Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Επιτέλους!
Προσωπικά, δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω ακόμα, αν όμως λύθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα τότε το NTV550 δεν έχει αντίπαλο στα μηχανάκια μέχρι 200 . (μην πω και παραπάνω..)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Επιτέλους!
Προσωπικά, δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω ακόμα, αν όμως λύθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα τότε το NTV550 δεν έχει αντίπαλο στα μηχανάκια μέχρι 200 . (μην πω και παραπάνω..)

Ειδικά όσοι το πήραν 90 ευρώ έκαναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αγορά σαν να έκλεψαν εκκλησία ένα πράγμα.:icon15:

Ειδικά όσοι το πήραν 90 ευρώ έκαναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αγορά σαν να έκλεψαν εκκλησία ένα πράγμα.:icon15:

Καλα υποσχομαι οτι αν μου το στειλει το U (που δεν το βλεπω), θα αναψω μια λαμπαδα στην εκκλησια :grinning-smiley-043. Και αλλη φορα δεν ποσταρω προσφορες, πριν το παραγγειλω ο ιδιος ... :flipout::flipout:

Καλα υποσχομαι οτι αν μου το στειλει το U (που δεν το βλεπω), θα αναψω μια λαμπαδα στην εκκλησια :grinning-smiley-043. Και αλλη φορα δεν ποσταρω προσφορες, πριν το παραγγειλω ο ιδιος ... :flipout::flipout:

ακόμα δεν το πείρες? πότε έκανες την παραγγελία?

2 ωρες μετα απο εσενα :flipout::flipout:

Εσείς νομίζετε ότι μόνο μεταξύ μας είμαστε ε ?

Πιο πολλοί είναι αυτοί που μας διαβάζουν από εμάς που γράφουμε.......:D

Εσείς νομίζετε ότι μόνο μεταξύ μας είμαστε ε ?

Πιο πολλοί είναι αυτοί που μας διαβάζουν από εμάς που γράφουμε.......:D
Σιγα να μην ειχαν πανω απο 2-3 κομματια για μηχανακι, που γραφουν στο site τους, οτι δεν υποστηριζει ελληνικα.Ατιμε, leo06,πηρες το μηχανακι μου :D

Tην έβαλα την 3.2.14.
Φέναιται να διορθώνεται το πρόβλημα με τους υπότιτλους που δεν εμφανίζονταν.
Τι (α) άλφα που όταν τονίζονταν το έχανε , συνεχίζει να το χάνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Σαφώς. Αυτοί είναι οι τυχεροί της υπόθεσης.
Αλήθεια πόσοι το "τσίμπησαν" με 90 ?

Προσπαθω να θυμηθω, σε ποιο αλλο μηχανακι υπηρχε το ιδιο προβλημα (A,α τονισμενα) αλλα δεν...... μηπως ήταν το πρωτο wd (νομιζω μετα το εφτιαξαν) ; Kανενας (ελληνας προφανως) δεν εχει γραψει στο forum τους για αυτο το προβλημα ;

Last edited:
Tην έβαλα την 3.2.14.
Φέναιται να διορθώνεται το πρόβλημα με τους υπότιτλους που δεν εμφανίζονταν.
Τι (α) άλφα που όταν τονίζονταν το έχανε , συνεχίζει να το χάνει.

Πρέπει κάποιος να τους δώσει να καταλάβουν το πρόβλημα. Διαφορετικά δεν θα γίνει τίποτα.

Προσπαθω να θυμηθω, σε ποιο αλλο μηχανακι υπηρχε το ιδιο προβλημα (A,α τονισμενα) αλλα δεν...... μηπως ήταν το πρωτο wd (νομιζω μετα το εφτιαξαν) ; Kανενας (ελληνας προφανως) δεν εχει γραψει στο forum τους για αυτο το προβλημα ;
εγώ το έχω στείλει 2 φορές με pm στον John κ με αναλυτικό παράδειγμα..αλλά δεν...

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μόνο το Α κεφαλαίο όταν τονίζεται, εξαφανίζεται, και φαίνεται μόνο ο τόνος.
Στο μικρό δεν υπάρχει πρόβλημα.
Τους το έχει αναφέρει στο παρελθόν ο Νίκος αλλά προφανώς δεν ..τους ζόρισε αρκετά.

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τους υπότιτλους ,δεν διορθώθηκε τίποτα με αυτό το firm.
Χάνονται πάλι υπότιτλοι και υπάρχει και το πρόβλημα Ά ,όταν τονίζεται.

Κάτι παρόμοιο μου κάνει και το PS3.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

εγώ το έχω στείλει 2 φορές με pm στον John κ με αναλυτικό παράδειγμα..αλλά δεν...
Μάλιστα. Αρα έχει αναφερθεί πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα.
Ας ανοίξει κάποιος ένα σχετικό θέμα στο φόρουμ τους και να ακολουθήσουμε οι υπόλοιποι.

Βασικά προτείνω να συγκεντρώσουμε 5-6 αιτήματα και να τα δημοσιεύσουμε ως μέλη ενός μεγάλου A/V φόρουμ. Ισως υπάρξει ανταπόκριση.

Προσωπικά με ενοχλεί απίστευτα η γραμματοσειρά των μενού όταν από το user interface επιλεγεί ως font των μενου Universal, (μόνο με αυτή την επιλογή είναι δυνατό να εμφανιστούν οι ελληνικοί τίτλοι τραγουδιών, ταινιών κλπ.) Η Latin γραμματοσειρά είναι πανέμορφη.

Τι έγινε ρε παιδια ? Διορθώθηκε τελικά ή όχι ? ( Δεν μπορώ και να δοκιμάσω - είμαι σε διακοπές .....)