Nova 3Play

Ο τεχνικός της Νοβα, σου φέρνει το πιάτο και το καλώδιο και κάνει την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση, οπότε δεν τον γλυτώνεις.

Μπορείς να γλυτώσεις τον τεχνικό της ΝΟΒΑ, αρκεί να τους πεις και ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΝ ότι έχεις έτοιμη εγκατάσταση. Κι αυτό το τονίζω γιατί αν δεν το σημειώσουν,δεν πρόκειται να προχωρήσει η ενεργοποίηση της ΝΟΒΑ. Θα υπάρχει ανοιχτή εντολή για εγκατάσταση από τεχνικό.Αν όμως τους το ζητήσεις όταν κάνεις την αίτηση,σβήνουν την εντολή και προχωράει η ενεργοποίηση της ΝΟΒΑ. Αρκεί βέβαια να έχεις κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση.

Μα αυτό λέμε.Η εγκατάσταση θα είναι προσωπική σου υπόθεση σ'αυτή την περίπτωση,οπότε δεν παίρνεις ούτε πιάτο από το κατάστημα.Διαφορετικά αν θέλεις το πιάτο και το lnb,θα περιμένεις υποχρεωτικά τον τεχνικό της ΝΟΒΑ.

Δεν ειναι τοσο προβλημα ο τεχνικος. Ερχεται γρηγορα απο τη μερα του συμβολαιου.
Επισης, μπορεις να του πεις να αφησει το πιατο/καλωδιο/lnb και να φυγει. Τα στηνεις εσυ και ενεργοποιεις τον δεκτη/υπηρεσια τηλεφωνοντας εσυ στο τεχνικο τμημα.

Απο τη στιγμη ομως που εχεις προθεση να κρατησεις το δεκτη στο ιδιο σπιτι, γιατι να μην κανει ο τεχνικος την δωρεαν εγκατασταση με το πεδιομετρο. ?

Αν παλι εννοειτε για να κερδισεις το χρονο ενεργοποιησης μεχρι να ερθει ο τεχνικος, σε εμενα που πηγα παρασκευη μεσημερι και εκανα συμβολαιο ο τεχνικος ηρθε δευτερα μεσημερι.
Υποθετω δηλαδη οτι σε 1-2 εργασιμες ερχεται, δεν υπαρχει μεγαλη καθυστερηση.

Να ρωτησω κατι αν και θα εχει απαντηθει, στο πακετο 29.90 μπορουμε να κανουμε προσθηκη τα sport η ta cinema αργοτερα? με τα 10 euro ή πρεπει να γινε τωρα?

Και σε εμένα που έχω το Christmass με 29,90 πρότειναν +10 ευρώ για επιπλέον "απεριόριστα" κινητά και όλα τα αθλητικά Ή σίνεμα. Πως τη κρίνετε αυτή τη τιμή; (24άρι ιντερνετ + σταθερά + κινητά + αθλητικά, εννοείται και το start pack μέσα = 39,90)

Σήμερα έδωσαν την τρελή προσφορά των 39,90 για 24ρι Ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά, 7 ώρες κινητά και sports pack σε φίλο που έκανε αίτηση φορητότητας. Τους το ζητούσε επίμονα αλλά δεν του το έδιναν μέχρι που πήγε σε άλλη εταιρία.

τους το ειπα στο τηλεφωνο και το γραφω ...
εχω το 3play στα 29,90 απο 1/5 που εχω κανει σε καταστημα(με start pack+χρεωση κινητου σαν σταθερο+2 μηνες HD δωρεαν), με περνουν τηλεφωνο για να παω στο 3play+cinema με τα κινητα σταμπα για 7/8 ωρες δεν θυμαμε και τιμη 39,90 και λεω το οκ .. την τριτη που μας περασε αλλαζω υπηρεσια και μπαινω στο νεο πακετο .. περνω τηλεφωνο να κανω το HD δωρεαν για 12 μηνες με χρεωση πιστωτικη και μου λενε δεν γινεται ...!!! επρεπε οταν ειχατε παει στο καταστημα 1/5 να ειχατε ζητησει τοτε την χρεωση σε πιστωτικη .. βρε καλε μου βρε χρυσε μου τωρα τα δινεις 12 μηνες οχι ποιο πριν ... οχι μου λεει ειναι add on σε ότι ειχατε δεν εισαστε νεος συνδρομητης για να κανει τωρα το νεο πακετο ειναι προσθεκη σε ηδη υπαρχων πακετο .... και τους ειπα θα το γραψω στο ιντερνετ οτι του παλιους πελατες μας εχετε γραμμενους .. να σημειωσω ειχα double play και nova start pack για 1 χρονο και το σταματησα για 2μηνες πριν παω στο 3Play και ειμαι πελατης forthnet 7 χρονια αλλα οπως μου δειχνουν δεν τους νιαζει ... να πω ότι έχω και 2 μηνες τωρα οτε tv full pack 25 ευρω τον μηνα ..τα σχολια δικα σας

