Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Τώρα το απόγευμα έβαλα να δω τα δυο τελευταία, 5ο προβληματικό, το 6ο μια χαρά.
Αρα το προβλημα ειναι στα 2,3,4,5. Σε τι συσκευη σου παρουσιαζει εσενα το θεμα?

Last edited:

Μιας και έπεσα κι εγω θυμα υποκλοπής άλλαξα το password. Εκτοτε ενώ οι δέκτες μου δέχτηκαν το καινουργιο, το tablet μόλις εμφανισει το user name για να μπω netflix, η εφαρμογή δεν φορτώνει.
Εκανα απεγκατασταση του netflix, επανεκκινηση tablet κι επανεγκατασταση αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Μήπως γνωρίζει κανείς τι άλλο πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ

Μιας και έπεσα κι εγω θυμα υποκλοπής άλλαξα το password. Εκτοτε ενώ οι δέκτες μου δέχτηκαν το καινουργιο, το tablet μόλις εμφανισει το user name για να μπω netflix, η εφαρμογή δεν φορτώνει.
Εκανα απεγκατασταση του netflix, επανεκκινηση tablet κι επανεγκατασταση αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Μήπως γνωρίζει κανείς τι άλλο πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ
Μεταφέρθηκε στο κατάλληλο νήμα.

σε macbook pro 13,3" και μονο σε θεαση netflix, η οθονη σε ασχετα διαστηματα σβηνει για λιγα δεκατα του δευτερολεπτου και επανερχεται. έχει τύχει σε καποιον αυτο? καποια συμβουλη?
//cloud.tapatalk.com/s/62d65f106b47c/video-63ed991db63c5eb83a1c9c99a3254756-V.mp4

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλλον θυμάται τον παλιό κωδικό και πάει να κάνει auto log in και δεν μπορεί.
Μπες απο chrome στα αποθηκευμένα passwords, κανε αναζήτηση netflix και σβήσε το παλιό. Μετά θα σε αφήσει να βάλεις χειροκίνητα.

Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτοί πυροβολανε τα πόδια τους, δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον υπάρχουν εναλλακτικές.

Αυτοί πυροβολανε τα πόδια τους, δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον υπάρχουν εναλλακτικές.
Εναλλακτικές υπήρχαν καιρό τώρα. Μπορεί όχι στην Ελλάδα αλλά στον υπόλοιπο κόσμο ναι. Δεν είμαστε αντιπροσωπευτική χώρα. Επίσης να θυμισω ότι υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες που έχουν πακέτο με διαφημίσεις. Ας μην πέφτουμε και από τα σύννεφα.

ποιος μιλάει για Ελλάδα; και το πρόβλημα δεν είναι οι διαφημίσεις (εφόσον δεν γίνεται κατάχρηση) αλλά το μειωμένο περιεχόμενο.

Πλέον υπάρχουν εναλλακτικές????
Κόσμος δεν είναι μονο η Ελλάδα!
Στην Ελλάδα υπάρχουν ΠΛΕΟΝ οι εναλλακτικές.
Στον υπόλοιπο κοσμο, υπάρχουν εδώ και χρόνια!

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντε πάλι, μίλησα εγώ για την Ελλάδα; αυτή η κατάσταση που χάνει συνδρομητές έχει αρχίσει σταδιακά από τότε που μπήκαν στο παιχνίδι και οι άλλοι παίχτες σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο. Δεν άρχισε να τους χάνει από τον Ιούνιο. Όταν έπαιζε μπάλα μόνο του μια χαρά παρουσίαζε αυξήσεις συνδρομητών. Άμα θέλετε να διαβάζετε το "πλέον" ότι αφορά τους τελευταίους 2 μήνες δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Αυτό που λέμε και δεν το κατάλαβες είναι ότι δεν ισχύει αυτό που λες.
Δεν πυροβολανε τα πόδια τους!
Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν!
Αυτές οι αποφάσεις δεν παίρνονται εν μια νυκτί, αλλά ούτε από τον μπάρμπα Μήτσο της γειτονιάς.
Αναλύουν πολλά δεδομένα, βάζουν κάτω τους συνδρομητές που θα χάσουν και θα κερδίσουν και παίρνουν τις αποφάσεις!
NETFLIX είσαι, δεν είσαι ο μανάβης της γειτονιάς!

• Like
Reactions: zapper
Αυτές οι αποφάσεις δεν παίρνονται εν μια νυκτί, αλλά ούτε από τον μπάρμπα Μήτσο της γειτονιάς.
Αναλύουν πολλά δεδομένα, βάζουν κάτω τους συνδρομητές που θα χάσουν και θα κερδίσουν και παίρνουν τις αποφάσεις!

άρα τον μανάβη της γειτονιάς τον λένε...Μπάρμπα Μήτσο;;;; 😇😇😇

Εννοείται, αλλά από την άλλη αυτό δεν τους κάνει κι αλανθαστους. Δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος κολοσσός που θα έχει «καταρρεύσει» αν, λέω ΑΝ, το πάρει η κάτω βόλτα.

• Haha
Reactions: sdragon28
αντικειμενικα,αυτην την στιγμη που μιλαμε,το netflix σε περιεχομενο,ειναι πολυ πιο πληρες απο amazon,disney και appletv.
επισης σχεδον ολες οι τελευταιες του ταινιες/σειρες ειναι σε dolby Vison/Dolby Atmos με πολυ καλη εικονα και ηχο.
ταχυτατο,πρακτικο,και αψογο μενου χωρις κολληματα.
οι υπολοιποι ειναι πολυ πισω.
οποτε ασυζητητι εχει το πανω χερι,μεχρι να ανεβουν οι ανταγωνιστες της.
απλα.

• Like
Reactions: billpeppas

Γι αυτό η μετοχή από 690$ πριν ένα χρόνο έχει πέσει στα 220$ , τελικά από την πολύ ανάλυση των δεδομένων μάλλον κάηκαν, εκτός και αν οι μέτοχοι ήθελαν να χάσουν τόσα δις.
Το netflix - ακι έχει πάρει την κάτω βόλτα με τις αποφάσεις που παίρνουν μερικοί "έξυπνοι".

Γι αυτό η μετοχή από 690$ πριν ένα χρόνο έχει πέσει στα 220$ , τελικά από την πολύ ανάλυση των δεδομένων μάλλον κάηκαν, εκτός και αν οι μέτοχοι ήθελαν να χάσουν τόσα δις.
Το netflix - ακι έχει πάρει την κάτω βόλτα με τις αποφάσεις που παίρνουν μερικοί "έξυπνοι".
Κανείς λάθος. Όλες οι streaming υπηρεσίες έχασαν λεφτά. Είναι γενικό το πρόβλημα και οφείλεται στον κορεσμό της αγοράς. Απλά οι άλλες εταιρίες έχουν έσοδα και από άλλες δραστηριότητες. Όπως και όλοι έχασαν συνδρομητές και λόγω της πανδημίας.

• Like
Reactions: georgetam