Καραλής Δημήτρης
Established Member
Συμφωνώ με όσα έγραψε ο Maestro στο post 138 και ο AUDIOFRIEND στο post 139.
Συμφωνώ με την 3η πρόταση του Συντονιστή (Χωρίς περιορισμούς)
Συμφωνώ με την 3η πρόταση του Συντονιστή (Χωρίς περιορισμούς)
Aγαπητε ttsop τo AVClub δεν μπορεί να προχώρηση σε φακέλωμα των πωλητων.
Υπενθυμιζω Το AVCLUB και η ΔΟ δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τις αγοραπωλησίες και τις συναλλαγές, από άποψης ποιότητας, ασφάλειας, νομιμότητας, τιμής και λοιπών χαρακτηριστικών, δεν εγγυώνται την ταυτότητα των χρηστών που λαμβάνουν μέρος στις συναλλαγές, δεν έχουν κανένα χρηματικό ή ανάλογο όφελος από τις συναλλαγές, και δεν φέρουν καμία ευθύνη σε κάθε περίπτωση βλάβης, ζημίας ή απάτης.
Για τους τιτλους των αγγελιων θα το συζητήσουμε εκτενέστερα.
Συμφωνώ 100% με το Larry.γνωμη μου? 0 μηνυματα για προσβαση στις αγγελιες
δεν καταλαβα? με 100 μηνυματα το σαπακι θα γινει brand new? ή με 10 το κελεπουρι θα γινει σαπακι?
Εγω εχω ηδη ενοχληθει απο συγκεκριμενο μελος του οποιου τα 400+ μηνυματα αφορουν ΜΟΝΟ αγγελιες. Τι σοι μελος ειναι αυτο?
Αυτο ΔΕΝ ειναι Μελος. Ειναι καποιος εξυπνος που κανει business σε μελη.
Μα τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε?
Το φορουμ εχει ΜΕΛΗ. Πρεπει να γινει κατανοητο οτι δεν μπορουμε να ακυρωσουμε καθε εννοια μελων και φορουμ επειδη καποιοι θελουν να κανουν αγοραπωλησιες!!!!
Και οχι, αγαπητε Maestro, δεν θα αφησω κανενα. Αμα ειναι καποιος ενεργο μελος, με γεια του με χαρα του να πουλησει και τη μανα του αν θελει. Αλλα να γινει καποιος μελος για να πουλαει συστηματικα, αυτο δεν πρεπει να συνεχιστει.
Προσωπικά δεν εκφράζομαι απ'αυτή την άποψη, ότι δηλαδή κάποιος πρέπει να είναι δικός μας για να τον εμπιστευτούμε και για να έχει δικαίωμα να λειτουργεί ένα κομμάτι του club μας. Δηλαδή για να θέσω ένα παράδειγμα, μου φάινεται άκυρο το να θεωρούμε μέλος του avclub κάποιον που γράφει μόνο στην Χωρίς όρια, ή στα αθλητικά, ή στη μουσική, κατηγορίες που αντικειμενικά δεν έχουν σχέση με την ύπαρξη του avclub, και να απορρίπτουμε κάποιον που γράφει στις αγγελίες, άρα αν μη τι άλλο έχει το ίδιο χόμπυ με μας, αφού έχει μηχανήματα AV προς πωληση ή αγορά...
(Τονίζω ότι ουδεμία μομφή εμπεριέχουν αυτά που είπα προς ανθρώπους με γραπτά υπερπολύτιμα στις παραπάνω κατηγορίες, άλλωστε θεωρώ τη Μουσική πχ ένα από τα διαμάντια του avclub)
Απλά διαφωνούμε λοιπόν, άρα δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. Το καλύτερο θα ήταν να δημιουργηθεί ένα poll, όπως το παρέθεσε παραπάνω ο Άκης, και κάθε μέλος να λέει την άποψη του ώστε να βγει μια απόφαση.
Ελπίζω μόνο να έχουμε άποψη κι εμείς τα μέλη και να μη γίνει μια κλειστή ψηφοφορία τύπου Σωματείου. Θα ήταν μάλλον άδικο, γιατί όλοι εμείς μέλη είμαστε.
Πουθενα δεν το γυρναμεΒασίλη και Σπύρο μην γυρίσουμε το θέμα πάλι αλλού.
Εδώ προσπαθούμε να συζητήσουμε για τις αγγελίες.
Πουθενα δεν το γυρναμε
Οσο για το προηγουμενο σου μηνυμα...χαλαρωσε. Αναφερομουν στον Maestro και σε μερος ενος μηνυματος του :
Παιδιά αν είστε της άποψης ότι όποιος δεν ασχολείται με το να γράφει σ'ενα φόρουμ είναι αναξιόπιστος, τότε πολύ απλά, μην αγοράζετε απ'αυτούς. Αφήστε όμως στους άλλους το δικαίωμα να κρίνουν την αξιοπιστία κάποιου με άλλα κριτήρια.
Δεν γνωριζω για το αν ειναι θεμα μονο δικο σου ως διαχειριστου η ολοκληρης της Δ.Ο η του Συλλογου. Και κακως παρερμηνευεις τις προθεσεις μου και δεν στο επιτρεπω. Αν ηθελα να αποφασιζω εγω θα λειτουργουσα αλλιως. Το στυλακι ¨"οσο ειμαι εγω εδω ..." αστο για καποιους αλλους που μπορουν να το υποστηριξουν
Βασίλη αν δεν γνωρίζεις, καλυτέρα να διαβάσεις το ποστ 154.
Όσο για το στυλάκι ... γιατί δεν μου κάνει εντύπωση ότι έτσι θα απαντούσες.
ΔΕΝ είσαι ομως αυτός που θα το κρίνει.
Σου έστειλα ενα π.μ να μου κατονομάσεις τα άτομα που διαμαρτύρεσαι γιανα προχωρήσουμε.
Παρόλα αυτά προτιμάς να γραφείς για εμένα.
Απλά την επόμενη φορά που θα διαμαρτυρηθείς να θυμηθείς ότι σου ζητήθηκε να συμβάλεις και δεν το έκανες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.