Νότιος Ειρηνικός - Fiji Islands

Σας ευχαριστω

Ερχονται απίστευτες εικόνες..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

DSC_6500_zpspvasuqfa.jpg

Last edited:
Πολυ ωραιες!

Καμια νυχτερινη παιζει ή σβήνουν τα φωτα και πανε για υπνο; :p

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

partizan με εντυπωσιάζεις ! Ελα στο Monuriki να σε κεράσω μια μπύρα όποτε θες !

(το Monuriki είναι το νησάκι όπου γυρίστηκε η ταινία "Ο Ναυαγός" με τον Tom Hanks )

DSC_6733_zpsha6heztl.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

DSC_6674_zpsrfqc4fti.jpg

παλια με καποιους φιλους βλεπαμε σινεμαχομ, εγω πηγαινα παντα για την μπυρα και πιτσα, ποτε δεν ημουν σινεφιλ του χολιγουντ
φτανω μιση ωρα αργοπορημενος (κατι το φυσικο για μενα) την αραζω, πιανω μια μπυρα την στιγμη που χανκς με μια φουσκωτη φτανει στο νησι ,λεω:
-σιγουρα ειναι στην χαβαη
-μουν#@%& ειναι (κατι καταλαβα για μουν...
-τιλες βρε μπακουρα!?
-το μονουρικι ειναι ,αγεωγραφητε στα νησια φιτζι

ε... και μου εμεινε το μονουρικι:flipout:

ps Κωστα της επομενες 2ο βδομες δεν μπορω, θα λειπω στα νησια του πασχα:ernaehrung004:

ps2 πολυ ωραιες φωτο!!

Δεν ξέρω άμμο έχω και εγώ εδώ και θάλασσα και στρουμπουλές φατσούλες.
Απλά δεν είναι εξωτικά και δεν χαμογελάνε τόσο συχνά.
Όπως και να έχει κάθε μέρα μπαίνω και περιμένω τις μαγευτικές σου εικόνες, είναι τρομερό που τις μοιράζεσαι μαζί μας.

πάντα έλεγα ότι σαν την Ελλάδα για νησιά/θάλασσα/παραλίες/κλπ ΔΕΝ αλλά με αυτά που βλέπω αρχίζω να αναθεωρώ πλήρως...

εξαιρετικές φωτογραφίες από καταπληκτικές τοποθεσίες, το ότι τις θαυμάζουν Έλληνες που τα μάτια τους και αν έχουν δει παρόμοια τοπία λέει πάρα πολλά και για το μέρος και για το φωτογράφο

Μην αναθεωρεις.
Δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο Αιγαιο (αντε να πω και Ιονιο :D )

Αιγαίο/Ιόνιο όχι αλλά αυτά που βλέπουμε έχουν άλλη ομορφιά και σε βάζουν στη διαδικασία να σκεφτείς ότι υπάρχει και κάτι διαφορετικό που αξίζει να δεις...

ΕDIT: τα χρώματα της τελευταίας μου αρέσουν ΠΑΡΑ πολύ

Δεν θα διαφωνήσω για τις ομορφιές της Ελλάδας.

Εκανα όμως για 1-2 ώρες κατάδυση στα νησάκια εδώ στα Fiji και αυτά που είδαν τα ματάκια μου δεν τα έχω δει πουθενά. Κοράλια, πολύχρωμα ψάρια, ανεμώνες, ένας οργασμός ζωής σε ένα υποθαλάσσιο τοπίο που είναι απίστευτα πλούσιο και πολύχρωμο. Την ίδιο εντυπωσιασμένος έμεινα και από την ζούγκλα, τα φυτά, τα ζώα, τους ήχους, τις μυρωδιές .. και πολλά άλλα. Οταν έκανα μπάνιο στο ποτάμι, ένοιωσα το σώμα μου ότι έχει κάνει το καλύτερο spa που υπάρχει και ήμουν μονο 10 λεπτά δρόμο από την παραλία και την θάλασσα. Ασε για τους ντόπιους .. δεν υπάρχει τέτοιoς λαός. Εχει ευλογήσει ο θεός τον κόσμο ολόκληρο και ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα τέτοια ομορφα και παρθένα μέρη.

12f693c621b9ab1cd8337bf4f8a56f86