Nova 3Play

"Nova 3play + απεριόριστα σταθερά + απεριόριστα κινητά + NS1 + Νova Cinema ALL = 39.90 " είναι μακράν η καλύτερη προσφορά!

αυτο ισχυει μονο για αυτους που ειχαν την χριστουγεννιατικη προσφορα?

Ναι... Υπάρχουν και προσφορές για υφιστάμενους που είναι καλύτερες απο αυτές των νέων... :afro:

δηλαδη?
παίρνω συνέχεια τηλ. για να ρωτησω αλλα αυτή η αναμονή σε σκοτώνει (18345). υπάρχει εναλλακτικό τηλ. νούμερο?

Ναι... Υπάρχουν και προσφορές για υφιστάμενους που είναι καλύτερες απο αυτές των νέων... :afro:
Τουλάχιστον τώρα υπάρχουν πραγματικές προσφορές, όχι όπως παλία που σου έλεγε εκεί που θα έδινες 60 (Nova full pack), δόσε άλλα 40 (Forthnet 2play) και θα σου κόψω 20 ! Και χωρίς δωρεάν κινητά...

παιδιά για μας με σπορτ και dp economy στα 53.90 υπάρχει τίποτα καλύτερο;

επικοινώνησες και σου είπαν πως δεν σε βάζουν στο 39,90 πακέτο με όλα τα σπορ;

Last edited by a moderator:
Δεν πρέπει να έχει μπει εδω .. ίσως αλλού αλλά με πήραν και μου είπαν για μια καλή προσφορά στο Χριστουγενιάτικο πακέτο που δεν ήξερα.

Με 10 ευρώ, σύνολο 30 + 10 = 40 δλδ , σου δίνουν απεριόριστα κινητά... ότι πρέπει πάνω από τα απεριόριστα σταθερά που έχουμε.
Και μαζί, όλα τα κανάλια cinema... ή όλα τα κανάλια σπορ, ότι διαλέξεις από αυτά τα 2 πακετάκια.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα... αλλά θα το συνδιάσω μάλλον με multy view και το cinema ... άλλα 10 ευρώ, και δώρο το HD ..
Πάει 50 ευρώ δλδ, για όλο το πακέτο nova εκτός nsport 2-3-4-5-6 και τις τσόντες, επί 2 στο ίδιο σπίτι.
Και forthnet τηλεφωνία με απεριόριστα σταθερά, δωρεάν κινητά , dsl 24...

*** Για τις απεριόριστες κλήσεις προς κινητά ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 720λεπτά με βήμα χρέωσης ανά λεπτό.Μετά τη κατανάλωση των 720 λεπτών ανά μήνα, οι κλήσεις χρεώνονται με0,0299

Αν τυχών δεν υπάρχει κάπου στο νετ η προσφορά ή δεν ξέρω.... μου έδωσαν ένα τηλ και μου είπαν να τους πάρω, αν χρειάζεται σας το αναφέρω.

μετα το 29,90 που εκανα,με πηραν μετα απο 2 ημερες τηλεφωνο και μου προσφεραν το γνωστο +10 ευρω για το cinema ή το sports.
δεν γνωριζω κατι καλυτερο..

μετα το 29,90 που εκανα,με πηραν μετα απο 2 ημερες τηλεφωνο και μου προσφεραν το γνωστο +10 ευρω για το cinema ή το sports.
δεν γνωριζω κατι καλυτερο..
Πως το έκανες; τι συμβόλαιο είχες πριν; είχε λήξει;

Πως το έκανες; τι συμβόλαιο είχες πριν; είχε λήξει;

τους ειχα κοψει απο τις αρχες του χρονου οταν και τελειωσε η μιση τιμη.
αφου ειχε ληξει και το συμβολαιο της τηλεφωνιας/ιντερνετ εκανα το 27,90.
λιγο αργοτερα ειπα να βαλω και το startpack.ετσι κι`αλλιως 2 ευρω παραπανω το μηνα ειναι(29,90)και μετα τους 6 πρωτους 34.90
(λογω παλαιοτητας δεν δικαιουμαι ολο τον χρονο 29,90).
μου εβγαλαν το λαδι λιγο μεχρι να μου δωσουν δωρεαν δεκτη και να μην τον χρεωθω 49 ευρω(τοτε τουλαχιστον γιατι σημερα θα τον επαιρνα δωρεαν).
αφου εκανα το 29,90 μετα απο 2 ημερες με πηραν τηλεφωνο για την προσφορα των +10.
δεν την πηρα γιατι το χειμωνα(να ειμαστε καλα)θα βαλω otetv.

Το nova hd που λένε ότι δίνουν 2 μήνες δώρο, δεν είναι με ταινίες σωστά? Κάτι euro sport και κάνα δύο άλλα με στιγμιότυπα δεν είναι?

Το nova hd που λένε ότι δίνουν 2 μήνες δώρο, δεν είναι με ταινίες σωστά? Κάτι euro sport και κάνα δύο άλλα με στιγμιότυπα δεν είναι?

Αυτά πάνε ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξεις.Αν επιλέξεις σινεμά,τότε θα έχεις το Novacinema HD.Αν επιλέξεις σπορ,τότε θα έχεις Novasports 1,2 HD και Eurosport HD.Φυσικά όλα αυτά μαζί με τα Nat Geo HD,Nat Geo Wild HD,Discovery HD Showcase.Νομίζω σε κάλυψα.

Κι αν το πάρεις "δώρο" και ξεχάσεις να το κόψεις, τον τρίτο μήνα σε χρεώνουν. Αν πληρώνεις με πιστωτική, νομίζω το δίνουν δώρο 12 μήνες.

