Nintendo Wii

Re: Απάντηση: Nintendo Wii

Μια ερώτηση στους ειδήμονες: το αρχείο .ISO πως το κάνουμε .WBFS για να το βάλουμε στον εξωτερικό σκληρό να παίξει;

Υ.Γ. Δεχόμεθα και πμ :flute:
WBFS manager δεν κάνεις καμία μεταροπή στο iso απλά το κάνεις extract απο το rar και το iso αρχείο το παίρνεις και το πετάς με το πρόγραμμα που ανέφερα στον wbfs δίσκο σου , είναι πολύ καλό πρόγραμμα και πολύ πιο εύκολο απ ότι το περιγράφω .Αυτά απο έναν αρχάριο.

Να προσθεσω και την εμπειρια μου..Βρηκα οτι με το τελευταιο WiiFlow και hermes cIOS v5 224, εχω την καλυτερη συμβατοτητα, σχεδον ολα τα παιχνιδια δουλευουν χωρις πολλα πολλα...

Γεια σας,
Εχω το wii με 4,2 softmode και το monster hunter 3 δεν το παίζει.
Ποιον οδηγό μου προτείνεται να ακολουθήσω?

Χωρίς να είμαι και ο ειδικός , αλλά μήπως φταίει το παιχνίδι ;;;

Γεια σας,
Εχω το wii με 4,2 softmode και το monster hunter 3 δεν το παίζει.
Ποιον οδηγό μου προτείνεται να ακολουθήσω?

To παίζει, απλά πρέπει να το ρυθμίσεις να ξεκινά το παιχνίδι με Hermes 222 και όχι με το default που έχει για τα όλα τα παιχνίδια.

Εγω παντως αλλαζοντας προσφατα απο τα composite στα component καλωδια σε 1366Χ768 τηλεοραση δεν ειδα διαφορά.... οποτε τι να κανει και το hdmi?

Εγω παντως αλλαζοντας προσφατα απο τα composite στα component καλωδια σε 1366Χ768 τηλεοραση δεν ειδα διαφορά.... οποτε τι να κανει και το hdmi?

Αφού δεν είδες διαφορά ή φταίει το καλώδιο (είναι το γνήσιο;) ή η TV, γιατί υπάρχει εμφανής διαφορά και στα χρώματα και στην καθαρότητα και οξύτητα της εικόνας.

Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Αφού δεν είδες διαφορά ή φταίει το καλώδιο (είναι το γνήσιο;) ή η TV, γιατί υπάρχει εμφανής διαφορά και στα χρώματα και στην καθαρότητα και οξύτητα της εικόνας.

Nαι. επιβεβαιώνω ότι διαφορά είναι άμεσα ορατή και μεγάλη.
Τσέκαρε ξανά τις ρυθμίσεις του Wii (θέλει 480p)

Είχαν βγάλει πριν κανένα μήνα στα Carrefour προσφορά, με 20 ευρώ. Αν είσαι τυχερός και δεν 'φύγαν όλα...

Είχαν βγάλει πριν κανένα μήνα στα Carrefour προσφορά, με 20 ευρώ. Αν είσαι τυχερός και δεν 'φύγαν όλα...
σε ευχαριστώ...στην Καστοριά είμαστε λίγο πίσω, δεν εχουμε carrefour lol

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nintendo Wii

να μη είναι και μαϊμού :)

όσα μαϊμού έχω πάρει από ebay για το wii την κάνουν την δουλειά τους....είναι μην σου κάτσει...:a0210:

φιλος αγορασε το wii και του εβαλε τσιπακι. τωρα, αν συνδεσει το wii στο ρουτερ του και μπει πχ στο forecast channel, news channel η παιξει καποιο παιχνιδι on line θα εχει καποιο προβλημα ; (ban)
+ αν κανει αναβαθμιση στο wii υπαρχει περιπτωση να "χασει" το τσιπακι του;