Nikon D700.

Re: Νέα Nikon D700.

Δοκιμάστε ένα ψάξιμο στο skroutz για την d700.
Βγάζει έναι κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (technixx) που την έχει 1841Ε.
Σαν να παρα-είναι καλή η τιμή μου φαίνεται.... τι λέτε;

Το Technixx είναι πολύ αξιόπιστο κατάστημα, έχω αγοράσει αρκετές συσκευές από αυτό. Απλώς, δεν έχουν τις εγγυήσεις των επίσημων αντιπροσωπειών στην Ελλάδα.

Απάντηση: Νέα Nikon D700.

Κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει. Διότι αν προχωρήσεις στο skroutz.gr σου βγαίνει τιμή 2192 και η ίδια τιμή εμφανίζεται και στο σάιτ του καταστήματος. Και το τηλέφωνο βουίζει σήμερα (όχι ότι σημαίει κάτι αυτό, άλλες φορές ήταν εξυπηρετικότητοι).

Από εκεί πήρα την Minolta A2 (840 ευρώ, το 2004), και τον Μάιο την 40D μου. Πέρισυ πήρα τα Κ701 μου, τα οποία νομίζω τα είχα βρει στον κατάλογο του γερμανικού, αυτοί δεν τα είχαν. Είναι σχετικά κοντά στο γραφείο μου και τα παραλαμβάνω από εκεί.
Εξυπηρετικοί, το θέμα είναι τι γίνεται εάν χαλάσει.
Hint: λειτουργούν ως παράρτημα περίπου του Γερμανικού ηλεκτρονικού καταστήματος digitalo (μάλιστα παλιά η σελίδα τους ήταν digitalo.gr). Ό,τι υπάρχει στο Γερμανικό, ακόμη και να μην υπάρχει στη σελίδα τους, το φέρνουν. Υπολογίζεις περίπου 4-5% πάνω στην τιμή των Γερμανών (διαφορά φπα και μεταφορικά τους, λογικά).
Το γερμανικό digitalo λοιπόν έχει στην ιστοσελίδα του την D700 στα 2.089 ευρώ.
Κάνε το πολλαπλασιασμό x 105% και έχεις περίπου την τιμή του technixx.

Last edited:

Αξιόπιστο? Γιατί φαίνεται να έχει εξαιρετικές τιμές σε ορισμένα. Πχ Nikon D3 με 8ρα μνήμη 3.139 ευρώ, Pentax K20D + 16-45/4 στα 847 ευρώ!

Αξιόπιστο? Γιατί φαίνεται να έχει εξαιρετικές τιμές σε ορισμένα. Πχ Nikon D3 με 8ρα μνήμη 3.139 ευρώ, Pentax K20D + 16-45/4 στα 847 ευρώ!
Σε ενα ψαξιμο που έκανα βρήκα αυτα εδω απο εμπειρίες πελατών, εδώ και εδώ.

Προφανώς το sktrutz.gr έκανε κατι λάθος.

Τώρα το απόγευμα που το ξαναψάχνω από το σπίτι δε βγάζει την ίδια τιμή...

Προφανώς το sktrutz.gr έκανε κατι λάθος.

Τώρα το απόγευμα που το ξαναψάχνω από το σπίτι δε βγάζει την ίδια τιμή...
Εγω χαζευα πριν 1 βδομαδα τον Nikon AF 80-200mmf/2.8ED στο adorama και ειμαι βεβαιος οτι τον ειχε στα ~650, σημερα που το κοιταξα ειναι στα 935 τι στο καλο, εκανα τοσο λαθος ή ειναι αλλο μοντελο !

Εγω χαζευα πριν 1 βδομαδα τον Nikon AF 80-200mmf/2.8ED στο adorama και ειμαι βεβαιος οτι τον ειχε στα ~650, σημερα που το κοιταξα ειναι στα 935 τι στο καλο, εκανα τοσο λαθος ή ειναι αλλο μοντελο !

Τόσο τον πουλά μεταχειρισμένο

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια πτώση της τιμης της συγκεκριμένης μηχανής απο τα αγγλικά μαγαζιά, σε συνδιασμό και με την πτωση της λιρας το τελευταιο διαστημα.
Απο ebay με δωρεάν αποστολή για Ελλάδα στα 1744 ευρώ (με τελευταια ισοτιμια της λιρας στα 1,16 ευρώ)

Xμμ .. δεν ειναι κακο .... Αν η ισοτιμια με τη λιρα Αγγλιας πεσει ακομα λιγο θα εχουμε μια εναλλακτική για καλές αγορες από Αγγλία και χωρις το φοβο του τελωνείου..

Να και κατι ευχαριστο στη σημερινη μερα.... καλοριζικη...

ελπιζω να μη τη δοκιμασες ηδη εκει στην περιοχη....

Ευχαριστώ παιδιά. Η επιλογή αγοράς, έγινε με φιλικά και πολιτικά κριτήρια. Είχα τη δυνατότητα να τον πάρω περίπου 100 ευρώ λιγότερο από Αθήνα,. αλλά προτίμησα να ενισχύσω κάποιον επιχειρηματία που τον γνωρίζω πολλά χρόνια, που κινδυνεύει αυτές τις μέρες (η φωτογραφία από τον Γερμανό που τράβηξε ο Τάσος τραβήχθηκε 15 μέτρα μακριά).

Και δεν είχα όρεξη για φωτογραφίες. Προτίμησα να βοηθήσω τον Κώστα και την αδελφή του τη Μαρία που έφερε και τα δυο κορίτσια της να αδειάσουν τη βιτρίνα για να αντιμετωπίσουν το βράδυ. Βλέπετε το πλιάτσικο στη Θεσσαλονίκη θα γίνει ή σήμερα ή αύριο το βράδυ.