπάρχει στο netflix η ταινία Example Short 23.976 η οποία όταν ξεκινήσει να παίζει σου δείχνει την τρέχουσα ανάλυση και το bitrate. Αν δεν μπορείς να τη βρεις από το search δοκίμασε απευθείας το link https://www.netflix.com/gr/title/70235994

Υπάρχουν και άλλα link όπως γράφουν στο

https://www.reddit.com/r/NetflixBes...rt_23976_2010_11m_test_your_netflix/?sort=new

Έβλεπα χθες Better call Saul σε mibox και από ινφο μου έδειχνε 0.19 Mbps!!! Όταν έβαζα άλλη σειρά (πχ last dance MJ) μου έδειχνε 4 Mbps.
Ρώτησα ένα φίλο εκείνη την ώρα πως δείχνει σε αυτόν το Saul και μου είπε το εξής: Στο mibox, του το έδειχνε κι αυτού χάλια. Αν το έβαζε όμως κατευθείαν από το αππ της τιβι (Sony) το έδειχνε τζάμι.

Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει αυτό;;

Έβλεπα χθες Better call Saul σε mibox και από ινφο μου έδειχνε 0.19 Mbps!!! Όταν έβαζα άλλη σειρά (πχ last dance MJ) μου έδειχνε 4 Mbps.
Ρώτησα ένα φίλο εκείνη την ώρα πως δείχνει σε αυτόν το Saul και μου είπε το εξής: Στο mibox, του το έδειχνε κι αυτού χάλια. Αν το έβαζε όμως κατευθείαν από το αππ της τιβι (Sony) το έδειχνε τζάμι.

Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει αυτό;;
Πως βλέπεις το bitrate σε mibox?

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ! Φαντάζομαι αν συνδεσω ενα ενσύρματο στη USB θα κανει δουλειά?

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπαρχει τροπος να δουμε την αναλυση της εικονας σε ενα tv box T95Z PLUS;
Εννοω κατι παρομοιο με το info σε smart tv.

Αν συνδέσεις πληκτρολόγιο με f1 ή f4 ή f8.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk