Αρα το προβλημα ειναι στα 2,3,4,5. Σε τι συσκευη σου παρουσιαζει εσενα το θεμα?Τώρα το απόγευμα έβαλα να δω τα δυο τελευταία, 5ο προβληματικό, το 6ο μια χαρά.
Last edited:
Αρα το προβλημα ειναι στα 2,3,4,5. Σε τι συσκευη σου παρουσιαζει εσενα το θεμα?Τώρα το απόγευμα έβαλα να δω τα δυο τελευταία, 5ο προβληματικό, το 6ο μια χαρά.
Μεταφέρθηκε στο κατάλληλο νήμα.Μιας και έπεσα κι εγω θυμα υποκλοπής άλλαξα το password. Εκτοτε ενώ οι δέκτες μου δέχτηκαν το καινουργιο, το tablet μόλις εμφανισει το user name για να μπω netflix, η εφαρμογή δεν φορτώνει.
Εκανα απεγκατασταση του netflix, επανεκκινηση tablet κι επανεγκατασταση αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Μήπως γνωρίζει κανείς τι άλλο πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ
Μάλλον θυμάται τον παλιό κωδικό και πάει να κάνει auto log in και δεν μπορεί.Μιας και έπεσα κι εγω θυμα υποκλοπής άλλαξα το password. Εκτοτε ενώ οι δέκτες μου δέχτηκαν το καινουργιο, το tablet μόλις εμφανισει το user name για να μπω netflix, η εφαρμογή δεν φορτώνει.
Εκανα απεγκατασταση του netflix, επανεκκινηση tablet κι επανεγκατασταση αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Μήπως γνωρίζει κανείς τι άλλο πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ
Εναλλακτικές υπήρχαν καιρό τώρα. Μπορεί όχι στην Ελλάδα αλλά στον υπόλοιπο κόσμο ναι. Δεν είμαστε αντιπροσωπευτική χώρα. Επίσης να θυμισω ότι υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες που έχουν πακέτο με διαφημίσεις. Ας μην πέφτουμε και από τα σύννεφα.Αυτοί πυροβολανε τα πόδια τους, δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον υπάρχουν εναλλακτικές.
Πλέον υπάρχουν εναλλακτικές????Αυτοί πυροβολανε τα πόδια τους, δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον υπάρχουν εναλλακτικές.
Αυτό που λέμε και δεν το κατάλαβες είναι ότι δεν ισχύει αυτό που λες.Αυτοί πυροβολανε τα πόδια τους, δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον υπάρχουν εναλλακτικές.
άρα τον μανάβη της γειτονιάς τον λένε...Μπάρμπα Μήτσο;;;;Αυτό που λέμε και δεν το κατάλαβες είναι ότι δεν ισχύει αυτό που λες.
Δεν πυροβολανε τα πόδια τους!
Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν!
Αυτές οι αποφάσεις δεν παίρνονται εν μια νυκτί, αλλά ούτε από τον μπάρμπα Μήτσο της γειτονιάς.
Αναλύουν πολλά δεδομένα, βάζουν κάτω τους συνδρομητές που θα χάσουν και θα κερδίσουν και παίρνουν τις αποφάσεις!
NETFLIX είσαι, δεν είσαι ο μανάβης της γειτονιάς!
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείται, αλλά από την άλλη αυτό δεν τους κάνει κι αλανθαστους. Δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος κολοσσός που θα έχει «καταρρεύσει» αν, λέω ΑΝ, το πάρει η κάτω βόλτα.Αυτό που λέμε και δεν το κατάλαβες είναι ότι δεν ισχύει αυτό που λες.
Αυτές οι αποφάσεις δεν παίρνονται εν μια νυκτί, αλλά ούτε από τον μπάρμπα Μήτσο της γειτονιάς.
Αναλύουν πολλά δεδομένα, βάζουν κάτω τους συνδρομητές που θα χάσουν και θα κερδίσουν και παίρνουν τις αποφάσεις!
Γι αυτό η μετοχή από 690$ πριν ένα χρόνο έχει πέσει στα 220$ , τελικά από την πολύ ανάλυση των δεδομένων μάλλον κάηκαν, εκτός και αν οι μέτοχοι ήθελαν να χάσουν τόσα δις.Αυτό που λέμε και δεν το κατάλαβες είναι ότι δεν ισχύει αυτό που λες.
Κανείς λάθος. Όλες οι streaming υπηρεσίες έχασαν λεφτά. Είναι γενικό το πρόβλημα και οφείλεται στον κορεσμό της αγοράς. Απλά οι άλλες εταιρίες έχουν έσοδα και από άλλες δραστηριότητες. Όπως και όλοι έχασαν συνδρομητές και λόγω της πανδημίας.Γι αυτό η μετοχή από 690$ πριν ένα χρόνο έχει πέσει στα 220$ , τελικά από την πολύ ανάλυση των δεδομένων μάλλον κάηκαν, εκτός και αν οι μέτοχοι ήθελαν να χάσουν τόσα δις.
Το netflix - ακι έχει πάρει την κάτω βόλτα με τις αποφάσεις που παίρνουν μερικοί "έξυπνοι".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.