Nova 3Play

Η τελική απόφαση είναι δική σου.Πάντως,το δωρεάν multivew για να το πάρεις,πρέπει να το δηλώσεις στην αίτηση που θα κάνεις.Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει εξαρχής να έχεις 2 ενεργούς δέκτες διαθέσιμους για multivew.Άρα,δεν θα μπορείς να το ενεργοποιήσεις τον Οκτώβριο(για δωρεάν μιλάμε).Και άρα πρέπει να αγοράσεις 2 νέους δέκτες.
Και κάτι τελευταίο.Ο 865 είναι όχι απλά,αλλά πολύ σταθερότερος και καλύτερος του 831.

Last edited:
Τελικά ρε παιδιά, επειδή έχουμε τελείως μπερδευτεί...Μπορεί κάποιος να συνοψίσει ποιες είναι οι δυνατότητες των υφιστάμενων συνδρομητών Forthnet+Nova, που θέλουν να το γυρίσουν σε 3play (με πιστωτική) με απεριόριστα κινητά; Μια διαβάζω το ένα μια το άλλο, ενώ απ' ό,τι καταλαβαίνω και στο site άλλα λένε και άλλα σου λένε στο τηλέφωνο. Εγώ για παράδειγμα ενδιαφέρομαι για το 3play+απεριόριστα σταθερά και κινητά (έστω αυτό το 720')+sport πακέτο ΜΟΝΟ. Από το σάιτ αυτό το πακέτο βγαίνει στα 64,90 . Ισχύει ή στο τηλ. λένε άλλα; Αν μπορεί κάποιος αξιόπιστα να παραθέσει τις διάφορες εναλλακτικές μας θα ήταν καλό.

ειναι οντως λιγο μπερδεμα...
εγω ημουν συνδρομητης τηλεφωνια/internet/τηλεοραση,μεχρι περασμενο τον Φλεβαρη.
απο κει και μετα,ειχα κρατησει μονο τηλεφωνια,internet.
οταν βγηκε η προσφορα και ζητησα το 3play των 29,90,εγινε δεκτο,αλλα με την προυποθεση οτι θα πληρωσω τον δεκτη(49 ευρω),θα πληρωσω τελη επανασυνδεσης και αφου δει το συστημα οτι εχω παλιο δεκτη(φαινεται οτι εχω το panasat στο συστημα),
τοτε θα μου γινουν πιστωτικο τα χρηματα του startpack και της επανασυσνδεσης που εχω προπληρωσει(θα επιστραφουν αναδρομικα).
βεβαια εγω το εψαξα και βρηκα την ακρη,ωστε να παρω τελικα δωρεαν τον 831.
οχι με μεσο,αλλα απλα απο πιο ενημερωμενο καταστημα απο της περιοχης μου...
αφου μπηκα τελικα στο 29,90,μετα απο καμια εβδομαδα,με πηραν τηλεφωνο να μου κανουν την προσφορα των +10 ευρω,sportspack ή novacinema.
δεν δεκτηκα,γιατι ακομα και τωρα δεν εχω αποφασισει που θα καταληξω.
δεν ξερω σαν παλιος συνδρομητης,στην περιπτωση που θα τους καλεσω για να ζητησω την προσφορα του +10 ευρω,εαν θα μου την δωσουν,ή ισχυει μονο την περιοδο που θα σε καλεσουν αυτοι.
με ενα τηλεφωνο,μπορεις να το ξεκαθαρισεις(λογικα δεν θα υπαρχε προβλημα).
επισης-δεν ισχυει για τους υφισταμενους το απεριοριστο ή 720 λεπτα προς κινητα.ισχυει απλα αστικη χρεωση.
αυτα με την δικια μου περιπτωση.σε αλλα παιδια,μπορει να ακουσεις διαφορες εκδοχες..

Last edited by a moderator:
Σίγουρο αυτό για το ότι δεν ισχύει αυτό για τα απεριόριστα κινητά για τους υφιστάμενους; Εγώ νομίζω ότι είναι το ΜΟΝΟ αξιόλογο κομμάτι της όλης προσφοράς και γι' αυτό σκεφτόμουν να το συνεχίσω, αλλιώς μάλλον με χάνουν....

τουλαχιστον ετσι ειπαν σε εμενα.
παντως δεν ειναι κακο το ολο πακετο.
στα 29,90 με full internet/τηλεφωνια και το startpack να χαζευεις,ειναι νομιζω το καλυτερο πακετο της αγορας.
προσθεσαν και το novalife που παιζει καμια ταινια τα βραδια και αναβαθμιστηκε αρκετα το πακετο.
εαν προσθεσεις οτι εχεις μεγαλη πιθανοτητα να παρεις και την προσφορα των +10 ευρω,νομιζω οτι αξιζει ακομα περισσοτερο.

