Τι ακριβώς σημαίνει κουπόνι Blf
χαιρετώ την παρέα μετά από αρκετό καιρό!:ernaehrung004:
φίλε sardanapalos νομίζω στάθηκες λίγο τυχερός με τον συγκεκριμένο φακό!
Τον έχω βάλει στο μάτι κ εγώ αυτό τον φακό
https://illuminationsupply.com/tiny-monster-tm-c-28_53_75/nitecore-tm26-quadray-3500-lumens-4-x-18650-8-x-cr123a-p-322.html?number_of_uploads=0&zenid=610cdc5ac65f4e8d7afb7f7e1b7444fd#.Uoi0YuLwCj-
- 50% w/ coupon code
"NovemberMonster"
μεταφορικά για Ελλάδα νομίζω 43 ευρώ
Αλλα να ξέρεις υπάρχει και ο κίνδυνος τελωνείου...
Ο ΤΜ26 μια χαρα βγηκε τον εχω στο αμαξι μαζι μου και μεχρι στιγμης δεν εχει παθει τιποτε.
Ο οθονη led ειναι πολυ χρησιμη σου δειχνει την θερμοκρασια και την ταση της μπαταριας.
Το UI θελει λιγο χρονο να το συνηθίσεις αλλα δεν ειναι και τοσο δυσκολο.
Δεν εχω δοκιμασει να φορτισω τις μπαταριες μεσα στο φακο γιατι εχω εναν Ι4 οποτε δεν ξερω κατα ποσο τις φορτιζει οσο ο Ι4. Οταν δεν τον χρησιμοποιώ ξεβιδωνω λιγο το πισω μερος ωστε να μην αδειαζουνε οι μπαταριες λογω της οθονης.
Κατα τα αλλα μου τον στειλανε ως απλο δεμα απο αμερικη διχως να περασει απο τελωνειο. Χαλαρα θα επερνα και δευτερο
τωρα με την προσφορα βγαινει 195 +25 δολλαρια μεταφορικα (νομιζω) γυρω στα 162 ευρω! Σκεφτομαι για εναν eagletac
με G2 led με 2000 λουμενς που εχει προσφορα η illumination supply.
tail switch δεν εχει μονο στο πλαι ενα διακοπτη και ενα ακομη μικρο για να βλεπεις τις ενδειξεις στην οθονη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.