I will be back (soon, or the soonest possible).
και αυτή τη φορά σκέφτομαι ή μια βόλτα σε Σούνιο, Βραρώνα, Μαραθώνα, ή μια προς την Πειραική και προς τη σκάλα του Ικονίου.
Αυτές είναι από την προηγούμενη Κυριακή, όταν έκανα το ρεπεράζ. NIKON D200, AFS 17-35, AFD 50 1.8.
Χμμμ...:chinscratch:
Καλύτερα φωτογραφίζεις μόνος σου, τολμώ να πω!
Η διαφορά με τις προηγούμενες εμφανέστατη!
Οι ευθύνες του διοργανωτή προφανώς, κλέβουν κρίσιμο χρόνο απ' τη σύνθεση του κάθε κάδρου. Όταν "δέσει" καλύτερα η φωτογραφική παρέα ελπίζω να δώσει και πανέμορφα αποτελέσματα από ανταλλαγή ιδεών για κάθε πλάνο!
Ίσως εκτός απ' τα τεχνικά θα βόλευε να συζητούσαμε και θέματα σύνθεσης, γραμμών, ισορροπίας κλπ.
ΑΨΟΓΕΣ !!!!!!!!!!!! Ηλια !... κέντρο
![]()
![]()
Καλά ... τον Φωτεινό Κάμεραμαν κανείς μας δεν τον είδε εκείνο το βράδυ ???.
Μπροστά στα τείχη (ante muros) . Το set up ίδιο.
Πύργος Τριγωνίου..Γεντί Κουλε
![]()
![]()
![]()
![]()
Εξαιρετικές!
Το θέμα με τα εξάγωνα δεν καταλαβαίνω γιατί το βλέπεις ως πρόβλημα! Παλιότερα για να έχεις το αποτέλεσμα που βγήκε στη 2η (από την αρχή) ήθελες φίλτρο αστέρι. Το Ηλέκτρα πάλι, με χάλασε, γιατί ενώ είναι ωραίο μου την έσπασαν όλα τα παρκαρισμένα, ειδικά τα μηχανάκια, που βρίσκονται παντού. Το έβγαλα κι εγώ 3-4 καρέ, αλλά αποφάσισα ότι κανένα δεν μου άρεσε αρκετά.
Στην τελευταία, η πολύ μεγάλη έκθεση έκανε πολύ καλά τη δουλειά της, έβγαλε τη θάλασσα λάδι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.