Nova 3Play

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Προσωπικη μου γνωμη αφου υπαρχει το ιντερνετ ειναι περιττο να πληρωνεις το πακετο του cinema, ειδικα οταν οι ταινιες που θα παιχτουν σε αυτα τα καναλια κανουν τουλαχιστον ενα εξαμηνο να τις δειξουν ενω μπορεις, πριν καν ερθουν στην Ελλαδα, να τις δεις και σε ποιοτητα 720p,1080p, 3D και οτι ωρα θες...
Έχω otetv και θα σου πω το εξής:Για τις καινούργιες έχεις δίκιο.Για τις παλαιότερες όμως;Ξέρουμε όλοι μας πως κάποια site έκλεισαν και το κενό τους δεν αναπληρώθηκε.Το κομμάτι ταινίες,δεν αφορά μόνο τις καινούργιες.Και ο Οτέ βάζει πλέον και παλιότερες,κάτι το οποίο λογικά κάνει και η Νόβα στα novacinema.
ΥΓ:Να φανταστείς,βλέποντας το epg,είδα πως την επόμενη εβδομάδα έχει το "see no evil,here no evil".Είχα βρει από τα γνωστά site την εν λόγω ταινία και την είχαν σε 720p.Κατ' εμέ,το να δεσμεύσω 3 gb για αυτήν ταινία δεν θα το έκανα.Όχι γιατί δεν τα αξίζει,το αντίθετο.Αλλά δεν θα μου προσέφερε τίποτα το παραπάνω σε σχέση με την ποιότητα 480p.

Re: Απάντηση: Re: Nova 3Play

Σωστό, αλλά δεν είναι όλοι (ή μάλλον οι περισσότεροι) εξοικειομένοι με τη διαδικασία αφενός του κατεβάσματος αφετέρου με τον υποτιτλισμό.

Για να μην το επεκτεινω πολυ καθως δεν ειναι και το θεμα του νηματος υπαρχει ελληνικος private tracker οπου εχει ενσωματωμενους υποτιτλους...
Θα συμφωνησω οτι δεν ειναι αρκετοι εξοικοιωμενοι με το κατεβασμα ταινιων και ειδικα οσο πιο μεγαλος σε ηλικια τοσο χειροτερα...

Έχω otetv και θα σου πω το εξής:Για τις καινούργιες έχεις δίκιο.Για τις παλαιότερες όμως;Ξέρουμε όλοι μας πως κάποια site έκλεισαν και το κενό τους δεν αναπληρώθηκε.Το κομμάτι ταινίες,δεν αφορά μόνο τις καινούργιες.Και ο Οτέ βάζει πλέον και παλιότερες,κάτι το οποίο λογικά κάνει και η Νόβα στα novacinema.
ΥΓ:Να φανταστείς,βλέποντας το epg,είδα πως την επόμενη εβδομάδα έχει το "see no evil,here no evil".Είχα βρει από τα γνωστά site την εν λόγω ταινία και την είχαν σε 720p.Κατ' εμέ,το να δεσμεύσω 3 gb για αυτήν ταινία δεν θα το έκανα.Όχι γιατί δεν τα αξίζει,το αντίθετο.Αλλά δεν θα μου προσέφερε τίποτα το παραπάνω σε σχέση με την ποιότητα 480p.

Μια δεσμευση χωρου 3GB για καμια βδομαδα αφου σβηστει μετα δεν ειναι και κατι το τρομερο. Επισης πολλοι χρηστες ανεβαζουν παλιες ταινιες κανοντας εγγραφη ειτε απο τον OTE TV ειτε απ τη Nova...

Πληρωνω στη hol 50-55 ευρω το μηνα με προγραμμα για απεριοριστα σταθερα/υπεραστικα,60 λεπτα κινητα και 24αρι ιντερνετ.
Με 80 ευρω το μηνα η forthnet εχει απεριοριστα σταθερα/υπεραστικα.απεριοριστα κινητα,24αρι ιντερνετ και full pack ΝΟVA με τα HD καναλια,δωρο τον δεκτη και την εγκατασταση.
Οι λογοι που το σκέφτομαι είναι η πολυ καλη εξυπηρετηση της hol και το email που το εχω 10 χρονια.

Last edited by a moderator:
Πληρωνω στη hol 50-55 ευρω το μηνα με προγραμμα για απεριοριστα σταθερα/υπεραστικα,60 λεπτα κινητα και 24αρι ιντερνετ.
Με 80 ευρω το μηνα η forthnet εχει απεριοριστα σταθερα/υπεραστικα.απεριοριστα κινητα,24αρι ιντερνετ και full pack ΝΟVA με τα HD καναλια,δωρο τον δεκτη και την εγκατασταση.
Οι λογοι που το σκέφτομαι είναι η πολυ καλη εξυπηρετηση της hol και το email που το εχω 10 χρονια.

Δεν το λες φθηνό, δεν το λες ακριβό, μάλλον για πολυ ακριβό το λες.....

Nova 3Play μόνο με 29,90 το μήνα .....