Last edited:
ΟΤΕ tv κάνει 19,90... Για τη nova δε θα σχολιάσω, γνωστό πόσο σέβεται αυτούς που τη ζούν...

Last edited by a moderator:
Εμενα ακομα να με παρουν τηλ απο το τμημα προσφορων οσο κι αν εχουν δωσει εντολη να με παρουν τηλ. Ξερετε καποιο αριθμο απο το τμημα προσφορων να τους παρω εγω?
Τελικα μου ειπαν να παω σε καταστημα, πηγα και εκανα την αιτηση για το ´πακετο με τα 39.90 με ολα τα αθλητικα.

Σημερα εκανα κ εγω αιτηση 3 play 29,90/μηνα

internet εως 24mbps
δωρεαν αστικες υπεραστικες κλησεις
δωρεαν 12 ωρες το μηνα κλησεις σε ολα τα κινητα τηλεφωνα
δωρεαν πακετο nova start pack
2 μηνες δωρεαν HD καναλια
δωρεαν ασυρματο ρουτερ
αποκοδικοποιητης nova 49 ευρω
δωρεαν πιατο,lnb,εγκατασταση απο τεχνικο τους
ενημερωση καταστασης του λογιαριασμου online μεσω ιντερνετ

σε περιπου 20 μερες θα ειναι ετοιμο

τους ρωτησα τι γινεται μετα απο ενα χρονο που ληγει το συμβόλαιο και μου ειπαν οτι συνεχιζει το πακετο οπως ειναι στην ιδια τιμη για παντα.

Λιγη προσοχη ως προς τα δωρεαν HD και αισθησιακα καναλια. Υπογραφοντας στο συμβολαιο οπως προανεφερα οτι εισαι 18+ για να ενεργοποιηθουν, μονο τα HD ειναι δωρεαν για δυο μηνες. Τα αισθησιακα, ειναι για ενα.
Και πρεπει μια ημερα πριν περασει το χρονικο περιθωριο του δωρεαν, να καλεσετε να τα διακοψουν αλλιως συνεχιζουν και χρεωνεστε. Επισης μου ειπαν οτι οι δυο και ενας μηνας δωρεαν, δεν ξεκινουν να μετρουν απο την υμερα υπογραφης συμβολαιου, αλλα απο την ημερα που θα βαλετε την υπογραφη στο συμβολαιο οτι εισατε 18+. (εγω π.χ. με συμβολαιο απο τις 31 Μαιου πηγα σημερα και υπεγραψα για 18+ , οποτε απο σημερα μετρα το κοντερ για τα δωρεαν για 2+ 1 μηνα αντιστοιχως.

Καντε και ενα e-bill οπως εκανα κι εγω για να μπορειτε νε ελεγχετε online καθημερινα το λογαριασμο, για να μην φοβαστε μηπως ξεπερασετε τις 12 ωρες κινητα/μηνα.

δεν μου το ειχαν πει οτι το πακετο περιλαμβάνει κ αισιασιακα καναλια...... :P

Να συμπληρωσω οτι η προσφορα ισχυει μεχρι την Δευτερα 10/6

Εμένα το συμβόλαιο λήγει τον Σεπτέμβριο .λετε να κερδίσω τίποτα άμα πάω σε κατάστημα ?

δεν μου το ειχαν πει οτι το πακετο περιλαμβάνει κ αισιασιακα καναλια...... :P
Μα τίποτα δεν λένε, γι' αυτό και εγώ δεν τους γουστάρω καθόλου.
Λένε μόνο τα βασικά χαρακτηριστικά και τις τιμές (χωρίς να λένε τα ψιλά γράμματα) και από κει και πέρα... το χάος.

Last edited: