vforvendetta85
Supreme Member
- 29 December 2012
- 3,214
Απάντηση: Re: Nova 3Play
ΥΓ:Να φανταστείς,βλέποντας το epg,είδα πως την επόμενη εβδομάδα έχει το "see no evil,here no evil".Είχα βρει από τα γνωστά site την εν λόγω ταινία και την είχαν σε 720p.Κατ' εμέ,το να δεσμεύσω 3 gb για αυτήν ταινία δεν θα το έκανα.Όχι γιατί δεν τα αξίζει,το αντίθετο.Αλλά δεν θα μου προσέφερε τίποτα το παραπάνω σε σχέση με την ποιότητα 480p.
Έχω otetv και θα σου πω το εξής:Για τις καινούργιες έχεις δίκιο.Για τις παλαιότερες όμως;Ξέρουμε όλοι μας πως κάποια site έκλεισαν και το κενό τους δεν αναπληρώθηκε.Το κομμάτι ταινίες,δεν αφορά μόνο τις καινούργιες.Και ο Οτέ βάζει πλέον και παλιότερες,κάτι το οποίο λογικά κάνει και η Νόβα στα novacinema.Προσωπικη μου γνωμη αφου υπαρχει το ιντερνετ ειναι περιττο να πληρωνεις το πακετο του cinema, ειδικα οταν οι ταινιες που θα παιχτουν σε αυτα τα καναλια κανουν τουλαχιστον ενα εξαμηνο να τις δειξουν ενω μπορεις, πριν καν ερθουν στην Ελλαδα, να τις δεις και σε ποιοτητα 720p,1080p, 3D και οτι ωρα θες...
ΥΓ:Να φανταστείς,βλέποντας το epg,είδα πως την επόμενη εβδομάδα έχει το "see no evil,here no evil".Είχα βρει από τα γνωστά site την εν λόγω ταινία και την είχαν σε 720p.Κατ' εμέ,το να δεσμεύσω 3 gb για αυτήν ταινία δεν θα το έκανα.Όχι γιατί δεν τα αξίζει,το αντίθετο.Αλλά δεν θα μου προσέφερε τίποτα το παραπάνω σε σχέση με την ποιότητα 480p.