Οι 12 μήνες πάνε μαζί ή με όλα τα σπορ ή με όλα τα σινεμά.Όχι με το απλό.

ναι, από τη στιγμή που βάλεις πρόγραμμα +10 ευρώ (39,90) έχεις φουλ το ένα από τα δύο και το δικαιούσαι 12μηνο HD με πιστωτική κάρτα.

Γνωστός μου είχε από χρόνια Forthnet και Νόβα, με προνόμιο, και πριν από 3-4 μήνες αποφάσισε να διακόψει τη Νόβα, για οικονομικούς λόγους, κρατώντας το υπόλοιπο πακέτο τηλεφωνίας-ίντερνετ.

Του μίλησα για την τελευταία προσφορά 3play με 29,90 που πήρα και εγώ, και πήγε σε ένα κατάστημα για να κάνει αίτηση αλλά δεν την δέχτηκαν γιατί, σύμφωνα με τα στοιχεία τους, θεωρείται ακόμη πελάτης της Νόβα (!!!) και έστειλαν σχετικό αίτημα στη Νόβα (!!!). Έφυγε αηδιασμένος και του ζήτησα να ξαναπάει επιμένοντας ότι θέλει να αγοράσει τη συγκεκριμένη προσφορά αλλά και πάλι του είπαν ότι έστειλαν το αίτημα στη Νόβα.

Επειδή θέλω να το ψάξω το θέμα, ρωτάω εάν ένας πελάτης Forthnet με τηλεφωνία (απεριόριστα, διεθνή και 1 ώρα κινητά) και ίντερνετ, που είχε αλλά έχει διακόψει τη Νόβα, μπορεί να αλλάξει στη συγκεκριμένη ροσφορά των 29,90.

Κάθε βοήθεια και πληροφορία, δεκτή.

Εχω ξανα αναφερει το εξης:
Για να μου δωσουν δωρο το ρουτερ για το 3play, επρεπε να ειμαι αοριστου χρονου στη forthnet (ειμαι στο ιδιοκτητο) τουλαχιστον απο το 2007.
Αυτο σημαινει οτι για να θεωρουμαι "νεος" πελατης και στη forthnet επρεπε το συμβολαιο να εχει γινει αοριστου τουλαχιστον 5 χρονια.

Προφανως, κατι παρομοιο ισχυει και για τη nova. Θεωρουμαστε "εν δυναμει" πελατες αν εχουν περασει μονο λιγα χρονια απο τοτε που το συμβολαιο μετατραπηκε σε αοριστου. Και μιας και στις προσφορες τα δωρα ειναι μονο για νεους, εκει σκαλωνει το πραγμα.

Και εγω επεσα απο τα συννεφα οταν ακουσα οτι πρεπει να περασει πενταετια για να θεωρειται καποιος οτι τους την εχει "κοπανησει" και προσπαθουν να τον ξανα μαζεψουν με τις προσφορες σαν νεο πελατη.
Αυτο θα πει κυριολεκτικα, " μας εχουν γραμμενους στα καταστιχα τους" :flipout:

Προσωπικα ειχα κερδος με το 3play των 29.90, αλλα πραγματικα καταλαβαινω και λυπαμαι ολους τους παλιους συνδρομητες νοβα που τοσα χρονια πληρωναν ακριβα πακετα. Δεν ειναι συμπεριφορα και ανταμοιβη αυτη για υφισταμενους πελατες.

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Γνωστός μου είχε από χρόνια Forthnet και Νόβα, με προνόμιο, και πριν από 3-4 μήνες αποφάσισε να διακόψει τη Νόβα, για οικονομικούς λόγους, κρατώντας το υπόλοιπο πακέτο τηλεφωνίας-ίντερνετ.

Του μίλησα για την τελευταία προσφορά 3play με 29,90 που πήρα και εγώ, και πήγε σε ένα κατάστημα για να κάνει αίτηση αλλά δεν την δέχτηκαν γιατί, σύμφωνα με τα στοιχεία τους, θεωρείται ακόμη πελάτης της Νόβα (!!!) και έστειλαν σχετικό αίτημα στη Νόβα (!!!). Έφυγε αηδιασμένος και του ζήτησα να ξαναπάει επιμένοντας ότι θέλει να αγοράσει τη συγκεκριμένη προσφορά αλλά και πάλι του είπαν ότι έστειλαν το αίτημα στη Νόβα.

Επειδή θέλω να το ψάξω το θέμα, ρωτάω εάν ένας πελάτης Forthnet με τηλεφωνία (απεριόριστα, διεθνή και 1 ώρα κινητά) και ίντερνετ, που είχε αλλά έχει διακόψει τη Νόβα, μπορεί να αλλάξει στη συγκεκριμένη ροσφορά των 29,90.

Κάθε βοήθεια και πληροφορία, δεκτή.

Εγώ είχα κόψει την Νοβα (start pack+2play) τον Σεπτέμβριο και πήγα στο 2play economy. Προχτές λοιπόν που πήρα τηλέφωνο στο 13831 μου έδωσαν και την προσφορά με τα 29.90 και αυτή που με 10 ευρώ επιπλέον διαλέγεις sport ή movies. Εγώ τελικά πήρα το πακέτο με τα sport. Μού έδωσαν και δωρεάν τον pace 831. Το μόνο που με χάλασε κάπως είναι ότι θέλουνε και 10 ευρώ για την επανασύνδεση. Πές στον γνωστό σου να επιμείνει!