Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Το πήρα πριν από λίγο οι πρώτες εντυπώσεις με το firmware που είχε είναι πολύ καλές,
Καλύτερη ποιότητα εικόνας από το live (καλύτερη αντίθεση) καλύτερο και ήχο από το AV out σε σχέση με το live που είχα πρόβλημα.

Έβαλα μια κάρτα sd την οποία δεν είδα να την "βλέπει ".

Βάζω σε λίγο το τελευταίο firmware.

Last edited:
Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Το πήρα πριν από λίγο οι πρώτες εντυπώσεις με το firmware που είχε είναι πολύ καλές,
Καλύτερη ποιότητα εικόνας από το live (καλύτερη αντίθεση) καλύτερο και ήχο από το AV out σε σχέση με το live που είχα πρόβλημα.

Έβαλα μια κάρτα sd την οποία δεν είδα να την "βλέπει ".

Βάζω σε λίγο το τελευταίο firmware.

Εάν το έχεις συνδεδεμένο με ιντερνετ θα σου βγάλει αυτόματα την αναβάθμιση..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Εάν το έχεις συνδεδεμένο με ιντερνετ θα σου βγάλει αυτόματα την αναβάθμιση..
Μου το είχε βγάλει.

Είπα να μην το κάνω μέσω ιντερνετ,τελικά το έκανα όμως.
Προχτές στο live πέρτσα το firmware απο το ιντερνετ και είδα να έχω προβλήματα .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μου το είχε βγάλει.

Είπα να μην το κάνω μέσω ιντερνετ,τελικά το έκανα όμως.
Προχτές στο live πέρτσα το firmware απο το ιντερνετ και είδα να έχω προβλήματα .

Οσο για την SD card βγάλε την και ξαναβάλε την. Πιθανώς να την δει έτσι. (Το είχα πάθει κιεγώ μια φορά..)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Οσο για την SD card βγάλε την και ξαναβάλε την. Πιθανώς να την δει έτσι. (Το είχα πάθει κιεγώ μια φορά..)
Δοκίμασα ξανά και την είδε.

Έκανα την αναβάθμιση ,άργησε παρα πολύ ώρα (μισή ώρα νομίζω).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Δοκίμασα ξανά και την είδε.

Έκανα την αναβάθμιση ,άργησε παρα πολύ ώρα (μισή ώρα νομίζω).

Μισή ώρα???? Εχεις slow internet connection ? Πολύ είναι μισή ώρα.
Συνήθως δεν πάιρνει πάνω από 5 λεπτά μια αναβάθμιση.
Ωρα ίσως πάρει το scanning των media locations και των αρχείων τους την πρώτη φορά....

Τεσσάρα είναι η ταχύτητα του internet που έχω.
Αφού νόμιζα ότι κάτι έπαθε που άργησε τόσο.

Το βράδυ ασχολήθηκα περισσότερο με το Netgear,έχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχο.
Είναι λίγο ενοχλητικό λίγο η όλη διαδικασία ρυθμίσεων συνέχεια των παραμέτρων των υπότιτλων.
Τα αλλά τα ψάχνω ακόμα.

Έχω εντοπίσει και εγώ τα προβλήματα που έγραψε πιο πριν ο AlexT.
Τα οποία αν δουλευείς αρκετή ώρα το NTV550 κάποια στιγμή εμφανίζονται.

Δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους δικτυακά το NTV550;

Παίζει κανονικά, διάλεξε απο το subtitles menu να είναι UTF - 8 ή ISO8859-7 (Greek) ανάλογα το srt που έχεις

Δεν μου παίζει .
Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος,βλέπω την ίδια ταινία από το usb να δείχνει υπότιτλους και μέσω δικτύου να μην βγάζει την επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους.

Δεν μου παίζει .
Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος,βλέπω την ίδια ταινία από το usb να δείχνει υπότιτλους και μέσω δικτύου να μην βγάζει την επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους.

Τι εννοείς μέσω δικτύου ? DLNA server ? Από shared δίσκο στο PC? NAS ?

Παίζει κανονικά, διάλεξε απο το subtitles menu να είναι UTF - 8 ή ISO8859-7 (Greek) ανάλογα το srt που έχεις
Το έχω επιλεγμένο αυτό.

Τι εννοείς μέσω δικτύου ? DLNA server ? Από shared δίσκο στο PC? NAS ?
Shared δίσκο στο PC.
Μου εμφανίζει στους υπότιτλους όλες τις αλλές γλώσσες εκτός από τα ελληνικά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Shared δίσκο στο PC.
Μου εμφανίζει στους υπότιτλους όλες τις αλλές γλώσσες εκτός από τα ελληνικά.[/QUOTE]

Τα Ελληνικά είναι σε εξωτερικό srt αρχείο; Αν έχεις άλλο δικτυκό player το δοκίμασες τι κάνει εκεί;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Τα Ελληνικά είναι σε εξωτερικό srt αρχείο; Αν έχεις άλλο δικτυκό player το δοκίμασες τι κάνει εκεί;

Εννοείται ότι έχουν εξωτερικό srt,αφού γράφω ότι την ίδια ταινία, την παίζει από το στικάκι πάνω στο NTV550 και από το PC οι ελληνικοί εξωτερικοί υπότιτλοι είναι σαν να μην υπάρχουν.
Πριν είχα το Live το οποίο "έβλεπε" ταινία και υπότιτλους από το PC.

Mηπως υπαρχει θεμα με καποιο χαρακτηρα στην ονομασια του .srt;
Ετσι ειναι η δομη σου;

movie.mkv
movie.srt

Έχοντας το NTV550 δυο ,τρεις μέρες ,θα έλεγα ότι αν δεν είχε τα "θεματάκια" με τους υπότιτλους ,θα ήταν η καλύτερη μου αγορά.

Έχοντας το NTV550 δυο ,τρεις μέρες ,θα έλεγα ότι αν δεν είχε τα "θεματάκια" με τους υπότιτλους ,θα ήταν η καλύτερη μου αγορά.

Φίλε greekgreek , θέλω να σου πω ότι μόλις έκανα τεστ την δυνατότητα να παίξεις από shared δίσκο στο PC. Είδα την ταινία , με τους εξωτερικούς της υποτίτλους κανονικά.
Κάτι πρέπει να κάνεις λάθος. Κάνε copy την ονομασία του video file και κάνε την paste στην ονομασία του srt και ξαναδοκίμασε . Δεν μπορεί . Κάπου υπάρχει το λάθος .....

Φίλε greekgreek , θέλω να σου πω ότι μόλις έκανα τεστ την δυνατότητα να παίξεις από shared δίσκο στο PC. Είδα την ταινία , με τους εξωτερικούς της υποτίτλους κανονικά.
Κάτι πρέπει να κάνεις λάθος. Κάνε copy την ονομασία του video file και κάνε την paste στην ονομασία του srt και ξαναδοκίμασε . Δεν μπορεί . Κάπου υπάρχει το λάθος .....
Φίλε onlineN,όπως γράφω και πριν την ίδια ταινία την μετέφερα από το PC σε στικάκι και το έβαλα πάνω στο NTV550.
Ύστερα δεν παίζει υπότιτλους σε όλες τις ταινίες από τον δίσκο ,οπότε δεν τίθεται θέμα ονομασίας.

Συμφωνώ ότι κάπου, κάτι κάνω λάθος ,σίγουρα δεν είναι στην ονομασία.