Re: NITECORE
Παιδες, μην παιρνετε τοις μετρητοις καθε παπαρια που αναγραφεται στο διαδικτυο.
Υπαρχουν σχολια κακοβουλα, σχολια ασχετων, σχολια ηλιθιων αλλα σιγουρα και σχολια ανθρωπων που γνωριζουν. Ο διαχωρισμος δεν ειναι παντα ευκολος.
Ο ΕΑ4 τον οποιο εχω καποιους μηνες δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα ουτε με τον διακοπτη ουτε με την καταναλωση μπαταριας, oυτε με το μπλε λαμπακι, ουτε με τιποτα.
Για τα θεματα που θιξατε, το μπλε λαμπακι ειναι πολυ χρησιμο για να εντοπιζεις τον φακο. Αν δεν το θες, οταν ειναι αναμμενος ο φακος τον πιεζεις για 1+ δευτερολεπτο. Ετσι σβηνει και λοκαρει ταυτοχρονα ο φακος.
Για να ξανα αναψει πατας το κουμπακια για 1+ δευτερολεπτο. Δεν ειναι τιποτα δυσκολο. Το μπλε λεντακι δεν καταναλωνει τιποτα ουσιωδες, θα το τεσταρα αλλα θα μου επαιρνε κανα χρονο για να τελειωσουν οι μπαταριες, ισως παραπανω...
Οσο για την αισθηση του κουμπιου ειναι πολυ καλη και τα κολπα που μπορεις να κανεις με το κουμπακι πολλα και χρησιμοτατα. Πολυ εξυπνο και τρομερα ευχρηστο UI εχει αυτος ο φακος.
Θα μπορουσε το πλαστικο του καλυμα να ηταν καλυτερο, σαν αυτο του αδερφου του, του Νιtecore Cobra. Next time.
Για το κουμπακι, ναι θα μπορουσε να πατηθει κατα λαθος. Ειναι καπως ευαισθητο γιατι εχει συγκεκριμενο λογο (και λειτουργιες).
Προσωπικα μου αρεσει και με βολευει. Οταν τον βαζω στη θηκη τον κλεινω με lock out για να μην αναψει κατα λαθος. Τον σβηνω δηλαδη με διαρκες πατημα του κουμπιου.