Δεν σε καταλαβαινω![]()
Δημητρη, 8000 ειναι η πρωτη, η τελευταια στα 4000 (και η μεσαια στα 1000)
Χάλια, χάλια, χάλια .
Πουλα την. *
Θα σου βρω εγώ αγοραστή
Υ.Γ.: *Αφού το λυσσας, το λυσσαω κι εγώ.
Για μηδαμινή επεξεργασία και 8000 ISO είναι πολύ καλά !!!
Η D750, χωρίς πείραγμα στο RAW, έφτανε μέχρι 6400 το πολύ, για να εμφανίσει τόσο θόρυβο.
Η μηχανή από IQ δείχνει τούμπανο.
@Βλαση: δεν νομίζω ότι η D750 είχε πρόβλεψη στον αλγόριθμο της για shutter shock compensation...
Ο ίδιος ο χρήστης έπρεπε να το σκεφτεί και να πράξει αναλογως.
Η πρώτη είναι στα 8000 τραβηγμένη με autoiso όπως λέτε και σε εστιακή 70mm με ταχύτητα 1/80 δηλ. περίπου 1/FL, δηλ. όσος ήταν ο all time classic κανόνας χωρίς σταθεροποίηση με καθρέπτη έτσι δεν είναι? αρα συμφωνώ γενικά με τον Ηλία εκτός και αν η Νικον είχε επιλέξει στις DSLR να δίνει μεγαλύτερη ακόμη αβάντα για τυχόν SS κάτι που ο ΒΛΑΣΗΣ θεωρώ θα το έχει ψάξει για να το λέει.
Ντϊνο με τον φακό που έχει λογικά κάποια στοιχειώδη σταθεροποίηση (1-2 στοπ) θα μπορούσες να μειώσεις χειροκίνητα το ISO από το 8000 για να μην φαίνεται και χρωματικός θόρυβος. Κατά αλλά μια χαρά βλέπω τα δείγματα και εγώ , ειδικά αυτή σε ευρυγώνια λήψη δείχνει τον φακό αρκετά καλό στην εστιακή αυτή.
κατέβασε whites να μην έχεις Hot spots στις ταράτσες και ανέβασε highlights & shadows
συνθετικά crop out απο κάτω τον προβολέα και το περίπτερο ή φωτοσόπησε το.
DSC_1436-2 by Ντίνος, on FlickrWe use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.