Nitecore

Re: NITECORE

Yπάρχουν φαντάζομαι και φακοί όπως και άλλες συσκευές με constant drive - constant output πείτε όπως θέλετε κύκλωμα και ασχέτως από τα volt που δίνουν οι μπαταρίες το συνολικό output παραμένει σταθερό μέχρι τελειώσει η μπαταρία. Σημασία για το τελικό output σε τέτοια κυκλωματα έχει να παραμένουν σταθερά τα Watt στην ουσία (νόμος του Ohm). Π.χ στο ηλεκτρονικό τσιγάρο αυτό είναι βασική προυπόθεση για μια συσκευή ενώ το κύκλωμα επιτρέπει από μια π.χ. λιθίου (δεν υπάρχουν με NiMh) να παίρνεις έως και 6 Volt κι ας είναι η μπαταρία 3,7 - 4,2. Απλά τραβάει περισσότερα αμπέρ όσο πέφτει η τάση μέχρι που σου ζητά ν'αλλάξεις μπαταρία (στα 3,2 Volt στα δικά μου).

Απάντηση: NITECORE

καλημερα

σημερα εσταλη ο EA4 στο ταχυδρομειο για κινα(nitecore) για αντικατασταση διακοπτη!

εξοδα αποστολης 9.20 ευρω συστημενο..

για να δουμε...

Νεοι Nitecore P15 και Ρ16 απο την σειρα Tactical που εχει βγαλει τον εντυπωσιακο Ρ25 smilodon.

Tα δυο φακουδακια ειναι ιδια, διαφερουν μονο τα λουμενς και η διαρκεια.

P15 http://www.nitecore.com/productDetail.aspx?id=91

P16 http://www.nitecore.com/productDetail.aspx?id=92

1-1_P16_En18.jpg

1-1_P16_En14.jpg

1-1_P16_En19.jpg

1-1_P15_En16.jpg

Αρχίζει και φτιάχνει κουμπάκια mode σαν της Fenix. Σε πόσο καιρό λέτε να ξυλωθούν και να στείλουν τους φακούς οι κάτοχοι τους για σέρβις;

Μοιάζει αρκετα με τον TK22 . Το side switch πιο πολύ σε Klarus και fenix φέρνει αλλά φαινεται αρκετα μεγάλο και ευκολο να εντοπιστει με το δαχτυλο.
Δυστυχώσ απ'ότι φαινεται δεν έχει αλλάχτει το κλιπ που φέυγει εύκολα απο το φακό.

Αρχίζει και φτιάχνει κουμπάκια mode σαν της Fenix. Σε πόσο καιρό λέτε να ξυλωθούν και να στείλουν τους φακούς οι κάτοχοι τους για σέρβις;

χαχα, ειμαι σιγουρος, και βαζω στοιχημα, οτι το κουμπακι θα ειναι καλυτερο και πιο ποιοτικο απο της Fenix λογω του καζου που επαθε με τον ΕΑ4!!!

Μπααα, μην βάζεις στοίχημα, αυτοί αν δεν έχει κάτι για χάλασμα ο φακός δεν νοιώθουν καλά.

Thank you for your email.

We have received your light recently. And we will handle your replacement shipping as soon as possible after Sep,22nd, since
Chinese traditional Mid-autumn festival is coming. And the shipping will be delayed.
We will inform you once we send out your light. Thank you.

Sorry for your inconvenience.

για να δουμε.....

Απάντηση: NITECORE

Ενας EA4w (με "αφθαρτο"/άριστο) κουμπι,
βγήκε σε αγγελία (με άλλα είδη),
μιας που καθότανε στο ράφι,
αναζητώντας νέο ιδιοκτήτη...

:2thumb22sup:Τελικά δεν μου άλλαξαν το κουμπί, μάλλον θα απαιτούσε αρκετό χρόνο και έτσι μου έστειλαν καινούριο EA4 σε κλειστό κουτί με όλα τα παρελκόμενα!!! Τώρα έχω και ανταλλακτική θήκη και ανταλλακτικό κορδονάκι χεχε :2thumb22sup:

Ωραιοι αν και ταλαιπορήθηκες λίγο
Σού εστειλαν αυτον με το αναβαθμισμένο κουμπί?

Οντως αξιζε ο κοπος. Μάλλον έχει το καινούριο κουμπί, δεν πρόλαβα να τον δω καλά γιατί βιαζόμουν να πάω στο γραφείο. Χάθηκε ο κόσμος να στελνανε και το καινούριο xml ?:smash:

Εδώ και δύο μέρες μου τρεμοπαίζει το φως στον ec1, το κάνει μόνο στην 1η και 2η σκάλα.

Δέν ξέρω αν προέρχεται απο την μπαταρία, καινούργια nitecore είναι.

Απάντηση: Re: NITECORE

:2thumb22sup:Τελικά δεν μου άλλαξαν το κουμπί, μάλλον θα απαιτούσε αρκετό χρόνο και έτσι μου έστειλαν καινούριο EA4 σε κλειστό κουτί με όλα τα παρελκόμενα!!! Τώρα έχω και ανταλλακτική θήκη και ανταλλακτικό κορδονάκι χεχε :2thumb22sup:

πριν λιγες μερες μου εστειλαν και εμενα mail οτι παραλαβανε τον φακο και θα το αναλαβει το service τους.

για να δουμε...

Εδώ και δύο μέρες μου τρεμοπαίζει το φως στον ec1, το κάνει μόνο στην 1η και 2η σκάλα.

Δέν ξέρω αν προέρχεται απο την μπαταρία, καινούργια nitecore είναι.

Εφ όσον είναι nitecore ο φακός, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Εμένα ο σούπερ επηχειρισιακός Ρ25 έχει αρχίσει και αποχρωματίζεται το παλιοπλαστικό κουμπί (που είναι κοντά στην κεφαλή) παρ ότι το χρισημοποιώ σπάνια. Πιαθνόν χαλάει μόνο και μόνο που μπαίνει και βγαίνει από την θήκη του. Μακριά από nitecore, το λέω για ακόμη μια φορά.

Last edited:

Δεν ξαναπαίρνω, έναν πήρα για γκατζετάκι....άλλα όσο ωραίοι και να είναι ευχαριστώ δεν θα ξαναπάρω.

2μισι χρόνια που έχω πουλήσει σε φίλο του bc40 και bc 10 της jetbeam με καθημερινή χρήση και οι φακοί δεν έχουν βγάλει το παραμικρό. Επίσης, έφερα κάποια στιγμή 4 jetbeam bc 25 μαζί με τα remote για τον κουμπάρο του ξαδέλφου μου και την παρέα του που πάνε για κυνήγι , τους έχουν πάνω στις καραμπίνες και δεν έχουν το πάθει το παραμικρό. Τι να πω μάλλον μόνο για κανένα συλλέκτη είναι οι nitecore…. :chinscratch:

και μιλαμε για το ιδιο εργοστασιο/εταιρια ετσι? (τουλαχιστον μεχρι προσφατα)
Και τα προβληματα δεν εμφανιστηκαν στις σειρες που ειναι πιο συμβατικης κατασκευης (ΜΤ-)

Και εμενα κατι δεν μου παει καλα στην εταιρια...Σχετικα με το image της βεβαια..πολυ μοδατο/trendy

αλλα να ξερετε στα πρωτα χρονια της (πριν μπει στην εταιρια συμμετοχων) η jetbeam ειχε σοβαροτερα προβληματα