**το 29,90 για υφισταμενους συνδρομητες,γινεται 34,90 μετα το 6μηνο.
οποτε σε συμφερει να βαλεις κατευθειαν την προσφορα των +10,γιατι ουσιαστικα γλιτωσεις 30 ευρω τον χρονο.

Αυτό που λες δεν ισχύει,είναι λάθος.Απορώ από πού το είδες ότι τα 29,90 μετά το εξάμηνο γίνονται 34,90.Είτε το κανονικό 3play,είτε της τρέχουσας προσφοράς,η τιμή είναι 29,90(με +10 ευρώ για σινεμά ή σπορ μόνο για την τρέχουσα προσφορά)και δεν αλλάζει μετά το 6μηνο.

Αυτό που λες δεν ισχύει,είναι λάθος.Απορώ από πού το είδες ότι τα 29,90 μετά το εξάμηνο γίνονται 34,90.Είτε το κανονικό 3play,είτε της τρέχουσας προσφοράς,η τιμή είναι 29,90(με +10 ευρώ για σινεμά ή σπορ μόνο για την τρέχουσα προσφορά)και δεν αλλάζει μετά το 6μηνο.

για εμενα αυτο ισχυει.με κοροιδεψαν ή κανεις λαθος εσυ.
εισαι παλιος συνδρομητης και σου ειπαν 29,90 ολο τον χρονο?

Φίλε μου το θέμα είναι τι πακέτο 3play θα σου δώσουν.Αν είναι το κανονικό ή της τρέχουσας προσφοράς.Πήγαινε σε ένα κατάστημα και ζήτα την τρέχουσα προσφορά,η οποία τελειώνει κιόλας.Αν στη δώσουν,μπορείς με +10 ευρώ να προσθέσεις επιτόπου τα novacinema ή τα novasports.Αν δε στη δώσουν,τότε ή μην παίρνεις τίποτε ή πάρε το κανονικό 3play χωρίς τα κινητά και χωρίς τη δυνατότητα novacinema η novasports με +10 ευρώ.Είναι απλό,μία βόλτα από ένα κατάστημα θα σου λύσει τις απορίες.

Εντάξει τα ξέρω αυτα και σε ευχαριστώ, απλά ρωτάω 5 πράματα για να ξέρω τι λένε συνήθως και να είμαι προετοιμασμένος, δεν είναι κακό να ρωτάμε και τους άλλους τι γίνεται, ιδίως επειδή απότι έχω καταλάβει άλλα λένε στον έναν και άλλα στον άλλλον

για εμενα αυτο ισχυει.με κοροιδεψαν ή κανεις λαθος εσυ.
εισαι παλιος συνδρομητης και σου ειπαν 29,90 ολο τον χρονο?

Δεν υπάρχει κανένα πακέτο 3play με 29,90 που μετά το εξάμηνο να γίνεται 34,90.Είναι δεδομένο ότι δεν κάνω λάθος,όπως και δεν γίνεται να σε κορόιδεψαν.Μιλάμε για 3play.Γράφει το συμβόλαιό σου ότι μετά το εξάμηνο η τιμή του θα πάει 34,90?Δεν υπάρχει περίπτωση.Επίσης,το θέμα δεν είναι παλιός ή νέος συνδρομητής.Ή παίρνεις αν δικαιούσαι το 3play της προσφοράς,ή αν δεν το δικαιούσαι παίρνεις το κανονικό 3play.Και στις 2 περιπτώσεις η τιμή δεν αλλάζει μετά το 6μηνο.

Φίλε μου το θέμα είναι τι πακέτο 3play θα σου δώσουν.Αν είναι το κανονικό ή της τρέχουσας προσφοράς.Πήγαινε σε ένα κατάστημα και ζήτα την τρέχουσα προσφορά,η οποία τελειώνει κιόλας.Αν στη δώσουν,μπορείς με +10 ευρώ να προσθέσεις επιτόπου τα novacinema ή τα novasports.Αν δε στη δώσουν,τότε ή μην παίρνεις τίποτε ή πάρε το κανονικό 3play χωρίς τα κινητά και χωρίς τη δυνατότητα novacinema η novasports με +10 ευρώ.Είναι απλό,μία βόλτα από ένα κατάστημα θα σου λύσει τις απορίες.

λοιπον-μολις μιλησα με καταστημα forthnet.
οταν εκανα την αιτηση,η τιμη για υφισταμενους πελατες,ηταν 34,90 και με την προσφορα εβγαινε 29,90 το πρωτο εξαμηνο και 34,90 το 2ο.
στην πορεια ομως η προσφορα αλλαξε και εγινε 29,90 για ολους και ολο τον χρονο,οποτε πηγα αυτοματα και εγω στην προσφορα.
η χρεωση προς κινητα ομως,παραμενει η ιδια και δεν μπαινω στα 720 λεπτα.

