Γνωρίζει κάποιος πότε αναμένεται κάτι καινούργιο σε firmware;
Ισως αυτή την Παρασκευή...
Γνωρίζει κάποιος πότε αναμένεται κάτι καινούργιο σε firmware;
Το πήρα πριν από λίγο οι πρώτες εντυπώσεις με το firmware που είχε είναι πολύ καλές,
Καλύτερη ποιότητα εικόνας από το live (καλύτερη αντίθεση) καλύτερο και ήχο από το AV out σε σχέση με το live που είχα πρόβλημα.
Έβαλα μια κάρτα sd την οποία δεν είδα να την "βλέπει ".
Βάζω σε λίγο το τελευταίο firmware.
Μου το είχε βγάλει.Εάν το έχεις συνδεδεμένο με ιντερνετ θα σου βγάλει αυτόματα την αναβάθμιση..
Μου το είχε βγάλει.
Είπα να μην το κάνω μέσω ιντερνετ,τελικά το έκανα όμως.
Προχτές στο live πέρτσα το firmware απο το ιντερνετ και είδα να έχω προβλήματα .
Δοκίμασα ξανά και την είδε.Οσο για την SD card βγάλε την και ξαναβάλε την. Πιθανώς να την δει έτσι. (Το είχα πάθει κιεγώ μια φορά..)
Δοκίμασα ξανά και την είδε.
Έκανα την αναβάθμιση ,άργησε παρα πολύ ώρα (μισή ώρα νομίζω).
Δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους δικτυακά το NTV550;
Δεν μου παίζει .
Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος,βλέπω την ίδια ταινία από το usb να δείχνει υπότιτλους και μέσω δικτύου να μην βγάζει την επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους.
Το έχω επιλεγμένο αυτό.Παίζει κανονικά, διάλεξε απο το subtitles menu να είναι UTF - 8 ή ISO8859-7 (Greek) ανάλογα το srt που έχεις
Shared δίσκο στο PC.Τι εννοείς μέσω δικτύου ? DLNA server ? Από shared δίσκο στο PC? NAS ?
Τα Ελληνικά είναι σε εξωτερικό srt αρχείο; Αν έχεις άλλο δικτυκό player το δοκίμασες τι κάνει εκεί;
Έχοντας το NTV550 δυο ,τρεις μέρες ,θα έλεγα ότι αν δεν είχε τα "θεματάκια" με τους υπότιτλους ,θα ήταν η καλύτερη μου αγορά.
Φίλε onlineN,όπως γράφω και πριν την ίδια ταινία την μετέφερα από το PC σε στικάκι και το έβαλα πάνω στο NTV550.Φίλε greekgreek , θέλω να σου πω ότι μόλις έκανα τεστ την δυνατότητα να παίξεις από shared δίσκο στο PC. Είδα την ταινία , με τους εξωτερικούς της υποτίτλους κανονικά.
Κάτι πρέπει να κάνεις λάθος. Κάνε copy την ονομασία του video file και κάνε την paste στην ονομασία του srt και ξαναδοκίμασε . Δεν μπορεί . Κάπου υπάρχει το λάθος .....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.