Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Άραγε Blu Ray sthn e-SATA θα κάθεται ?
(Σημαντικά μικρότερο κόστος από κάποιο USB)

Αν προσέξετε το Γαλλικό site προτείνει κάποιο Plextor USB.
Και δουλεύει με κάποιο πρόσθετο αρχείο που δίνουν εκεί μέσα αυτοί.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Άραγε Blu Ray sthn e-SATA θα κάθεται ?
(Σημαντικά μικρότερο κόστος από κάποιο USB)

Αν προσέξετε το Γαλλικό site προτείνει κάποιο Plextor USB.
Και δουλεύει με κάποιο πρόσθετο αρχείο που δίνουν εκεί μέσα αυτοί.

Εμένα το USB που έχω δεν μου έπαιξε με ένα file που μου έστειλαν . Δεν έχω κανένα e-sata...μπας κι εχεις εσύ ? Η ..έχει κάποιος να το δοκιμάσουμε ?

Δυστυχώς όχι. Αλλά υποθέτω ότι γίνεται εύκολα.
Απλό Sata player το συνδέουμε σ' ένα e-Sata κουτί του εμπορίου ή -eSata- USB Docking station και είμαστε έτοιμοι.
Γιατί δεν σου έπαιξε ?
Για κοίτα λίγο στο forum του MPCLUB στην αντίστοιχη κατηγορία (NEOTV 550). Κάποιοι τύποι εκεί που λένε ότι παίζει κανονικά εντοπίζουν μάλιστα και ελλείψεις στo Live, MENU κλπ.

Παραθέτω ένα βίντεο (είναι 450mb) το οποίο τράβηξα με το κινητό πριν λίγο , θέλοντας να δείξω την ομαλή αναπαραγωγή από δίκτυο . Επειδή είναι μεγάλο για να περιμένω 1και μισή ώρα για να γίνει το upload στο rapidshare το ανέβασα στον NAS server μου , όπου ΔΕΝ θα το αφήσω πολύ ώρα γιατί ξέρω ότι θα μου "κρεμάσετε" το δίκτυο .

http://ntfamily.myetrayz.net:8080/r...oad.php?r_id=1679091c5a880faf6fb5e6087eb1b2dc

Παραθέτω ένα βίντεο (είναι 450mb) το οποίο τράβηξα με το κινητό πριν λίγο , θέλοντας να δείξω την ομαλή αναπαραγωγή από δίκτυο . Επειδή είναι μεγάλο για να περιμένω 1και μισή ώρα για να γίνει το upload στο rapidshare το ανέβασα στον NAS server μου , όπου ΔΕΝ θα το αφήσω πολύ ώρα γιατί ξέρω ότι θα μου "κρεμάσετε" το δίκτυο .

http://ntfamily.myetrayz.net:8080/r...oad.php?r_id=1679091c5a880faf6fb5e6087eb1b2dc

Δυστυχώς έπρεπε να το αποσύρω , γιατί όντως κρέμασε ο server μου. Θα δώσω νέο link σε λίγη ώρα.

Απο οτι βλεπω το εφερε και αυτο το μαγαζι http://www.open247.gr/eshop/products/NETGEAR-NTV550%2d100PES-NeoTV-550-Media-Player.html . Συνολο με μεταφορικα βγαινει 159 ΕΥΡΩ.ειναι αξιοπιστο εχει ψωνισει κανεις;

Εχει αναφερθεί ξανά γισ το μαγαζί αυτό. Εκείνο που με κάνει και απορώ είναι γιατί αφού είναι στο απόθεμά του η αποστολή γίνεται εντός 48/72 ώρες...και δεν μιλάει πουθενά για το που είναι η έδρα του......

στο site λέει για όμιλο με έδρα την Κύπρο και η πληρωμή είναι με paypal, μου κάνει εντύπωση που δε λένε για πιστωτική

Last edited:
στο site λέει για όμιλο με έδρα την Κύπρο και η πληρωμή είναι με paypal, μου κάνει εντύπωση που δε λένε για πιστωτική

Εάν είναι έτσι - sorry που δεν το πρόσεξα.. - μέσω paypal η πληρωμή είναι ασφαλέστερη. Εγώ προτιμώ το Paypal από το να δίνω όπου νάναι την πιστωτική μου . Φυσικά γίνεται με πιστωτική ή χρεωστική που να έχει την ένδειξη VISA ή ότι άλλο συνεργαζόμενο αφού στο paypal την δηλώνεις στο account που ανοίγεις.

Εχει αναφερθεί ξανά γισ το μαγαζί αυτό. Εκείνο που με κάνει και απορώ είναι γιατί αφού είναι στο απόθεμά του η αποστολή γίνεται εντός 48/72 ώρες...και δεν μιλάει πουθενά για το που είναι η έδρα του......
δεν ξερω και εγω-εχει ομως και με αντικαταβολη.Να το παραγγειλω λες? Βασικα κατεβαζω και το βιντεακι σου να δω και αν ειναι θα την ολοκληρωσω την παραγγελια :award:

δεν ξερω και εγω-εχει ομως και με αντικαταβολη.Να το παραγγειλω λες? Βασικα κατεβαζω και το βιντεακι σου να δω και αν ειναι θα την ολοκληρωσω την παραγγελια :award:

To βιντεάκι δείχνει πιο πολύ την απρόσκοπτη αναπαραγωγή Iso και br δομή από δίκτυο. (Γιατί ακούγονται διάφορα ιδιαίτερα από totaly άσχετους στο ξένο forum και τάχω πάρει λίγο )

Υ.Γ. Εδώ που τα λέμε...είναι να απορείς και να εκνευρίζεσαι με μερικούς ανθρώπους που τα βάζουν με τον player αποδίδοντας μάλιστα και συγκεκριμένες κατηγορίες , όταν δεν γνωρίζουν παράλληλα πως να χρησιμοποιούν ή τι σημαίνουν τα στοιχεία που χρησιμοποιούν για να στοιχειοθετήσουν την "κατηγορία" .
Εμ...έτσι είναι !
Μου θυμίζει τον τύπο του ανθρώπου που αγοράζει ένα φούρνο που έχει ένα κουμπί και λέει "γλυκα" , βάζει ραδίκια μέσα στον φούρνο, πατάει το κουμπί και περιμένει να πάρει στο τέλος γαλακτομπούρεκο !!!!!

Last edited:
μια ερωτηση : με yadis συνεργαζεται στο video wall? ξερεις λεω τα προγραμματακια που σκαναρουν τις ταινιες και περνανε τα info μεσα στα folders

μια ερωτηση : με yadis συνεργαζεται στο video wall? ξερεις λεω τα προγραμματακια που σκαναρουν τις ταινιες και περνανε τα info μεσα στα folders

Συνεργάζεται πολύ καλά μ'αυτό : http://www.mediacentermaster.com/
Φοβερό προγραμματάκι και έχει και στα options καρτέλλα αποκλειστικά για το Netgear . Ομως δεν έχω προλάβει να το ψάξω ακόμα να δω εάν τα μεταφέρει αυτόματα. Χρησιμοποιώ μέχρι τώρα τον tag editor που δίνει με το CD .

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Πριν ελεγες οτι 1 εξωφυλλο αρκει,τωρα τα θες τα info πουλακι μου.:BDGBGDB55:

το ψαχνω και εγω και φαινεται πολυ killer προγραμμα.Ξεχωριζει ταινιες , σειρες και adult. onlineN αν ειχα την netgeat θα σε εκανα αντιπροσωπο Ελλαδας