Οπότε, τι επιλογές έχουμε για κινητά, πχ. κάποιες ώρες δωρεάν κλπ; Δε μπορεί να το έχουνε μόνο με κοινές χρεώσεις...

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Τελικά ρε παιδιά, επειδή έχουμε τελείως μπερδευτεί...Μπορεί κάποιος να συνοψίσει ποιες είναι οι δυνατότητες των υφιστάμενων συνδρομητών Forthnet+Nova, που θέλουν να το γυρίσουν σε 3play (με πιστωτική) με απεριόριστα κινητά; Μια διαβάζω το ένα μια το άλλο, ενώ απ' ό,τι καταλαβαίνω και στο site άλλα λένε και άλλα σου λένε στο τηλέφωνο. Εγώ για παράδειγμα ενδιαφέρομαι για το 3play+απεριόριστα σταθερά και κινητά (έστω αυτό το 720')+sport πακέτο ΜΟΝΟ. Από το σάιτ αυτό το πακέτο βγαίνει στα 64,90 . Ισχύει ή στο τηλ. λένε άλλα; Αν μπορεί κάποιος αξιόπιστα να παραθέσει τις διάφορες εναλλακτικές μας θα ήταν καλό.

Απ´ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική για υφιστάμενους συνδρομητές.
Η δική μου ιστορία:
Συνδρομητής με Double Play+ Sports Pack 53,90 με συμβόλαιο που έληγε κανονικά τον Σεπτέμβρη.Σημείωση,συνδρομητής νέος.Διαβάζω για τη νέα προσφορά και δεν παίρνω καν τηλέφωνο τη Forthnet ή κάποια επίσκεψη σε κατάστημα.Πρώτη μου κίνηση να στείλω email στην εταιρεία και ζητάω να μεταβώ στο νέο πρόγραμμα 3play+Sports Pack+720' κινητά....καμία απάντηση. Αφού αφήνω να περάσουν 10 μέρες, προχωρώ σε καταγγελία στη ΕΕΤΤ στην οποία αναφέρω το αίτημα που έκανα στη Forthnet με αναφορά σε διαχωρισμό νέων και υφιστάμενων συνδρομητών.Η απάντηση; Τηλέφωνο από Forthnet ύστερα από περίπου 2 εβδομάδες για να μου προσφέρουν 3play+sports pack+720' κινητά στα 39,90 για πάντα με δέσμευση 12 μηνών. Η προσφορά μπορούσε να γίνει μόνο τηλεφωνικά και όχι σε κατάστημα ,όπως μου είπαν.Έγινε ηχογράφηση της συνομιλίας και μετάβαση στο νέο πακέτο μετά από 5 μέρες.
Ελπίζω να βοήθησα.

για δώσε πληροφορίες έχω ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με σένα που λήγει το σεπτέμβρη! αν θες στειλε pm!

δεν υπάρχουν τίποτα κυρώσεις νομικές εννοώ σε σένα; σωστά; απλά βλέπουν την καταγγελία και ειδοποιούν την forthnet!

Εγώ είχα dplay + 1 ώρα κινητά +nova start pack με 43-44 ευρώ με πήρανε τηλ και μου πρότειναν 3play +720 κιν + sports pack ή cinema στα 39.90

Ρε παιδιά συγγνώμη, αυτές οι προσφορές είναι αληθινές; Εγώ μόλις μίλησα με 2 κιόλας στο κέντρο τους, το καλύτερο που κάνανε (λόγω πιστωτικής) είναι 29.90+25 sport+10 κιν= 64,90 - 5 λόγω πιστωτικής=59,90 για το ακριβώς ίδιο πακέτο και μόνο για 12 μήνες (μετά +5). Και είχα ακριβότερο από σένα 2play+1 ώρα κιν+full πακέτο

λοιπον-μολις μιλησα με καταστημα forthnet.
οταν εκανα την αιτηση,η τιμη για υφισταμενους πελατες,ηταν 34,90 και με την προσφορα εβγαινε 29,90 το πρωτο εξαμηνο και 34,90 το 2ο.
στην πορεια ομως η προσφορα αλλαξε και εγινε 29,90 για ολους και ολο τον χρονο,οποτε πηγα αυτοματα και εγω στην προσφορα.
η χρεωση προς κινητα ομως,παραμενει η ιδια και δεν μπαινω στα 720 λεπτα.

Α μπράβο!Άρα έχεις το κανονικό 3play,όχι της τρέχουσας προσφοράς.