Nitecore

Re: NITECORE

Δεν κάνω σύγκριση των 2 εταιριών, είναι άτοπο. Άπλα με εκνευρίζει να έχω θέματα με τους nitecore και του πατέρα μου και του πεθερού μου οι κινέζικοι με το sscp7 και xpe από το DX να παίζουν 5 χρόνια απροβλημάτιστα……

H Nitecore και ιδιαιτερα η σειρα explorer που φαινεται πιο ευαισθητη και πιο επιρρεπης στις πτωσεις/θερμοκρασιες κλπ (γιατι μονο για αυτη σειρα ακουγονται παραπονα συνηθως), μου θυμιζει Ιταλικο αυτοκινητο με ωραιο design και επιδοσεις αλλα που εχει προβλημα στα ηλεκτρικα.. Παρολα αυτα, το design υπερτερει των προβληματων! Ετσι και η σειρα explorer. Tην προτιμω λογω design και χαρακτηριστικων.

Καλο το αξιοπιστο Hyundai (που εχω..:)) αλλα προφανως δεν θα ελεγα και οχι σε καμμια Αlpha Romeo..

Τι μου έκανε εχτές το βράδυ στην δουλειά ο P25. Τον άναψα κλασικά και μετά τον ανοιγόκλεινα από το κουμπάκι στο σώμα του φακού, έτσι για δοκιμή. Στο τέλος της περιπολίας μου το έσβησα από το καπάκι κανονικά και μετά χρειάστηκαν 5-6 ανοίγματα και κλεισήματα για να λειτουργήσει, δεν άναβε. Πρέπει να τον ανάβεις από το κουμπάκι στο σώμα, αν τον έχεις σβήσει από κεί και μετά να τον σβήνεις κανονικά, αλλιώς θα τύχη να κολλήσει όπως έτυχε σε εμένα. Κολοφακοί.

Δεν κάνω σύγκριση των 2 εταιριών, είναι άτοπο. Άπλα με εκνευρίζει να έχω θέματα με τους nitecore και του πατέρα μου και του πεθερού μου οι κινέζικοι με το sscp7 και xpe από το DX να παίζουν 5 χρόνια απροβλημάτιστα……

μα το ζητημα ειναι οτι σηκωνει συγκριση μια που ηταν κατω απο την ιδια στεγη...Θα το περιμενε κανεις να υπαρχουν προβληματα στον σχεδιασμο ?(γιατι για αυτο προκειται σχετικα με τα προβληματα)
Τωρα θυμηκα οτι υπηρχε η φημη οτι η nitecore φτιαχτηκε απο τεχνικους που εφυγαν απο την jetbeam...λες να ηταν οι ζημιαρηδες που εφυγαν?

Χιωτης...ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ειναι...Ιταλικα αυτοκινητα

Μάλλον δεν έφυγαν οι μηχανικοί …… οι designers έφυγαν… :bigcry:

αν ενα προιον εχει προβλημα τοτε δεν φταινε παντα οι μηχανικοι ή οι σχεδιαστες αλλα το μαρκετινγκ και η διευθυνση που συνηθως πιεζει τους σχεδιαστες και τους μηχανικους να φτιαξουν κατι που δεν ειναι σωστο η καλο απο πλευρας υλικων για να εχουν κερδος με ενα προιον που φαινεται ωραιο αλλα τα υλικα του ειναι φθηνα.

Απάντηση: NITECORE

σημερα παρελαβα και εγω τον ΕΑ4 που ειχα στειλει αντικατασταση διακοπτη στην Nitecore!!

μου τον αντικατεστησαν με καινουργιο με ολα τα παρελκομενα!!!

αν και περιμενα αρκετο καιρο,τελικα ολα καλα!!!

δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ομως ιδιας ποιοτητας λαστιχο το κουμπακι on-off...σαν να μου φενεται λιγο πιο σκληρο...δεν ξερω.

Πω τι αρρωστια με επιασε με τους φακους αυτες τις μερες!!
Εκει που ειχα ησυχο το κεφαλι μου και δεν ειχα ποτε φακο τις προκοπης (περα απο ενα maglight 3d led για λογους ασφαλειας μεσα στο αυτοκινητο :twoguns: ) επεσε το ματι μου σε ενα skyray king και εμεινα. Ψαχνωντας απο δω διαβαζοντας απο κει πηρε το ματι μου και τον nitecore tm26 και απλα κολλησα...
Τωρα ξερω συγκριση αναμεσα στους 2 δεν υπαρχει...Για να μη τα πολυλεω εκανα παραγγειλια εναν SRK με 3 xml2 και θελω να συνεχισω με τον tm26.
Ετσι αρχισα να ψαχνω διαβασα και τις 87 σελιδες περα απο κατι ψιλα δε βρηκα περισσοτερες πληροφοριες.(παντως αρκετες αποροιες μου λυθηκαν γενικα)
Τον εχει καποιος στην κατοχη του?
Αξιζει τα λεφτα του?Υπαρχει καποιος αλλος φακος με τα ιδια χαρακτηρηστικα (modes-οθονη κλπ)??
Και τελος που μπορω να τον βρω πιο φθηνα απο καποιο αξιοπιστο μαγαζι ή και απο ebay.
Και αν γινεται απο Ευρωπη λογω τελωνειου...Και οποιος εχει στο νου του καποιο κουπονι δε θα πω οχι :2thumb22sup:
Επισης δε θα χρησιμοποιηθει ποτε για επαγγελματικη χρηση.
Ευχαριστω προκαταβολικα,
Κωστας