• Γρήγορο internet έως 24 Mbps
  • Τηλεφωνία για μέγιστη οικονομία, με κλήσεις προς τα κινητά όπως και προς τα σταθερά με απλή αστική χρέωση αλλά και απεριόριστες κλήσεις προς όλους τους συνδρομητές Forthnet ή Nova 3play
  • Ποιοτική τηλεόραση με περισσότερα από 250 κανάλια (Τα περισσοτερα ειναι ελευθερα αλλα δεν πειραζει αφου απευθυνομαστε σε ιθαγενεις)
Kαι απίστευτα ΔΩΡΑ:
  • Ασύρματο ADSL2+ router, 50 SMS/μήνα προς κινητά από pc ή tablet
  • Δωρεάν εγκατάσταση εξοπλισμού Nova, 2 μήνες Nova HD, 1 μήνα Nova Adult pack

http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208

Last edited:
Εγώ πλέον χρησιμοποιώ εκτος απ'το ιντερνετ και το τηλεφωνο, γιατί έβαλα καρτα στο κινητο και κοίταξα τιμές για να βάλω και βλέπω ότι το 3play είναι πολύ οικονομικό και έτσι θα βάλω και το novacinema1 για να βλέπω ταινίες και σειρές, βγάινει 39,9, 40 ευρώ δλδ. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχουν βάλει τα κινητά με αστική χρέωση και μάλιστα την πιο φτηνή (0,029 έναντι 0,6 ΟΤΕ , 0,15κάτι από άλλους), δεν ξέρω με ποια λογική την ρίξαν εκεί την τιμή, αλλά εμένα μου κάθεται μια χαρά.

πλέον οι περισσότεροι πιστεύω τους βολεύει το κινητό παρά το σταθερό (εγώ δεν το χρησιμοποιώ και ποτε). δεν λέω χρήσιμο αλλά το κινητό είναι η νέα γενιά (δυστυχως γιατί έχει και ραδιενέργεια). όσον αφορά το cinema, θα ήθελα να δίνουν και κάτι περισσότερο για να με πείσουν πιο πολύ

Εμένα μέχρι στιγμής η μετάβαση σε 3play full δεν έχει παει καλά. Η υπάλληλος στο κατάστημα κατα τη μετατροπή ξέχασε να τικαρει το HD, με αποτέλεσμα από 19/3 να μην τα βλέπω. Επίσης δεν παίζει το adult pack στον δεύτερο δεκτη(multiview).
Λόγω προβλήματος στο σύστημα δεν μπορούν να τα προσθέσουν και με έχουν στο περίμενε.
Μισές δουλειές δηλαδή...

Re: Απάντηση: Nova 3Play

το κινητό είναι η νέα γενιά (δυστυχως γτ έχει και ραδιενέργεια).

Τι νεο μοντελακι ειναι αυτο με ραδιενεργεια? Που το πηρες? Ηταν ακριβό? Δλδ τωρα μπορει ο καθενας να φωσφοριζει στο σκοταδι?
ΔΕΗ τέλος? Μηπως με κανα plugin συνδεεται και με τη θερμανση? ΚΑΙ πετρελαιο ΤΕΛΟΣ?

Εμένα μέχρι στιγμής η μετάβαση σε 3play full δεν έχει παει καλά. Η υπάλληλος στο κατάστημα κατα τη μετατροπή ξέχασε να τικαρει το HD, με αποτέλεσμα από 19/3 να μην τα βλέπω. Επίσης δεν παίζει το adult pack στον δεύτερο δεκτη(multiview).
Λόγω προβλήματος στο σύστημα δεν μπορούν να τα προσθέσουν και με έχουν στο περίμενε.
Μισές δουλειές δηλαδή...

Στο full pack ειναι δωρεαν τα HD και multiview για 12 μηνες οποτε και λαθος να εκανε η υπαλληλος ειναι αυτοματη η προσφορα και πρεπει απο τα κεντρικα να στην ειχαν δωσει και ας ειχε κανει λαθος η υπαλληλος...

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Τι νεο μοντελακι ειναι αυτο με ραδιενεργεια? Που το πηρες? Ηταν ακριβό? Δλδ τωρα μπορει ο καθενας να φωσφοριζει στο σκοταδι?
ΔΕΗ τέλος? Μηπως με κανα plugin συνδεεται και με τη θερμανση? ΚΑΙ πετρελαιο ΤΕΛΟΣ?

Η φτηνή και εύκολη ειρωνεία δε προσφέρει κάτι. Καλώς ή κακώς είναι πολύς κόσμος που μπερδεύει την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με τη ραδιενέργεια. Μπορούσες απλώς να τον διορθώσεις.

Στο full pack ειναι δωρεαν τα HD και multiview για 12 μηνες οποτε και λαθος να εκανε η υπαλληλος ειναι αυτοματη η προσφορα και πρεπει απο τα κεντρικα να στην ειχαν δωσει και ας ειχε κανει λαθος η υπαλληλος...

και μετά το 12μηνο +5 έτσι δεν είναι ;

Εγώ που ρώτησα στη ΝΟΒΑ,μου είπαν ότι μετά τους 12 μήνες το multivew και τα HD χρεώνονται.Ακόμα κι αν θέλεις να ανανεώσεις για 12 μήνες ρώτησα και μου είπαν ότι τότε θα δούμε.Δεν μου το ξεκαθάρισαν δηλαδή.

Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά από εκεί έγινε ζημιά.πρεπει να τικαρεις στην αίτηση τα hd ξεχωριστά! Και επειδή το νέο λογισμικό δεν είναι τελειοποιημενο, μόνο να περιμένω να το φτιαξουν μπορώ.
Τουλάχιστον η δωρεάν περίοδος θα αρχίσει απο όταν ενεργοποιηθούν...

Μισές δουλειές δηλαδή...

Δεν εισαι ο μονος.
Ακριβως το ιδιο προβλημα.
Στην αρχη μου εκοψαν το on demand και τις εγγραφες στο δεκτη
Μετα απο 1 εβδομαδα, μου εκαναν ξανα ενεργοποιηση απο την αρχη και κοπηκαν τα HD απο το πρωτο (αλλα επανηλθε το on demand και οι εγγραφες)
Και ειμαι 3 εβδομαδες περιπου χωρις HD στον κυριως δεκτη.

(Δεν ειναι θεμα καταστηματος)