Nitecore

Re: NITECORE

και ΠΑΛΙ δεν σας θυμιζει fenix??????

θα πρπεει να εχουνε βαλει κατασκοπο μεσα, ή καποιος πουλα σχεδια και στους δυο!

Ολόιδιοι Fenix!!! Το θέμα είναι πως τα δοκιμασμένα μοντέλα και ιδιαίτερα αυτά που έχουν μεγάλες πωλήσεις, τα αντιγράφουν όλοι.
Δύσκολα πλέον βρίσκεις ιδιαίτερους φακούς με μοναδική σχεδίαση.

Μόνο που τους φένιξ τους ξεσκίζεις και όλα είναι στην θέση τους, ενώ με την Nitecore μπορεί να σου μείνει οτιδήποτε στο χέρι.

μαλλον δεν τους ζοριζεις πολυ τους φακους σου. Το διαδικτυο ειναι γεματο με αναφορες για χαλασμενους διακοπτες και ξεκολλημενα εξαρτηματα πλακετων απο fenix.
Ειπαμε εγγυημενη αντοχη μονο απο Surefire και κανα δυο ακομα (ακριβοτερες) μαρκες

Τι ακριβώς σημαίνει κουπόνι Blf

Οταν πας να πληρωσεις καποιο προιον στο καλαθι,εχει μια επιλογη coupon code η κατι τετοιο,εκει γραφεις πχ το blf (Budget Light Forum)και σου κανει την αναλογη εκπτωση.

Last edited:

Περυσι παρήγγειλα τον ΤΜ26 ηταν σε προσφορα
και μου ηρθε ΕΛΤΑ χωρις καμια επιβαρυνση!!!!

χαιρετώ την παρέα μετά από αρκετό καιρό!:ernaehrung004:
φίλε sardanapalos νομίζω στάθηκες λίγο τυχερός με τον συγκεκριμένο φακό!
Τον έχω βάλει στο μάτι κ εγώ αυτό τον φακό
https://illuminationsupply.com/tiny-monster-tm-c-28_53_75/nitecore-tm26-quadray-3500-lumens-4-x-18650-8-x-cr123a-p-322.html?number_of_uploads=0&zenid=610cdc5ac65f4e8d7afb7f7e1b7444fd#.Uoi0YuLwCj-

- 50% w/ coupon code
"NovemberMonster"
μεταφορικά για Ελλάδα νομίζω 43 ευρώ

Αλλα να ξέρεις υπάρχει και ο κίνδυνος τελωνείου...

Πες και καμια πληροφορια αφου τον εχεις.
Ειναι ανθεκτικος?σου εχει κανει τιποτα περιεργο?

Ο ΤΜ26 μια χαρα βγηκε τον εχω στο αμαξι μαζι μου και μεχρι στιγμης δεν εχει παθει τιποτε.
Ο οθονη led ειναι πολυ χρησιμη σου δειχνει την θερμοκρασια και την ταση της μπαταριας.
Το UI θελει λιγο χρονο να το συνηθίσεις αλλα δεν ειναι και τοσο δυσκολο.
Δεν εχω δοκιμασει να φορτισω τις μπαταριες μεσα στο φακο γιατι εχω εναν Ι4 οποτε δεν ξερω κατα ποσο τις φορτιζει οσο ο Ι4. Οταν δεν τον χρησιμοποιώ ξεβιδωνω λιγο το πισω μερος ωστε να μην αδειαζουνε οι μπαταριες λογω της οθονης.
Κατα τα αλλα μου τον στειλανε ως απλο δεμα απο αμερικη διχως να περασει απο τελωνειο. Χαλαρα θα επερνα και δευτερο
τωρα με την προσφορα βγαινει 195 +25 δολλαρια μεταφορικα (νομιζω) γυρω στα 162 ευρω! Σκεφτομαι για εναν eagletac
με G2 led με 2000 λουμενς που εχει προσφορα η illumination supply.

Ο ΤΜ26 μια χαρα βγηκε τον εχω στο αμαξι μαζι μου και μεχρι στιγμης δεν εχει παθει τιποτε.
Ο οθονη led ειναι πολυ χρησιμη σου δειχνει την θερμοκρασια και την ταση της μπαταριας.
Το UI θελει λιγο χρονο να το συνηθίσεις αλλα δεν ειναι και τοσο δυσκολο.
Δεν εχω δοκιμασει να φορτισω τις μπαταριες μεσα στο φακο γιατι εχω εναν Ι4 οποτε δεν ξερω κατα ποσο τις φορτιζει οσο ο Ι4. Οταν δεν τον χρησιμοποιώ ξεβιδωνω λιγο το πισω μερος ωστε να μην αδειαζουνε οι μπαταριες λογω της οθονης.
Κατα τα αλλα μου τον στειλανε ως απλο δεμα απο αμερικη διχως να περασει απο τελωνειο. Χαλαρα θα επερνα και δευτερο
τωρα με την προσφορα βγαινει 195 +25 δολλαρια μεταφορικα (νομιζω) γυρω στα 162 ευρω! Σκεφτομαι για εναν eagletac
με G2 led με 2000 λουμενς που εχει προσφορα η illumination supply.

Η οθόνη παραμένει ενεργή και μετά το κλείσιμο από το tail switch ?!? Εντύπωση μου κάνει .... Ή τον κλείνεις (προσωρινά) μόνο από το side switch ?

Απο τον διακοπτη στο πλαι τον κλεινω αλλα παλι εχει διαρροες.

tail switch δεν εχει μονο στο πλαι ενα διακοπτη και ενα ακομη μικρο για να βλεπεις τις ενδειξεις στην οθονη.

Λεω μηπως με τοσα reviews και βιντεο μου ξεφυγε.
Ολοι τον ξεβιδωνουν ωστε να μη καταναλωνεται η μπαταρια.μπαινει σε stand by και αναβοσβηνει ενα μπλε λεντ γυρω απο το side switch ωστε να μπορεις να τον βρισκεις ευκολα στο σκοταδι.

Δεν αντεξα και τον εκανα παραγγελια σημερα!
170 με τα μεταφορικα (ουτε στο ebay σε δημοπρασια τετοια τιμη)
Αναμονη τωρα να πανε ολα καλα!
Και 4 ncr18650b πιστευω θα του κατσουν μια χαρα.

Τελικα ειμαι πολυ χαρουμενος και πολυ τυχερος επισης.
η nitecore εχει κανει ξαφνικα και χωρις να αναφερει τιποτα αναβαθμιση στους ΤΜ26 απο 3500lumens στα 3800 με τα νεα LED XM-L2!
Και αναφερουν τα παιδια οτι το στοκ των φακων στο μαγαζι με το κουπονι 50% ειναι με την αναβαθμιση.:SFGSFGSF:
συμφωνα με αυτο ειναι ολα τα στοιχεια που προανεφερα http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?353991-**NEW**-Nitecore-TM26/page43