Night photography στη Θεσσαλονίκη;

Αυτές είναι από την προηγούμενη Κυριακή, όταν έκανα το ρεπεράζ. NIKON D200, AFS 17-35, AFD 50 1.8.

Attachments

• DSC_6056_1.jpg
    DSC_6056_1.jpg
    131.7 KB · Views: 30
  • DSC_6057_1.jpg
    DSC_6057_1.jpg
    119.6 KB · Views: 25
  • DSC_6063_1.jpg
    DSC_6063_1.jpg
    129.4 KB · Views: 29
  • DSC_6067_1.jpg
    DSC_6067_1.jpg
    118.9 KB · Views: 25
  • DSC_6073_1.jpg
    DSC_6073_1.jpg
    131.8 KB · Views: 23
Με εντυπωσιάζει στην πρώτη με το Γεντί Κουλέ, πώς ενώ έχει στα αριστερά του κάδρου τρεις φωτιστικές πηγές, κάνει εξάγωνα μόνο γύρω από τις πηγές, τα οποία καταλήγουν να είναι και θετικό στοιχείο της φωτογραφίας!
Αντίθετα αρκετά κάδρα μου, τα οποία βρήκα καλά κατά τα λοιπά, έχουν αχρηστευτεί με μεγάλα και διάσπαρτα εξάγωνα.
Απίστευτος ο φακός της R1

Ξέρεις πόσους φακούς μου δεν έχω βρει ακόμη το χρόνο καν να δοκιμάσω?
:flipout::flipout::flipout:

Να το ξανακάνουμε πάντως, οι ομαδικές εξορμήσεις είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να φωτογραφήσουμε πραγματικά. Γιατί κακά τα ψέμματα, συνήθως το κάνουμε παρέργως και δίχως το χρόνο και τη χαλαρότητα που πραγματικά χρειάζεται.

I will be back (soon, or the soonest possible).
και αυτή τη φορά σκέφτομαι ή μια βόλτα σε Σούνιο, Βραρώνα, Μαραθώνα, ή μια προς την Πειραική και προς τη σκάλα του Ικονίου.

αντε γιατι μας ελειψες!!!!

Πολύ καλή προσπάθεια, μπράβο στο Βλάση γιά την οργάνωση.
Κρίμα που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ, καθώς η ώρα και η μέρα ήταν απαγορευτικές.
Αν ήταν Σάββατο ίσως να το πάλευα.
Ελπίζω να δω την παρέα σε επόμενη έξοδο.
Πάντως οι φωτογραφίες του send με εντυπωσίασαν ιδίως γιατί έχει μάτι φωτογράφου. Το κάδρο του είναι σπάνιο.
Και οι αρχέγονοι φακοί κάνουν την δουλειά τους επίσης.

Μπράβο...

Αυτές είναι από την προηγούμενη Κυριακή, όταν έκανα το ρεπεράζ. NIKON D200, AFS 17-35, AFD 50 1.8.

Χμμμ...:chinscratch:

Καλύτερα φωτογραφίζεις μόνος σου, τολμώ να πω! :grinning-smiley-043
Η διαφορά με τις προηγούμενες εμφανέστατη!

Οι ευθύνες του διοργανωτή προφανώς, κλέβουν κρίσιμο χρόνο απ' τη σύνθεση του κάθε κάδρου. Όταν "δέσει" καλύτερα η φωτογραφική παρέα ελπίζω να δώσει και πανέμορφα αποτελέσματα από ανταλλαγή ιδεών για κάθε πλάνο!

Ίσως εκτός απ' τα τεχνικά θα βόλευε να συζητούσαμε και θέματα σύνθεσης, γραμμών, ισορροπίας κλπ.

Χμμμ...:chinscratch:

Καλύτερα φωτογραφίζεις μόνος σου, τολμώ να πω! :grinning-smiley-043
Η διαφορά με τις προηγούμενες εμφανέστατη!

Οι ευθύνες του διοργανωτή προφανώς, κλέβουν κρίσιμο χρόνο απ' τη σύνθεση του κάθε κάδρου. Όταν "δέσει" καλύτερα η φωτογραφική παρέα ελπίζω να δώσει και πανέμορφα αποτελέσματα από ανταλλαγή ιδεών για κάθε πλάνο!

Ίσως εκτός απ' τα τεχνικά θα βόλευε να συζητούσαμε και θέματα σύνθεσης, γραμμών, ισορροπίας κλπ.

Έτσι ακριβώς είναι. Άλλωστε έπρεπε πρώτα να γνωρίσω τα παιδιά. Με τον ilias, τον send και τον Ηλία τον Γιαρίμη δεν είχαμε συναντηθεί πριν.

Πύργος Τριγωνίου..Γεντί Κουλε

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Απάντηση: Re: Night photography στη Θεσσαλονίκη;

... κέντρο

attachment.php

attachment.php

Καλά ... τον Φωτεινό Κάμεραμαν κανείς μας δεν τον είδε εκείνο το βράδυ ???.
ΑΨΟΓΕΣ !!!!!!!!!!!! Ηλια !
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

πραγματικα καλες !!!!!!!
και το καδρο και η ευκρυνεια και το θεμα ....:SFGSFGSF:

και οι αλλες με το Γεντι Κουλε ακομα πιο ωραιες!

Εξαιρετικές!

Το θέμα με τα εξάγωνα δεν καταλαβαίνω γιατί το βλέπεις ως πρόβλημα! Παλιότερα για να έχεις το αποτέλεσμα που βγήκε στη 2η (από την αρχή) ήθελες φίλτρο αστέρι. Το Ηλέκτρα πάλι, με χάλασε, γιατί ενώ είναι ωραίο μου την έσπασαν όλα τα παρκαρισμένα, ειδικά τα μηχανάκια, που βρίσκονται παντού. Το έβγαλα κι εγώ 3-4 καρέ, αλλά αποφάσισα ότι κανένα δεν μου άρεσε αρκετά.

Στην τελευταία, η πολύ μεγάλη έκθεση έκανε πολύ καλά τη δουλειά της, έβγαλε τη θάλασσα λάδι.

Απάντηση: Re: Night photography στη Θεσσαλονίκη;

Εξαιρετικές!

Το θέμα με τα εξάγωνα δεν καταλαβαίνω γιατί το βλέπεις ως πρόβλημα! Παλιότερα για να έχεις το αποτέλεσμα που βγήκε στη 2η (από την αρχή) ήθελες φίλτρο αστέρι. Το Ηλέκτρα πάλι, με χάλασε, γιατί ενώ είναι ωραίο μου την έσπασαν όλα τα παρκαρισμένα, ειδικά τα μηχανάκια, που βρίσκονται παντού. Το έβγαλα κι εγώ 3-4 καρέ, αλλά αποφάσισα ότι κανένα δεν μου άρεσε αρκετά.

Στην τελευταία, η πολύ μεγάλη έκθεση έκανε πολύ καλά τη δουλειά της, έβγαλε τη θάλασσα λάδι.

τα εξαχτινα μου αρεσουν και μενα !!!!!
εχω κιολας ενα φιλτρο εξαχτινο που ειχα αγορασει για εναν φακο 52 μμ .......

οποιος το θελει του το στελνω.