Last edited:

χαιρετώ την παρέα μετά από αρκετό καιρό!:ernaehrung004:
φίλε sardanapalos νομίζω στάθηκες λίγο τυχερός με τον συγκεκριμένο φακό!
Τον έχω βάλει στο μάτι κ εγώ αυτό τον φακό
https://illuminationsupply.com/tiny-monster-tm-c-28_53_75/nitecore-tm26-quadray-3500-lumens-4-x-18650-8-x-cr123a-p-322.html?number_of_uploads=0&zenid=610cdc5ac65f4e8d7afb7f7e1b7444fd#.Uoi0YuLwCj-

- 50% w/ coupon code
"NovemberMonster"
μεταφορικά για Ελλάδα νομίζω 43 ευρώ

Αλλα να ξέρεις υπάρχει και ο κίνδυνος τελωνείου...

Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Το banggood που βρισκεται?
Γιατι αν ειναι απο κινα εχει και στο ebay αρκετους που τον εχουν σε συμφερουσα τιμη.
Απο κινα πιο δυσκολα περναει τελωνειο?

Απο κίνα είναι και περνάει τελωνείο όπως και όλα τα δέματα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Απλώς μπορει να αναφέρουν μικρότερη τιμή στο πακέτο πράγμα που οι Αμερικάνοι δεν το πολυκάνουν.
Απλώς ανέφερα το συγκεκριμένο επειδή εχω καλη εμπειρία απο εκει. Aν τους πεις ότι έχεις βρει καλύτερη τιμή σιγουρα θα σου κάνει κατι καλύτερο. Με το κουπόνι που σου ειπα βγαινει στα $275 και δωρεάν μεταφορικά

Γιατί θέλεις να πάρεις ένα τέτοιο φακό;

Τέρας μεν ακριβός δε...

Σου χρειάζονται τόσα λουμεν;

Η συγκεκριμένη εταιρία δεν είναι και η καλύτερη όσο αφορά τις ζημιές που βγάζουν οι φακοί της.

Τον fenix TK51 τον έχεις δει;

http://www.fenixlight.com/ProductMore.aspx?id=101&tid=8&cid=1#.UojSfuJj7Bc

Πολυ καλος ο tk51 απλα σκεφτομαι οτι ο tm26 μπορει να καλυψει μεγαλη γκαμα αναγκων.Δηλαδη ενας φακος που ειναι μικρος με πολλα lumens και μπορεις να τον χρησιμοποιεις απο κερι μεχρι και για προβολεα που λεει ο λογος.
Οσα πιο πολλα τοσο καλυτερα καποτε θα χρειαστει και η πιο μεγαλη σκαλα.
Απο θεμα τιμης οκ ακριβος δε λεω αλλα ειμαι και λιγο των gadget!

Καλος μεν ασχημος δε..(για τα δικα μου γουστα)
Γιατι ειναι πεταμενα λεφτα αν τα δωσω για Nitecore?Σε ολο το νημα δε διαβασα καποιο σοβαρο προβλημα εκτος απο κατι σκισμενα λαστιχα και παλι η εταιρια εδωσε λυσεις.
Εχω καταλαβει κατι λαθος?Εγω νομιζω οτι ειναι αρκετα ψιλα!

Δεν υπαρχει σοβαρο θεμα με τους Nitecore για να αξιολογησεις αρνητικα ολη τη γκαμα των φακων. Exω καμμια ντουζινα απο δαυτους και τους λατρευω.
Η πλεον πρωτοποριακη εταιρεια φακων τα τελευταια χρονια. Και το service της, αν χρειαστει, εχει αποδειχτει πολυ εξυπηρετικο.

Η αποψη μου για τον ΤΜ26 ειναι οτι ειναι λιγο ακριβος ακομα και για γκατζετ φακος που ειναι.
Αλλα αν μου εκανε κλικ, οπως εκανε σε σενα, θα τον επαιρνα χωρις δευτερη κουβεντα αν και θα με προβληματιζε λιγο ο νεος (copy/paste) φακος την νεας εταιρειας διοτι φαινεται πολυ καλοφτιαγμενος!